اول کمی شرح ماجرا:
همینطور که تو عکس اول میبینید با تعویض جای مودم سیگنال فوقالعاده و کمنظیر شده(من که تاحالا 58 ندیدم ونشنیدم).
مودولاسیون هم 64--5/6 است یعنی همه چی ایده آل. اما :
سرعتو دقت کنین . ساعت 1:15 صبح دانلود همزمان 7 فایل از 3 سرور مختلف با اکانتهای ویژه داره زیر 40 میده !!:n30:
تو عکس دوم هم وضعیت فرکانسها دیده میشه . من فقط با شماره2 همیشه سرعتم بدک نبوده و پریشب هم که 5 دقیقه تونستم بهش وصل شم سرعتم 260-270 شد . حالا میگن درست کردن ؟ من با این سیگنال باید سرعتم 40 باشه ؟!:n23:
از همه عجیبتر و مسخره تر اینه که فقط اون فرکانس دوم خوب جواب میداد که اونم چند روزه قطعش کردن :n03:هیچ جوری هم بهش نمیتونم وصل شم(روش حذف واضافه و تغییر فرکانس و... رو هم رفتم)
حالا یه سوال فنی :
شماها هم چنین شرایطی رو تجربه کردین؟ رنج آی پی قبلیه اکثرا با 55 گاهی هم (؟)173
شروع میشد واگر پس از ریبوت مودم آی پی دیگه ای میگرفت معمولا افت سرعت داشتم و با 1 ریبوت دیگه 99% برمیگشت رو 55.وسرعت خوب میشد. اما این چند روز که فرکانسم عوض شده دیگه اصلا سراغ رنج 55 یا ... نمیره .
مثلا الان 2.82.170.45 شده(شروع با 2).نتیجه گیری شخصیم اینه که فاکتوری که حرف اول و آخر در کیفیت و سرعتو میزنه آی پی هست(همون که از مبین میگیریم)چون شرکتهای مختلفی دارن برای مبین پهنا میدن که اونم رابطه مستقیم داره با فرکانس وبه نوعی دکل و نه سگنال.چون بارها خودم تجربه کردم مثلا یه ویلا تو روستایی در شمال که اصلا تو نقشه پوشش نبوده یه خط به زور سیگنال داشتم ولی سرعت عالی بود !!حالا ممکنه بگید دکل خلوت بوده و یوزر نداشته و ... .درست.اما سیگنال هم افتضاح بود .پس اگر سیگنال تعیین کننده بود من نمبایست سرعت خوبی داشته باشم.:n04:
حالا سوال اصلی :
آیا تئوریک و عملی برای هر فرکانسی که ارسال میشه یک یا چند رنج خاص آی پی کنار گذاشته میشه یااینکه میتوان با یه فرکانس هم (مثلا فقط 3449000 ) رنجهای مختلف از مبین گرفت ؟به عبارت دیگه چطور وقتی یک دو یا 3 فرکانسو نمیگیریم بتونیم باز هم آی پی خوب(تو مثال من رنج 55 که مال خود مبینه) رو داشته باشیم؟ آیا راهی هست بجز آی پی استاتیک گرفتن؟ تازه اونم معلوم نیست مال خودشون باشه یا این شرکتهای واسطه .
و اگر نباشه که خیلی مسخرست چون همه دارن پول میدن ولی باید زور بزنن یا دعا کنن که بتونن فرکانس(آی پی)خوبه رو بگیرن؟!. و میشه داستان این 3هفته من یا این چند سال خیلیهای دیگه !
از دوستان خواهش میکنم اگر از لحاظ فنی نکته یا راهکاری دارن یا من کلا نظریه اشتباهی داشته ام حتما راهنمایی بفرمایند.فکر میکنم ادامه این بحث میتونه مشکلات خیلیهامون کم کنه یا دستکم کلی اطلاعات پیدا کنیم:n26:
خیلی خوبه اگه بتونیم تو این انجمن چیزی یاد بگیریم و چیزی یاد بدیم.امیدوارم تو این بحث شرکت کنید:n06:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]