نقل قول:
froggen روزی دقیق 18 ساعت بازی میکنه این بشر خسته نمیشه که هیچ هر دفعه با هیجان بیشتری بازی میکنه
چند وقت پیش 17 ساعت پشت سر هم استریم کرده بود
Printable View
نقل قول:
froggen روزی دقیق 18 ساعت بازی میکنه این بشر خسته نمیشه که هیچ هر دفعه با هیجان بیشتری بازی میکنه
چند وقت پیش 17 ساعت پشت سر هم استریم کرده بود
MF از اون اول favorite من بوده و هست واقعا fun بازی باهاش : دینقل قول:
حالا این خوبه ap MF ندیدید پس ! فقط امتحان کنید : دی یعنی ملت نمیدونن جلوش چطور باید بازی کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبول دارم ap mf خیلی لذت بخشه، :n02:ولی بعد از تغییر بزرگ adc ها دیگه عملا ap mf به جز E هیچی نداره، به جز دمیج E تو همه موارد ad mf بهتره.نقل قول:
قبلا میخواستی با ult زیاد بزنی ap میرفتی، الان ult توی ad بیشتر میزنه. ap دیگه فقط به درد aram میخوره :n02:
ای بابا دوباره کردنش مثله قبل:V10:
کره ای ها بدتر اننقل قول:
کل زندگیشون همینه
فقط و فقط بازی
چی از جون مرده میخوان خدا میدونه هرروز یه چیز یا ازش کم میکنن یا بهش اضافه میکنن:V10:
بچه وجدانی خدایی بیایید یه اعتصابی چیزی کنیم اخه این چه نت ای هست که هر روز بهمون میدن ولله پینگ من الان 130 هست با گوگل ولی همچین لگ داره قطعی داره یه صفحه سایت رو باید ده بار رفرش کنی تا باز کنه :n21:
هرچی هم اعتراض میشه همه ... میگیرن دیگه پیش کی باید شکایت کرد پیش وزیر شکایت شدش به جای اینکه درست بشه رفتن شبانه رو برداشتن کلا ! اینم یه دل نوشته ما یه دلخوشی بازی داشتیم اونم ریدن بهش
بچه ها واقعا نا شکر هستند :n09:
هی میان میگن اینترنت فلان. بیکاری فلان و ....
بعد از بازی بردیم نوشتم
gg wp & ty GOD
بعد هم تیمیم میگه ریپورت من برای فلیم. من فکر کردم منظورش اننیه هستم اتیش این حرفها
میگم کی فلیم کردم؟ میگه من نمیخوام مذهب تو رو من فشار بیاره . جملش تو این مایه ها بود
i dont wana ur religion push on me یک چیزی تو این مایه ها
یعنی خدا رو شکر کنید تو این اروپا به دنیا نیومدید که تا این حد حرومزاده باشید :n08:
البته همشون اینجوری نیستند ولی ماشالا توشون کم نیست :n22:
مشکل همس یا فقط منم؟ از دیشب تا الان ی بازی نتونستم بکنم پینگ 170 ه ولی هیچی از بازی نمیفهمم مثلن میبینم داره hp کم میکنه الکی یدفعه میبینم همه ریختن دارن منو میزننن ده ثانیه دیرتر میبینم چیزارو:n03:
سلام
اومدم Euwest اما نوب ترین بازیکنا اینجان
- - - Updated - - -
6 تا بازی کردم پشت سر هم normal 4 تاش LEaverداشتن ، دو تاش هم Premade Feeder لول 4.
همش هم پشت سر هم.