سلام دوستان
من با وی پی ان اصلا آشنا نیستم. میشه کسی راهنمایی کنه بگه چطور باید تهیه کنم؟ در ضمن امنیت vpnخوبه؟
Printable View
سلام دوستان
من با وی پی ان اصلا آشنا نیستم. میشه کسی راهنمایی کنه بگه چطور باید تهیه کنم؟ در ضمن امنیت vpnخوبه؟
دیروز ساعت ده دقیقه به 1 زدم دانلود سرعت بالای 200 بود.نقل قول:
ساعت از 1 یکم رد شد و منم گفتم برم بخوابم. اشتباهی دیسکانکت کردم و میخواستم خاموش هم بکنم( خیلی وقته دانلود نکردم از عادت افتادم) که یادم افتاد داره دانلود میشه دوباره وصل کردم سرعت شد زیر 10:41:
ولی تو همون زمان کم 190 مگ دانلود کرده بود:31: 60 مگ هم رایگان دان کرده بود.:31:
عصرايران ،فرارو ،پارسينه و ... پيلتر نيستن ولي اين پاچه خواري ها رو هم نميكنننقل قول:
اینا ملت رو چی فرض کردن ؟نقل قول:
وزير ارتباطات خبر داد
برخورد لنگركشتي با فيبر نوري
جام جم آنلاين: وزير ارتباطات علت كاهش سرعت اينترنت در ايران را برخورد لنگر كشتي با فيبرنوري عنوان كرد و گفت: پيمانكار خارجي براي رفع اين مشكل تلاش ميكند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش فارس رضا تقي پور وزير ارتباطات و فن آوري اطلاعات صبح امروز يكشنبه در حاشيه افتتاح نمايشگاه دستاوردهاي مركز ملي علوم و فنون ليزر ايران با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص علت كاهش سرعت اينترنت گفت:فيبر نوري جاسك فجيره كه ارتباطات اصلي اينترنت ما است به دليل برخورد لنگر كشتيها با آن قطع شده است كه اين موضوع در ظرفيت اينترنت ما 30 درصد تاثير ميگذارد.
وي افزود:ما اين موضوع را به پيمانكار خارجي اطلاع دادهايم و پيمانكار كار خود را شروع كرده است كه با حل اين موضوع مشكل كاهش سرعت اينترنت برطرف خواهد شد.
وزير ارتباطات و فن آوري اطلاعات در پاسخ به سئوالي در خصوص علت قطع SMS ها تاكيد كرد آخرين خبري كه بنده داشتم به دليل تعويض نرم افزار SMS بوده چرا كه نرم افزار قبلي خارجي بوده به همين دليل نرم افزار داخلي كه تهيه شده را نصب ميكنند.
تقي پور با رد وجود شائبه سياسي در قطع SMSها با اشاره به دستاوردهاي اين وزارتخانه گفت: حدود 6 هزار پروژه براي اختصاص در استانها داريم كه قرار است به صورت ويدئويي افتتاح شود.
چه جور قطعیه که با ترفند میشه دورش زد و فقط بعضی سایتها رو شامل میشه ؟ : دی
اطلاعات سایت فایرفاکس از شمال کشور میاد و رپیدشیر رو از بندر وارد میکنن ؟
سلام
پارس آنلاین تاپیک نداره گفتم بیام تاپیک رفقایای شاتلی! :دی
اینجا هم سرعت دانلود از رپید افتضاح هست! من اکانت پریمنیوم دارم سرعت دانلودم 25 هست با لینک مستقیم 110 تا دانلود دارم! یه هاست رایگان پیدا کردم با اکانتی که دارم لینک ها رو لیچ می کنم بعد هم دانلود میکنم. بقیه هم بهتره همین کارو بکنند. اگه این خبر به گوش رپید برسه که تو ایران محدودش کردن ممکنه واکنش نشون بده!
آدرس نمیدی مزاحمشون بشیم ؟نقل قول:
ورود شرکت مخابرات به بازار ADSL
ورود شرکت مخابرات به بازار ADSL و ممانعت از ورود نمایندگان شرکتهای PAP به مراکز مخابراتی مانع تازه ای است که این روزها به گفته برخی دست اندکاران شرکت های PAP در برابر این شرکتها نهاده شده است. در این رابطه مهندس بهروز مشفقی مدیرکل رایانه شرکت مخابرات استان تهران در گفتگو با مهر توصیح داد: سرویس اینترنت پرسرعت توسط مخابرات در مناطق 2 و 8 ارائه می شود و به زودی در سایر مناطق نیز واگذار خواهد شد.
مشفقی با تاکید بر اینکه این اقدام در راستای خصوصی سازی صورت گرفت در توجیه اقدام شرکت مخابرات چنین اظهار داشت: شرکتهای PAP سرویسهایی که به مردم می دهد با همکاری شرکت مخابرات است زیرا این شرکتها برای ارائه خدمات خود از خطوط مخابراتی استفاده می کنند. همچنین این شرکتها پهنای باند خود را از مخابرات خریداری می کنند و فقط توزیع آن از طریق شرکتهای PAP انجام می شود.
موضوع را با صابر فیضی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در میان گذاشتیم. وی نیز با اشاره به سهم شرکت مخابرات در واگذاری اینترنت پرسرعت، این اطمینان را داد که برای شرکتهای PAP اتفاق خاصی نمی افتد.
فیضی ادامه داد: بر اساس برنامه چهارم توسعه سهم شرکت مخابرات در ارائه اینترنت پرسرعت 275 هزار پورت و سهم شرکتهای PAP یک میلیون و 225 هزار پورت پرسرعت است از این رو واگذاری اینترنت پرسرعت از سوی شرکت مخابرات غیر قانونی نیست.
لزوم نظارت رگولاتورها بر عملکرد شرکت مخابرات
بهمن برزگر کارشناس فناوری اطلاعات در گفتگویی با مهر با تاکید بر اینکه واگذاری اینترنت از سوی مخابرات انحصار طلبی در حوزه IT را موجب می شود، خواستار نظارت رگولاتورها بر عملکرد شرکت مخابرات شد تا از طریق مانع کارشکنی های این شرکت شوند.
وی با تاکید بر اینکه شرکت مخابرات کلیه امکانات مخابراتی را در اختیار دارد خاطرنشان کرد: شرکتهای PAP برای ارائه خدمات اینترنت پرسرعت ابتدا باید جهت رانژه کردن خطوط تلفن اقدام کند. رانژه کردن (تغییر مسیر زوج سیم تلفن منزل مشترک) از طریق MDF های مراکز مخابرات صورت می گیرد و باعث می شود کابل تلفن مشترک از تجهیزات شرکت سرویس دهنده اینترنت پرسرعت عبور کرده و امکان دریافت اینترنت در کنار مکالمات صوتی بر روی خطوط تلفن برای مشترکان را فراهم کند. به این ترتیب این شرکتها خدمات لازم در این زمینه را از شرکت مخابرات دریافت می کنند.
برزگر با تاکید بر اینکه شرکت مخابرات نیز باید ملزم به رعایت قواعدی باشد خاطرنشان کرد: برای این منظور لازم است تا از سوی رگولاتورها نظارتی بر عملکرد شرکت مخابرات صورت گیرد تا مانع کارشکنی های این شرکت شود.
کارشناس فناوری اطلاعات با اشاره به سهم بخش خصوصی در واگذاری اینترنت پرسرعت در برنامه چهارم یادآور شد: در برنامه چهارم توسعه طبق اصل 44 سهم بخش خصوصی در واگذاری اینترنت پرسرعت یک میلیون و 270 هزار پورت درنظر گرفته شد. این میزان سهم برای بخش خصوصی در راستای خصوصی سازی و مشارکت بخش خصوصی در این حوزه بوده است.
اما دلیل اینکه چرا از ورود نمایندگان شرکتهای PAP به مراکز مخابراتی ممانعت به عمل آمده است را نیز جویا شدیم ولی مدیر روابط عمومی دبیرخانه شرکتهای PAP با تاکید بر اینکه رسما هیچ دلیلی برای ممانعت از ورود نمایندگان شرکتهای PAP به مراکز مخابراتی ارائه نشده است، گفت: مخابرات از نظر قانونی بر اساس پروانه نمی تواند مانع ورود کارکنان شرکتهای PAP به مراکز مخابراتی شود.
ابوطالب برزگر در ادامه با اشاره به ورود شرکت مخابرات به حوزه واگذاری اینترنت پرسرعت اظهار داشت: چنانچه شرکت مخابرات وارد بازار ADSL شود به درستی خدمات مورد نیاز شرکتهای PAP را ارائه نمی دهد و بالطبع به فکر خارج کردن رقیب از بازار می افتد. از سوی دیگر شرکتهای PAP به دلیل عدم همکاری شرکت مخابرات ایران توان خدمات دهی مناسب به مشترکان را ندارند و در نتیجه خود به خود حذف خواهند شد.
به باور بسیاری از دست اندرکاران حوزه ICT واگذاری اینترنت پرسرعت از سوی شرکت مخابرات، رقابت در این حوزه را سبب می شود ولی رقابت زمانی معنا می یابد که هر دو رقیب در شرایط برابر باشند و پر واضح است که برنده این رقابت طرفی خواهد بود که با دارا بودن کلیه امکانات وارد میدان شده است.
:دی خدائیش ایران مثل یه دیوونه خونست :دی
جي ميل هم از ديشب بدون چيز*_شيكون باز نميشه. تازه با چيز*_شيكون هم به زور باز ميشه :41: :37:
بر ... لعنت.
فرض که چه عرض کنم, به حکم هم رسیدن و اثبات کردن (استدلال استقرایی)نقل قول:
اقا مبارک باشه
اومدم دوباره فحش بدم که دیدیم واسه این داغون بودن سرعت توی این چند ماه 3 گیگ رایگان اضافه کردن
فعلا خدا خیرشون بده