استان گلستان - گنبد کاووسنقل قول:
اره احتمالا از خودشونه ..
نه زنگ نزدم ولی فردا زنگ میزنم ...ینی خودشون سرعت رو دستکاری کردن؟ زنگ بزنم درست میشه؟
Printable View
استان گلستان - گنبد کاووسنقل قول:
اره احتمالا از خودشونه ..
نه زنگ نزدم ولی فردا زنگ میزنم ...ینی خودشون سرعت رو دستکاری کردن؟ زنگ بزنم درست میشه؟
فکر کنم مخابرات شما هم از این برنزی ها یا همون CRA ها داره به مردم میندازه که اگر اینجوری باشه و زنگ بزنی میگن همینیه که هست :n02:نقل قول:
سلام
به نظر شما دلیل دیر بالا اومدن صفحه مودم چی می تونه باشه؟
علیک سلامنقل قول:
آرمین احتمالا پینگت با مودم زیاده !!
با وایرلس وصل میشی؟
یا با لن؟
محیط خونه میخوام استفاده کنم.دیوارا هم معمولیه بتن نیست :n02:نقل قول:
آخه یه سریا میگن که با 2750 مشکل داستن که !
من زیاد دانلود میزنم ممکنه چند شبانه روز روشن بزارم مودمو.
یه 2520 دارم که 4ساله تاحالا آخ نگفته خدایی.یک بار هم نیاز با کانفیگ دوباره نداشته تو این چندسال.محشر بوده.
برا معمولی 2730 هم خوبه ولی شما چون خودتون گفتید 2 آنتن فقط میمونه 2750نقل قول:
اگر پست ها رو هم خونده باشید از مشکی ها نارضایتی کردن در حالیکه من با سفیدش هیچ موردی نداشتم
بنده خدا رو هم گهگاه یه خاموشی بکنید بدک نیست ها :دی
ممنون حسین جاننقل قول:
حسین جان یادمه با لن هم وصل می شدم طول می کشید
به نظرت می تونه دلیلش زیاد کار کردن مودم باشه؟
مودم تقریبا 4-5 سالی داره مرتب کار می کنه
یه پینگ با مودم بگیر ببین چقدر پینگ میدهنقل قول:
در ضمن همه این ها به کنار اگر سی پی یو خیلی ضعیف هم باشه صفحه زیاد طول میکشه تا لود شه:دی
ولی چون تو میگی 5 ساله داره کار میکنه احتمالا مودمت کارایی خودش رو از دست داده چون کار آیی یه مودم همین 4-5 سال هستش و بعد اون با ضعیف شدن خازنهای به کار رفته تو مودم ، مودم زیاد قایل استفاده نمیشه
باشه امشب بهش یه استراحتی میدم:n02:نقل قول:
آره درست میگی مشکی بودن.اما من هنوز تو کف قضیه این مشکی و سفیدم :n13:
ممظورم از دوتا آنتن قدرت سیگنال وایرلسش بود که فرضا تو فاصله ی 20،30 متری دوتا آنتن رو سیگنال داشته باشه :n02:
الان مودمت داره منو بدجوری دعا میکنه :n02:نقل قول:
من خودم 2730 دارم استفاده میکنم از چند نکتش خیلی خوشم میاد که یکی فوق العاده به درد من میخوره قدرت آپ کردن خوق العاده خط تلفن هست که من با کم کم 10 تا مودم تست کرده بودم خط تلفنم رو بیشتر از 3 مگ آپ نمیکرد ولی این 2730 تا 6 مگ آپ میکنه خط رو که با SNR 4 یا کمتر اصلا DC هم نمیشه که این یه نقطه قوت این مودم هست
قبلا هم یه مودم G net داشتم که خیلی عجیب قدرت آنتن دهی بالایی داشت با اینکه خیلی ارزون قیمت بود:n04: و یه مورد خیلی عجیب که میشد روی یه کانال (فرضا vci/ vpi 0/35) 2 تا کانکشن ساخت :n04: که اصلا همچین چیزی شدنی نیست ولی به لطف ایرانی بودن اون مودم همچین چیزی تحقق پیدا کرده بود :n08:
در کل به نطر من 2730 هم کار شما رو راه میندازه اگر با لپ اپ بخوای از فاصله 30 متری از وایرلس استفاده کنی
ولی اگر بخوای با گوشی موبایل از وایرلس استفاده کنی بهتره که مودم قویتر بگیری چون که آنتن دهی گوشی خیلی خیلی ضعیف تر از لپ تاپ هستش