میتونی با فلیپ بسته بری روی SMS بعد more رو بزن و forward رو انتخاب کن . فقط شماره ی کسی که اس ام اس رو برات فرستاده هم توی متنش میوفته که میتونی پاکش کنی . ( از توی خود sms هم میتونی forward کنی )نقل قول:
Printable View
میتونی با فلیپ بسته بری روی SMS بعد more رو بزن و forward رو انتخاب کن . فقط شماره ی کسی که اس ام اس رو برات فرستاده هم توی متنش میوفته که میتونی پاکش کنی . ( از توی خود sms هم میتونی forward کنی )نقل قول:
شما بايد هر چي برنامه باز داري ببندي به اين طريق كه با فيلپ باز در قسمت task manager و تب open هر چي برنامه هست رو end كني . با اين كار حافظه ram گوشي خالي ميشه.نقل قول:
آقا کسی جواب ما رو نمیده اگه میشه یه سایت واسه زنگه موبایل معرفی کنیدنقل قول:
عزیزم مرسی اما تمام برنامه ها رو بستم اما باز همون پیام رو میده و بازی ها احرا نمشه :41:نقل قول:
میخواستم بگم کسی رو تو نیشابور به اسم کیوان رضوانی میشناسینقل قول:
عزیز دل شما بهتر از من میدونی که این قبیل سوالات رو باید بصورت پیام خصوصی بپرسی...نقل قول:
با این حال شرمنده نمیشناسم.
سلامنقل قول:
این فونت ها رو چه جوری باید نصب کنم میشه تو ضیح بدین لطفا؟
من برنامه ی داخل سی دی رو نصب کردم بعد ګوشی رو کانکت کردم ولی کامپیوتر میګه ګوشی کانت نشده !
فقط داخل my computer موقعی که ګوشی رو کانکت میکنم یه ایکان میاد که نمیدونم مربوط به مموری داخلی هست یا مموری کارد ګوشی ؟ لطفا اګه امکانش هست یه توضیح هم در مورد این بدین من تازه این ګوشی رو ګرفتم به هیچیش وارد نیستم...
ممنون
سلام دوستان همون طوري كه گفتم من يكم اماتورم چنتا سوال داشتم : :31:
1. تم هاي , برنامه ها , بازيها رو كه دانلود كردم رو چجوري نصب كنم و از كجا تغيير بدم .
2. چجوري عكس ها و فيلم هاي كه با گوشي گرفتم رو بريزم تو كامپيوتر .
3. sms ها رو كه فارسي بودم رو نميخونه ! ( اون فونت رو كه داده بوديد رو چه جور نصب كنم .
وقتی گوشی رو با USB به کامپیتر وصل میکونی دو تا گزینه تو گوشی میاد که یکیش File transfer هست . اگه اینو انتخاب کنی توی my computer یه درایو میاد که واسه مموری استیک هست و واسه کپی کردن فونت ها باید به این قسمت بری . حالا اگه گزینه دوم یعنی phonr mode رو انتخاب کنی از توی my computer قسمت Sony Ericsson File Manager به هر دو مموری یعنی Memory stick و phone memory دسترسی پیدا میکنی .نقل قول:
اینم بگم که هنگام انتخاب phonr mode قسمت های سبز PC suite قابل استفاده هست .
در مورد فونت ها تو صفحه های قبل زیاد گفته شده ولی اینو بگم که پوشه font رو باید تو مموری استیک تو پوشه resoure بریزی اگه چنین پوشه ای وجود نداشت یکی بساز و بعد گوشیو ریاستارت بکن و تموم .
موفق باشی
سلامنقل قول:
در مورد فونت ها تو صفحه های قبل زیاد گفته شده ولی اینو بگم که پوشه font رو باید تو مموری استیک تو پوشه resoure بریزی اگه چنین پوشه ای وجود نداشت یکی بساز و بعد گوشیو ریاستارت بکن و تموم .
فولدر resource or resoure? من یه فولدر به نام resource تو صفحه ی اول مموری یعنی کنار فولدر های decument , others و.... ساختم و بعد ,فولدری که فونتها داخلش بود و از همین لینک ها دانلود کردم رو توش کاپي کردم البته اسم فولدر رو از fonts به font که شما ګفتین تغییر دادم ولی بعد از ریستارت ګوشی اتفاق خاصی نیوفتاد و هنوز مسیج ها ی فارسی رو به صورت مربع نشون میده؟؟
یعنی مشکل چی می تونه باشه؟