با ریست شدن مودم وایفای غیر فعال میشه، باید از طریق کابل به کنسول مودم وارد بشید، وایفای رو فعال کنید و در صورت تمایل رمز تعیین کنید و نام کاربری و رمز عبور مبین نت رو هم وارد کنید.نقل قول:
Printable View
با ریست شدن مودم وایفای غیر فعال میشه، باید از طریق کابل به کنسول مودم وارد بشید، وایفای رو فعال کنید و در صورت تمایل رمز تعیین کنید و نام کاربری و رمز عبور مبین نت رو هم وارد کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست کن (بعد ورود به ecare) ببین جواب میده؟نقل قول:
الان 10:30 شب 2مگ سگنال فول با 6 لینک دانلود همزمان سرعت 40kB/s !!:n28:
اهواز بهتر که نشده هیچ . از قبل هم خرابتر شده .کی میگه درستش کردن ؟؟!!
تعجب می کنم من از بعد از عید تو روز معمولا سرعت بین 60 تا 200 هست که متوسطش همون 120 به بالاست (نوروزی)نقل قول:
شاید سرعت 2 مگ مشکل داره؟
خیلی ممنون . صفحه رو باز کردم اما با این شرایط افتضاح مبین نت اشتراک 6 ماهه گرفتن یه جورایی غیر منطقیه . من که فعلا ریسک نمیکنم .نقل قول:
همینجوریش تاحالا کلی سرمونو کلاه گذاشتن .
برای همه روی 2 مگ بسته شده ولی بسته به منطقه مورد استفاده، نوسان کم یا زیاد داره.نقل قول:
بچه های اهواز لطفا بگین سرعت روز و سرویستون چیه . یه جمع بندی کنیم کجاها خوبه کجاها خراب شده و ...نقل قول:
آقا ممنونم من به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميرم
ولي تنظيماتو رو چي تنظيم كنم؟ مودمم هم ix350p green packet هست
اينو ببينيد تنظيمه ديگه .؟ وايفاي روشنه الان؟ كار نميكنه ولي:n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
6 تا لینک همزمان گذاشتی سرعتشون 40 هست شاکی هم هستی؟!:n04: 6x40KB = 240 KB/s تقریبا نزدیک دو مگ هست دیگه... من خودم تا همین دو روز پیش دو مگ داشتم ازین خبرا توی روزش نبود چه برسه شب! جایی هم که هستم بلاد کفر (طهران) ...