اینا که انگار همونان .چیزیش تغییر نکرده ؟ پ کو نامحدودا ؟ همش شایعه بود ؟نقل قول:
Printable View
اینا که انگار همونان .چیزیش تغییر نکرده ؟ پ کو نامحدودا ؟ همش شایعه بود ؟نقل قول:
دوستانی که 5مگ و 10مگ دارن سرویس های 1ماهه اضافه شدن به پنل ها برای تمدید؟
شرکت تازه تأسیس آشنای اول منحل میشود؟
[PHP]http://www.citna.ir/news/17279[/PHP]
مخابرات اعتقادی به مصوبه رگولاتوری ندارد
[PHP]http://www.itna.ir/vdcenv8x.jh8wfi9bbj.html[/PHP]
پس اون دوستی که خبر رو اورده بود واسه اول ماه الکی نگفت ! آقا همینا خوبن فقط خواهشا 512 و 1 مگ 50 گیگ با قیمت های 25 و 45 هزار تومان هم بذارید عالی هست !!! من به 512 با حجم 50 گیگ و قمیت 25 تومن رضایت میدم !!! please ... :n28::n28::n28::n28::n28::worried::worried:
آشنای اول منحل بشه 100 درصد نامحدود ها برمیگردن ! این شرکت خیلی ضرر زده توی این 1 الی 2 سال فعالیتش ... :n21:
پخ شد :n02:نقل قول:
11500نقل قول:
شما کجا هستی؟ماناماد هستی یا ضحی؟چطور رو 11500بستن واست؟چی بهشون گفتی به ما هم بگو بهشون بگیم دان استریممو ببرن بالا دلمون خوش بود ضحی 2نفر تو پشتیبانی داشت که خیلی حرفه ای دان استریم رو تنظیم میکردن و خیلی هم مودب بودن چند روزه تماس میگیرم هیچکدومشون نیستشون نکنه جاشونو با پشتیبانی ماناماد و اکسین عوض کرده باشن؟چند روز پیش که همون آقاهه گوشی رو بلند کرد که قبلا تو پشتیبانی اکسین بود نمیدونم جریان چیه فکر کنم دارن افراد پشتیبانی رو بین اپراتور ها جا به جا میکنننقل قول:
من مانامادم , هم موقع ثبت نام و هم پشتیبانی تا حالا خیلی خوب بودننقل قول:
اول خطمو روی یک مگ بسته بودن که زنگ زدم پشتیبانی یه آقایی جواب داد قضیه رو واسش توضیح دادم گفت باشه الان درستش میکنم :n01:
امروز هم زنگ زدن رو گوشیم و پرسیدن که ایا نتم راه افتاده و مشکلی ندارم که خوم هم تعجب کردم :n02:
البته شما باید ببینی خطت این مقدار دان استریمو میکشه یا نه چون من چسبیده به مرکز مخابراتیم وگرنه خونه قبلیمون 2مگ بیشتر نمیکشد
اینم وضعیت کلی خط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خطم تا 22مگ میکشه ولی شانس بد ما این پشتیبانی عوض شده بزور میزاره رو 10220 هر دفعه هم تماس میگیرم با پشتیبانی هی کمش میکنه:n21:نقل قول:
حیف شد دقیقا همون 2نفر اصل کاری از پشتیبانی رفتن :n27:
بعضی وقتا هم یه خانمی گوشی رو بلند میکنه معلومه هیچی بلد نیست اصلا نمیدونه دان استریم چیه
سرویس های جدید توی عکس 5 مگ 3 ماهه 15 گیگ هست ولی توی پاراتک اصلا نیست.150 گیگ هست
شما که 5 مگ داری چه فرقی داره واست 10240 یا 22 مگ دان استریم؟:n02:نقل قول:
دان استریم بیشتر فقط الکی نویز خط رو زیاد میکنه