جدا نکرده مثل همین الانه مصرف داخلی رو نصف کم میکنهنقل قول:
Printable View
جدا نکرده مثل همین الانه مصرف داخلی رو نصف کم میکنهنقل قول:
قیمتها ماهیانست. هر ماه باید 40 تومان بدی برای 12 ماه میشه 480. هر ماه هم 60 گیگ دارینقل قول:
آها که اینطور :n01:نقل قول:
برای من فاجعه است همون طرح حجمی با قیمتی بالاتر و سرعت و حجم به مراتب کمتر 100% مطمئن بودم هیچ وقت و هرگز همچون 38ساله گذشته تا بودن حکومتی دیکتاتوری ستمگر تمامیت خواه ظالم سفاک خائن غاصب غارتگر چپاولگر و سرتا پا فساد و لجن که بوی تعفنش کل منطقه و دنیارو برداشته هرگز قانون و مصوبه و دستور و حکمی صادر نمیشه مگر برای رنج و فقر و فلاکت و نکبت و سختی و چپاول و غارت کردن بیشتر مردم ما مردم هیچ وقت پشت همو نداشتیم فرسنگ ها از هم فاصله گرفتیم نسبت به همدیگه غریبه و دشمن شدیم در برابر ظلم و بدبختی سکوت کردیم خودمون رو مثل آفتاب پرست با شرایط همرنگ کردیم و از ترس زبان به کام و سر در برف فرو کردیم باغث شدیم کفتار و لاشخورهای زمانه بخاطر ترس و سکوتمون هر روز و هر سال وقیح تر بشند و بر حجم و مقدار ظلم و ستم شون اضافه کنند از جامعه و محیط زندگیمون واسمون تعیین تکلیف کردند تا مدل و جهت موهامون و رختخواب و تعداد فرزندها و س.ک.س بدون محافظ و رنگ و اندازه شورت پامون باز هم دم که نزدیم هیچ تشکر هم کردیم مردمانی ظلم پذیر و توسری خور شدیم که هرکسی از راه رسید خاکی بر سرمان ریخت و تیپایی هم نثار ماتحت مبارکامون خلاصه چون نیک نظر کرد پر خویش در آن دید گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست. من فردا آخرین روز سرویسم هست و به هیچ وجه زیربار این تعرفه ها و طرح ها نخواهم رفت حتی اگر تنها من باشم امیدوارم برای یکبار هم که شده دست از خودخواهی و زیربار ظلم و زور رفتن بکشیم و همصدا و همراه همدیگه بشیم.......
اینا از کجا به این نتیجه رسیدن کسی که سرعت 512 میخواد حتما مصرف مورد نیازش 8 گیگه و کسی که سرعت 16 مگ میخواد 120 گیگ !؟
شاید کسی سرعت کم بخواد با حجم زیاد یا برعکس سرعت زیاد بخواد با حجم کم و قیمت کمتر از 80 تومن که بهش فشار نیاد
این دسته از کاربرها که کم هم نیستن باید چیکار کنن؟ الگوی مصرف کل جامعه که یه شکل نیست
هر چند سقف مصرفا هم خیلی پایینه و 8 گیگ و 10 گیگ و امثالهم یعنی عملا هیچی تازه vdsl هم قیمتا نجومیه
طرح جدیدشون پر از اشکاله
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] اقا مثل اینکه وضعیت شرکتهای کوچیک و گمنام خیلی بهتره نسبت به شرکتهای بزرگتر ...شرکتهای داخل ایران هر چه بزرگتر میشن و مشتری بیشتری جذب میکنن به جای اینکه خدمات ارزونتر و بهتری بدن طمع برشون میداره و خدمات کمتر و گرونتر میکنن...نمونش دی جی کالا چند سال پیش به شهرهای بزرگ ارسال رایگان داشت الان با وجود اینکه دو سه سال گذشته و این شرکت بزرگتر شده و چند تا اسپانسر بزرگ جذب کرده , به جای اینکه خدماتش رو گسترش بده و به شهرستانهای کوچکتر هم ارسال رایگان داشته باشه میاد و این خدمات رو حتی برا شهرهای بزرگ هم قطع میکنه بر عکس آمازون که به دورافتاده ترین مکانها هم با پهباد اجناسش رو میفرسته
آره همین الانشم بیتا نت حداقل تبادل ترافیکی که تو سرویسهای نامحدودش میده از همه شرکت های بزرگ بهتره اما خودم چون شرکت معروفی نبود ترسیدم ازش نت بگیرمنقل قول:
چندوقت پیش یکی از معاونای وزیر ارتباطات گفته بود که 60 درصد کل پهنای باند بین الملل ایران صرف تلگرام میشه و بیشترین مصرفش هم بین ساعات 22 الی 1 بامداده! من کاربر شاید ندونم جزییات مصرف نت کشور به چه صورته و نیاز عمده اکثر کاربرا (از نظر تعداد افراد) به چه نوع اینترنتیه و چطور نتشون رو مصرف میکنند ولی خود شرکتها براحتی این آمار رو دارند... میدونند چند درصد افراد از کنسول استفاده میکنند، چند درصد از اپلیکیشنهای گوشی همراه، چقدر وبگردی میشه، استریم ویدئو چقدر و ....
یکی از کارایی که خیلی امیدوار کنندست برای بهبود وضع اینترنت بین الملل داخلی سازی CDN های تلگرامه. با موافقت تلگرام سرورهای فرعی (نه سرور اصلی) توسط تلگرام در ایران دایر شده و داره گسترش پیدا میکنه که بخش عظیم ترافیک خارجی به داخلی تبدیل بشه و پهنای باند خارجی بیشتر ازاد بمونه برای شرکتها
گویا انحصار فیبر رو برداشتن .اگه راست باشه باید ببینیم های وب وارد میشه یا نه.در ضمن این تعرفه های جدید 8 مگ 60 گیگ به نظرم مناسب بود خط جدبد من اصلا تا 16 مگ نمیکشه.البته 16 مگ 120 گیگ 80 تومن هم خوبه.
نقل قول:دقیقانقل قول:
بابا من اصلا خطم 8 مگ رو نمیکشه همین الان هم به زور رو 6 مگ هست یعنی مجبورم 4 مگ رو بخرم ولی ترافیک مصرفیم ماهی 70 گیگ هست خب من الان باید چی کار کنم ؟ الکی پول 8 مگ یا 16 مگ بدم برای ترافیک بیشتر !؟
اگه اون چیزی که از دیده بان نت پخش شده باشه واقعا عالیه
-----------------------------------
اینای که میگن طرح عالیه ادم دوس داره کلشو بکوبه به دیوار از دست این دوستان !:n35: