نقل قول:
دریافت خیلی خوبی داشتید و حجم دریافتی خیلی خوب ثبت شده
سرویس شما چیه ؟
Printable View
نقل قول:
دریافت خیلی خوبی داشتید و حجم دریافتی خیلی خوب ثبت شده
سرویس شما چیه ؟
دیشب سرعت چقدر کم بود فکر کنم همه سیزده به در رفته بودند اینترنت:31:
اتفاقا واسه من برعکس بود من فکر کردم همه رفتن بیرون خطها این همه سرعتشون بالاست حدود 2.7 گیگ دریافت داشتم:5:نقل قول:
256نقل قول:
آره واقعا دیشب عالی بود،مثل اینکه بچه ها تو نت نبودن،فقط من داشتم دانلود میکردم
دوستان من شبانم خیلی پایینه ، میتونم اعتراضی چیزی بکنم؟! با 256 به زور 600 مگ بگیرم :|
سرعت امشب بهتر شد الان رو 190 هستش:8:
اقایون این IDM ما دیگه سیستم رو خاموش نمیکنه !!
کسی میدونه چه مرگشه ؟
همه تیک های مربوطه رو زدم ! تنظیماتم همیشه همین بوده و خاموش میکرد . بدون تغییر یدفعه دیگه خاموش نمیکنه :41:
مشکل اش چیه معلوم نیست شاید ربطی به پچ و نسخه داشته باشه
میتونید برنامه های متفرقه بگیرید و تنظیم کنید سر ساعت مشخص خاموش کنه سیستم رو
دوست عزیز میشه بفرمایید از چه سایت هایی ( سایت های منبع )بیشتر برای دانلود استفاده میکنید -نقل قول:
دوست عزیز مواظب باش گول عکسو نخوری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این حالت (سرعت 1 یا 2 مگابایت برثانیه یا حتی بیشتر) برای خود شما هم میتونه پیش بیاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کافیه بعد از کپی کردن لینک دانلود در idm، یه خرده دیر دکمۀ start downloading رو فشار بدین
در عین ناباوری خواهید دید که یه دفعه idm مقدار زیادی از فایلو با سرعت عجیب و غریبی دان میکنه
ولی بعدش سرعتش میرسه به سرعت همیشگی و معمولی
دلیل این امر هم برمیگرده به فعال بودن گزینۀ Automatically start downloading of URLs placed to clipboard در قسمت آپشن idm
با فعال بودن گزینه فوق، بلافاصله بعد از معرفی لینک به idm بدون اینکه شما مطلع باشید خود idm شروع به دانلود فایل میکنه و همونطور که گفتم اگر شما دیر دکمۀ start رو بزنید اون مقدار حجم دانلود شدۀ پنهانی رو در یک ثانیه اضافه میکنه و بنابراین یک سرعت دانلود لحظه ای غیر واقعی نشون میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]