05-02-2010, 05:49 PMنقل قول:
:10::):11:
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
اگر اشتباه نکنم به قم و شیراز بوده فقط.نقل قول:
Printable View
05-02-2010, 05:49 PMنقل قول:
:10::):11:
---------- Post added at 09:22 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
اگر اشتباه نکنم به قم و شیراز بوده فقط.نقل قول:
(سه گیگ هدیه مشترکین قم و شیراز(1388/11/18 11:00))
:40::40:
با درود
منظورشون یعنی چه مدت هست؟نقل قول:
كه ميتوانيد از آن در دورهي جاري سرويس خود بهره گيريد. گفتنيست، منظور از دوره جاري سرويس، دورهاي است كه پايان آن پس از 18 بهمن و آغاز آن پيش از 18 بهمن باشد.
اره اینجور نوشته توی فاکتورش!نقل قول:
(سه گیگ هدیه مشترکین قم و شیراز:5:
چرا به تهران نمی دن ؟
فقط قم و شیراز :19:. اینائم مغزشون یاره سنگ ورمیداره ها . اونوقت این قم و شیراز بر چه اساسی انتخاب شدن ؟
-----------------------------------------------------------
این بار آخریه که مییرسم ، خداییش اگه اندفعه جواب ندین، دفعه بعد ازتون خواهش میکنم :27:
میخوام اگه جایی حسابش نکردن بیشتر ترافیک بسوزونم !:21:نقل قول:
امروز صبح برام sms زدن که ییش فاکتورت صادر شده و برو سایتو ببین . الآن که یادم افتاد و رفتم ییش فاکتورمو دیدم به این صورته :
من 9 هزار و 300 تومن ازشون طلبکار بودم یس زده :
و سئوال دومم این که من تالا 2،13 گیگ اضافه از مقدار مجازم مصرف کردم . اینو یس کجا حساب کردن ؟ بعدا حساب میکنن یعنی ؟
:10:
سرعتش که بد نیست حداقل برای دهه فجر خوبه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با درودنقل قول:
تو مراکز این ور شب ها اوضاع خراب میشه ظاهرا این مشکل تو قم و شیراز خیلی بوده.
مرکز ما که این گونه بوده.
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
نقل قول:کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=4649791&postcount=16555
پس چرا به ما ندادن :42:آخه تبعيض تا كجا؟نقل قول:
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
شما تا پايان دورتون فرصت داريد استفاده كنيد،يعني اگه دورتون 19 بهمن تموم ميشه تا فردا فرصت داريد مصرف كنيد... واگر دورتون 17 اسفند تموم ميشه تا اون موقع فرصت داريد....بين اين دو روز هم به همين منوالنقل قول:
مگه شما شیراز هستی یا قمنقل قول:
انشالله به یه مناسبت دیگه هم به شما میدن.
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
شاید تو انقلاب دست داشتننقل قول:
به هر حال ما که افتادیم به جون دانلود.