میخام یه 360 بگیرم لطفا" راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم .اگه قیمته حدودیشم داشتید بگید بد نیست .بهترین مدلش چیه بیخود ترین مدلش چیه.کوپی خور باشه حتما" وهمه بازی هارو بشه باهش بازی کرد.کدوم نوعش زودتر 3 چراغه میشه؟
میخام یه 360 بگیرم لطفا" راهنمایی کنید چه مدلی بگیرم .اگه قیمته حدودیشم داشتید بگید بد نیست .بهترین مدلش چیه بیخود ترین مدلش چیه.کوپی خور باشه حتما" وهمه بازی هارو بشه باهش بازی کرد.کدوم نوعش زودتر 3 چراغه میشه؟
راستي اين بن شدن کنسول يعني چي وچه مو قع اتفاق مي افته؟
واین که موقع خرید کنسول به چه نکاتی باد توجه کرد؟
ببخشيد نميتونم ويرايش کنم مشکل از اينترنتمه.
نقل قول:
جالب ميشد اگر چند صفحه قبل رو هم ميخوندی. چون در تمام این صفحات فقط به اینجور سوالات پاسخ داده شده.
خوب . شما اول بگو چقدر پول داری و بعد بورو صفحه قبل و قيمت هايی که نوشتم رو نگاه کن ببين کدوم برات بهتره.
بهترين مدل : الايت . بدترين : پريميوم. ( از نظر من )
نميشه گفت کدوم زودتر 3 چراغ ميشه اما اونايی که مادربرد زفير دارن در حد خيلی خيلی کمی ضعيف تر هستند .نقل قول:
راستي اين بن شدن کنسول يعني چي وچه مو قع اتفاق مي افته؟
واین که موقع خرید کنسول به چه نکاتی باد توجه کرد؟
ببخشيد نميتونم ويرايش کنم مشکل از اينترنتمه
اصولا ما ایرانی ها کنسول هامون رو هک ميکنيم تا بتونيم بازی کنيم. اگر با این کنسول ها وارد سيستم لايو مايکروسافت بشی امکان شناساييت از طرف مايکروسافت وجود داره و اگر شناسايی بشی بنت ميکنن. اگر بن بشی ديگه نميتونی با اون کنسول وارد لايو بشی و از لذت آنلاين بازی کردن محروم ميشی عزيز.
فقط ببين کنسولت سالم باشه. به جای مادبرد فالکون زفير بهت نندازن و پول فالکون بگيرن. همچيشو هم امتحان کن. کپی خورش کن همونجا. همين.
.
یعنی اگه کنسولو هک کنی و کپی خو شه دیگه نمتونی آنلاین بازی کنی.حتی اگه کنسولو هک کردی اما بازیی که میخای آنلاین بازی کنی اوجینال باشه؟آنلاین بازی کردن با چه خطی میشه ؟با خط تلفن معمولی یا نه مثل adsl هست یا چیز دیگه؟
اگه کپی خور کنی ولی با بازیه اورجینال بری تو لایو مشکلی برات پیشن نمیاد. بنت نمیکنن
اگرم بازیای کپیت استیلث پچ باشن و فریمور ixtereme بریزن روی کنسولت (الان جز این دیگه چیزی نمیریزن) امکان بن شدن از لایو کم میشه ولی نه به صورت 100% با این شرایط هم ممکنه بن بشی
برای بازی آنلاین هم حداقل اینترنت 256 میخواد
سلام به همه.....................خصوصاً مازیار عزیز.
یه سوال دارم....
آرکید پورت Hdmi داره یا نه؟
پورتش رو داره ولی کابلشو باید جدا بخرینقل قول:
یه چیزه جالب الان تو سایت آمازون دیدم
این کابل hdmi رو با نود و پنج درصد تخفیف به قیمت 0.9 دلار میده یعنی نزدیک هشتصد تومن ناقابل اون وقت اینجا 30 هزار تومنه
کسی میدونه این تخفیف واسه چیه؟؟؟
800 تومن؟
hdmi1.3 یا 1.2?
چه اندازه؟
مارکش چی بود؟
حتما باید یه چیزه 2000دلاری بگیری تا اینو بده
والا بنده به شدت متحیر شدمنقل قول:
کابل اپتیک صوتی هم تو همین مایه ها قیمت داده فکر کنم اون رو نود هفت درصد تخفیف داده بود
اینا رو که گفتم جنس نو هستن نه دست 2
خودتون یه سر برید سایت amazon.com
بزنید hdmi cable
من دقیق ویژگی هاش رو نمی دونم
کدومش واسه xbox360 خوبه؟