مرسی . الان فاکتور درست شد.منم دلو زدم به دریا و پرداخت کردم . اعتبار زمانی رو درست میزنه اما حجم باقیمانده رو آپدیت نکرده و قبلیو زده . به نظرتون طبیعیه ؟نقل قول:
Printable View
مرسی . الان فاکتور درست شد.منم دلو زدم به دریا و پرداخت کردم . اعتبار زمانی رو درست میزنه اما حجم باقیمانده رو آپدیت نکرده و قبلیو زده . به نظرتون طبیعیه ؟نقل قول:
نه بابا. این لجن اگه adsl هم بود میگفت مشکلات به خاطر منطقه ی مخابراتی شماست و به ما ربطی نداره (جوابی که همین الان اکثر شرکت های adsl برای انکار کردن مشکلات استفاده میکنن)نقل قول:
دقیقا درسته . اما پشتیبانیشون حالا نمیدونم از بیسوادیه یا عمدیه هر مشکلی داشته باشین اولین بهانشون سیگناله . حسن این بحثها آگاهی بیشتر مشترکینه که بتونن بهتر و جدیتر خواسته هاشونو مطرح کنن . وایمکس بودن مبین باعث شده از زیر مشکلات IP و سرعت و ... به بهانه سیگنال خیلی راحت شونه خالی کنه
طبق دستور خودشون مودمو 10 دقیقه خاموش کن تا طرح فعال بشه. اگر فعال نشد، باید زنگ بزنی. نتیجه رو به مام بگو.نقل قول:
پ. ن: من الان مجدداً پست شما رو خوندم. گفتی اعتبار زمانی درست شده. خب پس باید فعال شده باشه. حجم طول میکشه به روز بشه. اون 85 تومن از تراز کم شده یا هنوز هست؟
موافقم. هر کس یه جوری از زیر مسئولیت شونه خالی میکنه.نقل قول:
ای بابا شما زودتر زدی که , منم میخواستم الان تستش کنم :n02:نقل قول:
عزیز واسه حجمت میتونی زنگ بزنی به مبین نت بگی چک کنن که چقدر حجم داری چون اونجا آپدیت هست و سریع میتونن بگن , راستی الان شما اون 5 گیگ اضافه ماه رمضان هم بهت اضافه شد ؟ یعنی 18 + 5 ؟
مرسی از پاسختون . بله فعال شده . از ترازم کم نشده چون اینترنتی پرداخت کردم . اما در مورد حجم هنوز به روز نشده و 5گیگ اضافه هم معلوم نیست چی میخواد بشه . معمولا چقدر طول میکشه ؟نقل قول:
الان تست کردم سرعتم بده (80-90kB/s) با IP 62. ولی تو صفحه مودم downlink رو 2.097 مگ زده . اگه شد با یه IP دیگه هم تست میکنم میگم .
پ.ن. : با IP 91 سرعت با نوسان زیاد بین 80 تا 110
منظور من این بود که اون پول به ترازت اضافه شده باشه ولی طرح فعال نشده باشه. برای من اینجوری شده بود. از قبل نوروزی داشتم، با تموم شدن حجم میخواستم با استفاده از این لینک تمدیدش کنم. پولو واریز کردم، ولی طرح فعال نشد، پول به ترازم اضافه شده بود. مجبور شدم زنگ بزنم تا خودشون فعال کنن.نقل قول:
لطف میکنید بفرمایید downlink تو bm632 کجاس؟
دوستانی که مبین نت دارن
شرکت مبین نت داره حسابی سره مارو کلاه میگذاره
زنگ زدم پشتیبانی به یارو میگه شماره رئیس تون بده میگه ما رئیس نداریم عجب:n10:
وگفت قطعی انتن دهی هیچ ربطی به ما نداره
داشته باشین پاس کاری شروع شد:n09:
بخدا پشتیبانی فقط بلده چرت بگه
اساتید مدیران کابران رفیقا باید یه فکر اساسی کرد :n13:
به امید دزد نت باشین تا سالی دیگه مشکل ما برطرف نمیشه
الان مودم رو روشن کردم سوپرایز های مبین نت شروع شد
ایول مکان من الان دوبی هست (اسپید تست می گه:n02:)
اینم یه شرکت جدید که اومده به مبین نت کمک کنه ببینیم می تونه امشب یه دادمون برسه؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]