سیستم صوتی ماشین من
---------------------------
با سلام خدمت دوستان گل خصوصاً آقا حمید
امروز فرصتی شد که لوازمی که خریده بودم رو روی ماشین نصب کنم
قبل از هر چیز مشخصات سیستم قبلی رو مینویسم:
Kenwood X400 - پخش
Helix B62C - کامپوننت
Kenwood M526 - آمپ برای کامپوننت ها
Kenwood 3013 - ساب
Kenwood 8105D - آمپ برای ساب
مشکلی که با این سیستم داشتم نبود حجم صدای بالا برای کامپوننت ها بود
کامپوننت های هلیکس کیفیت صدای بسیار خوبی دارن ولی حجم صدای بالایی در حد یک کواکسیال ندارن
50 وات RMS برای یک کامپوننت چندان جالب نیست
این شد که استارت تعویض قطعات خورده شد و کامپوننت ها رو به GLADEN SQX165 تعویض کردم
قدرت ورودی این کامپوننت ها 120 وات RMS روی 2 اهم هست
به همین منظور یک فروند آمپ X41 کنوود با کمک حمید خان تهیه نمودیم تا جایگزین M526 و 8105D بشه
سیم 2*2.5 با کیفیت بسیار خوب هم برای نصب تهیه کردم
دوستان نصب کامپوننتی همچون SQX165 گلیدن روی درهای جلوی 206 کار مشکلی هست
از الان بهتون بگم اگه کامپوننتی با مگنت بزرگ برای نصب دارید کارتون برای نصب روی در جلو 206 بسیار سخت هست چون باید پلاستیک پشت کاسه شکسته بشه، در حالت عادی این کامپوننت ها جا نمیشن! پدرم در اومد برای نصب اینها و همچنین کابل کشی از صندلی عقب تا درهای جلو !!
خب برسیم به نتیجه
گین کامپوننت ها روی 3 تنظیم شده و ساب هم روی 3.5
X41 روی 2 اهم 150 وات خروجی میده که با در نظر گرفتن تلفات به کامپوننت ها چیزی بیش از 120 وات رو میرسونه
ساب رو هم به خروجی B آمپ در حالت بریج وصل کردم تا 300 وات روی 4 اهم رو داشته باشم ( معادل خروجی 8105D )
البته اینو بگم X41 آمپ کلاس AB هست و در ادامه به تفاوت صدای اون با 8105D و نتیجه ای که داده می پردازیم
کیفیت صدای اسپیکرهای جلو به طرز قابل توجهی بالا رفته، حجم صدا خیلی بالاست و کیفیت بسیار خوبی داره
توی ولوم های بالا صدا قدری تیز میشه ولی با تنظیم دقیق روی فرکانس های بالا درست میشه
برای فرکانس های بم هم این کامپوننت بیس خیلی خوبی داره جوری که فکر می کنید این صدای کوبش مال یه کواکسیال هست نه یه کامپوننت!
توییتر ها بی نظیر هستن، صدای ریز با تفکیک بی نظیری پخش میشه چیزی که تا بحال نشنیده بودم
نکته مهمی که درباره ساب هست اینه که همون 300 وات داره بهش داده میشه ولی دقت بیشتری پیدا کرده و کوبش بسیار شدیدی داره
با 8105 اصلا اینطوری نبود ویبره خوبی داشت اما کوبش نه، الان وحشتناک میکوبه طوری که 4 ستون ماشین میلرزه
به نظرم X41 بهترین آمپ کنوود هست و کیفیت صداش عالیه
من فکر می کنم خروجی کار با یه آمپلی فایر کلاس A یا AB بهتر از کلاس D میشه، دقت و قدرت به طرز مشهودی برای من بیشتر از قبل بود تا جایی که از تعویض ساب منصرف شدم
با تمام تفاسیر من به سیستم فعلی از 10 نمره 9 رو میدم و راضی هستم
ممنون از همگی :n16: