ماله من اینترنت 150 تومن اومده 2 مگ 7 گیگ، بررسی کردم تو سایتش شبانه رو حساب نکردن. خیلی شرکت مضخرفیه.
Printable View
ماله من اینترنت 150 تومن اومده 2 مگ 7 گیگ، بررسی کردم تو سایتش شبانه رو حساب نکردن. خیلی شرکت مضخرفیه.
پشتیبانی توو سایت رسمی مخابرات پیام داده کسانی که از 24 شهریور عضو کمپین شگفت انگیز شدن با تعرفه ی جدید محاسبه میشن ولی 24 به قبل با همون تعرفه ی اعلام شده در روز ثبت نام.حالا گفته دارن بررسی میکنن و مشترکان هم قبض رو بپردازن و اگر مشکل محاسباتی باشه ماه دیگه روی قبض بستانکار میزنن
بعد یه هفته که همه چی خوب کار میکرد امروز دوباره کند شد و پل های عبوری بعد از چند دقیقه فرو میریزن (میدونین که منظورم چیه). تو هفته گذشته با این پل ها کلی فیلم آموزشی ریاظیات فیزیک و غیره دانلود کردم که تو بازار نیستن و اگر هم باشن پول خون پدرشون رو طلب میکنن. بازم این آقایون بگن اینترنت بده. بگن یوتیوب برا فریب ما ساخته شده، بگن گوگل جاسوسه.
دقیقانقل قول:
من هر چی از گوشی و کامپیوتر سر در میارم مدیون یوتیوب هستم از فلش گوشی و عوض کردن ویندوز تا لینوکس و کرک و.....
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
من 1 مگ قدیمی نامحدود دارم .الان 2 ماه هست مخابرات معلوم نیست دارد چه غلطی می کند و من هم وقت نداشتم برم مخابرات .قبض تلفن قبلا حدود 86 هزار تومان بود ولی الان یکبار 95 هزار میاد و و یکبار هم 98 هزار تومان .داستان چی هست؟مگه مخابرات با من قرارداد 1 مگ نامحدود نداره؟گران کردند یا چی؟
گرون!!!!!!!!!!!نقل قول:
چه جوری گران کردند؟اگر گران کردند پس چرا هر ماه مبلغ قبض متفاوت هست؟یا اینکه دارند برام حجمی حساب می کنند؟مگه نامحدود نیست؟نقل قول:
منم 1 مگ نامحدود دارم چون خودم پرداخت نمی کنم زیاد اطلاع ندارم اما پدرم می گفت که گرون شده !
ولی سقف دانلود نداره و مشکلی تو دانلود زیاد نیست !
اگه الان بخوایم از مخابرات نت بگیریم دیگه نامحدود نمیده ؟ تو سایت تعرفه های نامحدود نیست آخه
دوست عزیز به نطر من گران نکردند و دارند به صورت حجمی حساب می کنند چون اگر گران کرده بودند قبض تلفن هر ماه باید ثابت بود ولی قبض هر ماه متفاوت هست.نقل قول: