با سلام خدمت همه دوستان. من خیلی وقته ثبت نام کردم ولی تا حالا توفیق نشده توی بحث ها و ... شرکت کنم. اما این بار دیدم بحث نقد دوست خوبم اقا سعیده لیکن وظیفه دونستم که یه عرض ادبی بکنم. نمیدونم شما ها تا چه حد اقا سعید ما رو می شناسین از نزدیک یا دور نمیدونم ولی من سه ساله که توی دانشگاه همکلاسیه ایشون هستم و دارم از اطلاعات بسیار مفیدشون هم در زمینه درسیه خودمون هم موارد دیگه بهره میبرم. اقا سعید گل ما بسیار شوخ طبع و خوش اخلاق تشریف دارن البته نا گفته نمونه که بسیار بسیار فرد مودب و متشخصی هستن و همیشه رعایت حال دوستان و اطرافیانشون رو دارن. اقا سعید در بیشتر زمینه های علمی اطلاعات بسیار مفید و بروزی رو دارن. اهل شعر و ادب هم که هستن ولی در رابطه با رشته تخصصی خودمون یعنی زمین شناسی بسیار فعال هستن و در این زمینه همیشه اطلاعات تازه ای دارن و در امر تحقیق و پژوهش و عملیات صحرایی نیز بسیار فعال و کوشا هستن. خلاصه عنصر اصلی و بسیار مفید دانشکده هستن. وصف روحیات عالی و کارهای ایشون در این صفحات نمیگنجه. برای اقا سعید گل که دو ترم بعد هم میشه اقا مهندس ارزوی سلامتی و موفقیت روز افزون دارم.. به امید روزی که ایشون رو در مقطع کارشناسی ارشد و بعد هم به سلامتی در مقطع دکترا ببینیم. با اجازه همه سروران... موفق باشین.