مطمئنی مخابرات ثبتنام نمیکنه ؟ اگر رزرو میکنه برو تو نوبت که بعدا پشیمون نشی.نقل قول:
Printable View
مطمئنی مخابرات ثبتنام نمیکنه ؟ اگر رزرو میکنه برو تو نوبت که بعدا پشیمون نشی.نقل قول:
آره. یعنی من زنگ زدم همین 311 گفت باید بری دفاتر خدمات پستی که اونا هم گفتن ثبت نامشون تا هجدهم بوده و مبره بعد عید. منتهی میدونم که تو هر جعبهای 16 تا خط بیشتر نمیتونه ابنترنتدار باشه. باید بشینم دعا کنم این 61 تا تا بعد عید پر نشده باشه.
رزور هم نمی کنند به گمانم.
سلام بچه ها
کسی میدونه برای عید شرکت ندا و شاتل هدیه چی دادن؟
سلامنقل قول:
ندا را نمیدونم ولی هدیه شاتل را تو عکس میتونی ببینی:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم هدیه پیشگامان:
اینترنت پرسرعت پیشگامان نصف جهان - جشنواره نوروزی 89
شرکت پیشگامان نصف جهان افتخار دارد به مناسبت فرا رسیدن سال جدید جهت کاربران خود پکیج نوروزی را به شرح زیر ارائه نماید :
1- کلیه کاربران از تاریخ 29 اسفند تا 4 فروردین سرویسهای خود را به صورت رایگان دریافت می دارند.
2- سرویس رایگان شبانه از تاریخ 1389/1/4 لغایت 1389/1/29 از ساعت 2 تا 6 بامداد به ساعت 1 تا 7 صبح افزایش می یابد.
3- به کلیه کاربرانی که فرم نظر سنجی را تکمیل نمایند 1GB شارژ رایگان به همراه 10,000 ریال شارژ voip اهداء می گردد.
---------- Post added at 05:46 PM ---------- Previous post was at 05:46 PM ----------
فقط این فرم نظرسنجی را من پیدا نکردم.
کسی می تونه بگه کجای سایتشه؟
نقل قول:
این کجای سایتشه؟
من هرچی میگردم نیست!
----------
پیداش کردم.چقدر خوبه!!
4 روز مجانی!!!! :18::31::27:
فرم نظر سنجی رو هنوز نزاشتند.
پارس آنلاین از این چیزا نداره ؟
شما تو اصفهون از پارس آنلاین استفاده می کنید ؟نقل قول:
نقل قول:
خوب اگر از 29 باشه میشه 5 روز
این شبانه رایگانش برای همیشه 1 تا 7 میمونه یا فقط تا آخر فروردین ؟؟؟؟
نه فکر نکنم!نقل قول:
تا چهارم!میشه 4 روز.خود چهارم قطع میشه.
توی خود سایت هم نوشته:
یعنی تا ساعت 12 سوم مجانی.بعد دوباره از 1 تا 7 مجانیه.نقل قول:
سرویس رایگان شبانه از تاریخ 1389/1/4 لغایت 1389/1/29 از ساعت 2 تا 6 بامداد به ساعت 1 تا 7 صبح افزایش می یابد.