یعنی Vtn جان
شما از 7 استفاده نمیکنید؟
Printable View
یعنی Vtn جان
شما از 7 استفاده نمیکنید؟
سلام
چطوری می تونم بدون استفاده از خود برنامه کسپر اسکای، برنامه را دانلود کنم.
آیا مثل نورتون فایلی وجود داره که بتونم اول اون فایل رو دانلود و بعد اجرا کنم تا برنامه به روز بشه؟
سلام دوست گرامی شما میتونید از لینک زیر اخرین اپدیت کاسپر اسکای رو دانلود کنیدکه به صورت روزانه هفتگی وکامل هست.که البته بهتره از هفتگی استفاده کنی .موفق باشینقل قول:
:10: :10: :10:
برای امتحان آن را چند روزی نصب کردم ولی این نسخه هنوز اشکالات فراوانی دارد ناسلامتی اولین نسخه بتا است و تانقل قول:
تکمیل شدن راه زیادی در پیش است .نسخه 6 با آنکه مدتها است نسخه نهاییش منتشر شده است هنوز اشکالاتی دارد
چه برسد به نسخه 7 :31:
سلام و خسته نباشی داداش فکر کنم کاس شما ویروسی شده پاکش کنید بد با یه سریاله جدید نسب کنیدنقل قول:
شما یکی از آنتی ویروسها رو پاک کنید و بذاری همون کاسپر بمونه (احتمالا با هم سازگار نیستند. من ورژن 5 رو با زون آلارم همین مشکلو داشتم). آپدیتش کنید و یه باار سیستمو اسکن کنید. . اگه بازم مشکل بود یک بار ویندوزتونو عوض کنید و بازهم فقط با کاسپر اسکن کنید. حتما مشکلتون حل میشه.نقل قول:
در ضمن آقای Jadda2 خود کاسپر اصلا امکان نداره ویروسی بشه.
موفق باشید.
خدمت شما دوست عزيزنقل قول:
سلام
چطوری می تونم بدون استفاده از خود برنامه کسپر اسکای، برنامه را دانلود کنم.
آیا مثل نورتون فایلی وجود داره که بتونم اول اون فایل رو دانلود و بعد اجرا کنم تا برنامه به روز بشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعداز دانلود و از فشردگي خارج كردن بايد اين مسير رو برويد
setting\update\configuter\update server\ add
حالا آدرس اون پوشه كه آپديتها رو دانلود كرديد رو بديد اينجا
بعد هم آپديت كنيد
سلام بچه ها ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خبر ... خبر ... خبر جدید ... نسخه ی جدید بتا اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kaspersky Anti-Virus 7.0.0.55 Beta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Link
Activation Code
کد:FHJ4S-R1XEX-5BW3T-JYEKB
Kaspersky Internet Security 7.0.0.55 Beta
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download Link
Activation Code
کد:T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8
PS : Compatible with Windows Vistaموفق باشید ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا من نمیتون دانلود کنم ؟ ورژن قبلی هم که چند صفحه قبل بود رو هم نمیتونم چرا ؟ لینک های دیگه ای نیست ؟نقل قول:
یه پیام میاد میگه پسورد رو بگو جلو یوزر نیم هم خودش نوشته kav2006
خب دوست عزیز مشخصه که ورژن های بتا از سرور FTP دانلود می شن نه HTMLنقل قول:
بعد هم شما می تونید با دانلودر دانلود کنید لازم نیست از IE استفاده کنید ... ثالثا می تونید یه FTP Browser دانلود کنید که به نظرم اصلا لازم نیست ...
موفق باشید ...:20: