البته اگر تبلیغ برای پارس نباشه و فقط به قصد اطلاع رسانی باشه به نظر من که مشکلی ندارهنقل قول:
Printable View
البته اگر تبلیغ برای پارس نباشه و فقط به قصد اطلاع رسانی باشه به نظر من که مشکلی ندارهنقل قول:
بعید میدونم از آی اس پی باشه. احتمال خیلی زیاد از مرکز مخابراتتون هستنقل قول:
آقا من از زمانی که پارس آنلاین گرفتم شبی بیشتر 300 یا 400 مگ نگرفتم فکر می کنم این قضیه همینطوری ادامه پیدا کنه من هنوز نزدیک به دو ماه دیگه از اکانتم مونده ولی خیلی کلافم کرفته چطوری میشه ISPخودم رو قبل از پایان اکانتم عوض کنم ؟ چقدر زمان میبره؟
دوستان کسی نمی دونه سرویس تو منطقه ولنجک
جوریه؟
512 چند تا دانلود روزانه می ده؟
شبانه زیاد مهم نیست
پینگتون رو هم لطف کنید
دوستان من امروز یه سرویس 3 ماه - 256 -5 گیگ گرفتم
و 5 گیگ هم هدیه دادن من قبلا از یک سرویس 6 ماه 256 12 گیگ استفاده میکردم .
گیگ هدیه رو تا فردا مهلت دارید بگیرید یه سرویس جددید انتخاب کنید.
سرعت شبانه من با این که سرویس 256 دارم از مخابرات هم کمتر شده ....... شده 20kb ?
کسی دلیل این افتظاح رو میدونه ؟
دلیل افت سرعت ها مشخصه.میخوان مردم رو کلافه کنن که بعد از یه مدت اینترنت به اصطلاح ملی رو راه اندازی کنن که سرعت بالاتری داشته باشه اما محتوا نداشته باشه و همون رو به مردم قالب کنن روش جذب مشتریشون اینجوریه.همه چی زوری
یه عکس از صفحه ی کاربریتون تو پارس آنلاین بذارین.چون با عقل جور در نمیاد که مشتری قدیمی باشید و حالا ترافیک 2 برابر بهتون هدیه بدن.:41:نقل قول:
در ضمن تا اونجا که من میدونم پارس سرویس 3 ماهه ای که 5 گیگ باشه نداره.(جالبه بدونید قبلا هم همچین چیزی نداشته).:41:
حرفات تایید میشهنقل قول:
اصلا 5 گیگ نداره
در ضمن فقط و فقط کاربرای جدید حجم دوبل میگیرن مثل خودم،به رفیقم که مشتری پارس بود ندادن ولی به من که جدید بودم حجم هدیه رو دادن
منم موافقم برای کابرای قدیمی فقط 15 روز اضافه میشه اون هم به شرط اینکه از 15 اسفند تا 15 فروردین تمدید کنننقل قول:
اما واسه سرویس 5 گیگ من خودم از این سرویس استفاده میکردم اسمش fp2-4x1 بود که به ازای هر ماه حدود 1650 مگ میدادن و سرعتش از 256 تا 1.5 مگ بود...
شاید یکی از همین سرویس های قدیمیه.