من الان 3 ماهه دارم نامحدود 1 مگ اداری میگیرم.از شر دانلود شبانه راحت شدم واقعا ارزش نداره اینهمه بی خوابی بکشی اخر بزور شاید 1 گیگ بگیری
البته هزینش گرونه کمی اذیت میکنه
Printable View
من الان 3 ماهه دارم نامحدود 1 مگ اداری میگیرم.از شر دانلود شبانه راحت شدم واقعا ارزش نداره اینهمه بی خوابی بکشی اخر بزور شاید 1 گیگ بگیری
البته هزینش گرونه کمی اذیت میکنه
دوستان جواب منو بدين ديگه.نقل قول:
سلام دوستان
مبین نت سرویس 2مگ نامحدود نمیده ؟ من الان یک مگ دارم سرعتش خوبه ولی دنبال دو مگ هستم ولی تو پنل نداره!
خیر وجود ندارهنقل قول:
مودمو 10 دقيقه خاموش كردم بعد روشن كردم چراغ وايفاي روشن شد با گوشي به اينترنت متصل شدم يكي دو صفحه هم باز كردم
بعد 2 دقيقه خود به خود ديسكانكت شد . اين يعني وايفايم وصله ولي چرا قطع ميشه. ؟؟ الان مودمو يه بار ديگه خاموش كنم چراغ وايفايم خاموش
ميشه با اين كه تنظيماتش وصله. مشكل از مودممه؟؟:n03::n03:
سازمان تنظیم مقررات خوبه. یه بار شکایت کردم یه نهیب اساسی به مبین نت زد و برای یه مدت کوتاهی خیلی خوب شد... ولی دوباره برگشت!:n21:نقل قول:
ایندفعه می خوام برم دادگستری! وقتی از دادگستری ارجاع بدن به سازمان تنظیم مقررات وضع فرق می کنه.
شاد باشید:n26:
من چندبار به همین سازمان تنظیم مقررات ایمیل زدم (توی همین تاپیک هم گفتم قبلا) اگر ممکنه راجع به شکایت هم لطف کنید یه راهنمائي بکنید که حضوری شکایت میکنید؟ من هم میخوام اقدام کنم.نقل قول:
من خیلی وقته به این نکته توجه می کنم و اصلش هم از بچه هایی که ADSL دارن یاد گرفتم. اونها برای اینکه بهترین گیت وی و سرعت رو داشته باشن چندین بار مودم رو ریست می کنند تا بتونند یه گیت وی خوب و تک رقمی پیدا کنند و......نقل قول:
ولی مشکلی که وجود داره پیدا کردن IP خوب است به چند دلیل داشتن این IP خوب به شانس بستگی داره مثلا اینکه تعداد این IP ها معمولا محدود هست و شرکتی مثل افرانت چند IP محدود رو به مبین نت میده و اگه چند نفر زودتر از شما به اینترنت متصل بشن دیگه شانسی
برای شما وجود نداره و ....
اون دوستمون هم که گفته بود می خواد استاتیک بگیره نمی تونه زیاد مطمئن باشه که سرعتش بهتر میشه چون معلوم نیست کدوم IP رو بعنوان استاتیک بهش بندازن
در مورد سیگنال هم درسته خود سیگنال و RSSI فی نفسه تاثیری روی سرعت نداره و این مطلب بارها تو این انجمن گفته شده
لیست IP هایی که من تو این چند شب داشتم و تونستم بالای 3 گیگ دانلود کنم این هاست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
79.175.137.214
37.221.27.214
5.201.248.186
درسته، قدرت سیگنال دریافتی ربط مستقیمی به سرعت نداره. البته وقتی کیفیت سیگنال خیلی بد باشه به خاطر افزایش نرخ خطا به پهنای باند کمی فشار میاد ولی باز مسئلهی کیفیت بخصوص وقتی از حداقلی برخوردار هست آخرین فاکتوری هست که توی سرعت نقش داره...........
دوستان من جیمیل رو دارم ولی گوگل تحت HTTPS قطع هست شما هم اینطورین؟ یعنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قطع هست. الان ۲ یا ۳ روزه که اینطوره!!!
مبین نت+دزد نت=اشغال نت
:n02::n24::n01::26::tongue::thumbsup::sq_2::n08: