مثل اینکه درست شد.نقل قول:
ولی الان لازم نیست. :31:امروز صبح میومدم اینجا میدیدم اینو میشد اینو برد. :31:
ولی ما هر کاری کردیم یه گزینه رو اشتباه میاورد. الان درسته.
ممنون
Printable View
مثل اینکه درست شد.نقل قول:
ولی الان لازم نیست. :31:امروز صبح میومدم اینجا میدیدم اینو میشد اینو برد. :31:
ولی ما هر کاری کردیم یه گزینه رو اشتباه میاورد. الان درسته.
ممنون
.....................
سلام دوستان
دو تا سوال مهم دارم . ممنون میشم پاسخ بدید
1 ) اگر یک نوعی تعریف کنیم آیا اعضای نوع ( type ) در طول برنامه قابل مقدار دهی هستن یا باید در همون اول مشخص کرد ؟
2 ) میشه خطاهای زمان اجرا ( Run time error ) رو به خطاهای زمان کامپایل تبدیل کرد ؟ یعنی موقع کامپایل متوجه اون خطا شد ؟
سلام.میشه از حلقه ها این چند تا برنامه رو برام بنویسید لطفااااا؟؟؟ممنون.
برنامه ای بنویسید تا دو عدد صحیح n1 , n2 را دریافت کرده،با فرض انکه n2>n1 است مجموع اعداد زوج n1 تا n2 را محاسبه و نمایش دهد.
برنامه ای بنویسید تا یک عدد صحیح دریافت کرده و انرا در مبنای 2 نمایش دهد.
برنامه ای بنویسید تا یک عدد صحیح را با فرض انکه در مبنای 2 است دریافت کرده،معادل مبنای 10 ان را محاسبه و نمایش دهد.
لطفا از طریق حلقه ها حل کنیدد.ممنون
با سلام : دوستان من برنامه ای میخوام بنویسم که با استفاده از کلاس و استراکت دو عدد n رقمی را از ورودی بگیره
و حاصل جمع ، ضرب و تفریق این دو عدد را در خروجی چاپ کند .
نکته : حالا اینکه برای تعداد رقم های ورودی باید آرایه از نوع : [a= new int [n تعریف بشه رو
میدونم و این رو هم میدونم که با struct هم این کار شدنی هست ولی سعی بر این هست که قسمتی از برنامه هم با
class و هم struct نوشته بشه . ممنون میشم کسی این کد رو بنویسه
با تشکر :40:
با سلام خدمت تمامی دوستان و خسته نباشید می خواستم یک برنامه به زبان++c درباره انتگرال به روش گاوس سه نقطه ای بنویسم لطفا در این مورد راهنمایی کنید با تشکر
برنامه ایی بنویسید که مقادیر یک ارایه را با استفاده از input بگیرد و با استفاده از تابع دیگر بزرگترین و کوچکترین ان را حساب کند...
کلا دوتا تابع داشته باشه
یکی که اعداد را میگیرد و دیگری که کوچکترین و بزرگترین را چاپ میکند
من درست سر در نمیارم ولی باید با void باشه فکر کنم
کسی هست این برنامه رو بلد باشه بنویسه برام ؟
بچه ها کسی این جا برنامه چهار عمل اصلی روی اعداد بزرگ (رشته ای ) رو داره؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:چی شده همه درخواست برنامه کردند مگه نمی دونید این خلاف قانونه فورومه؟؟؟!!نقل قول:
سلام
کسی میدونه دو دستور i++ با ++i چه فرقی با هم دارن؟
در اصل هر دوشون واسه افزاودن یک به مقدار معلی بکار میرن اما یه تفاوتی در محاسبات دارن...
لطفا کمک کنین...