تقصير مديرعامل است كه سرمربى تحميلى را پذيرفت
روشن: فتح الله زاده از قلعه نويى مى ترسد
حسن روشن بازيكن سابق استقلال معتقد است كه اين تيم در بازى هاى آينده هم طعم شكست را خواهد چشيد. او گفت: قبل از فصل پيش بينى كرده بودم كه استقلال دچار اين وضعيت مى شود چون مديرعامل و سرمربى هيچ تفاهمى با هم ندارند. روشن با بيان اين مطلب ادامه داد: خوشبختانه بازى استقلال را نديدم و الان در تهران نيستم اما جمعه شب شنيدم كه آنها مقابل صباباترى شكست خوردند اما مطمئن باشيد كه اين آخرين باخت استقلال نخواهد بود. من قبل از شروع فصل هم گفتم كه اين تيم به جايى نمى رسد چون ضعف مديريتى دارد. روشن افزود: مديرى كه اكثر مسائل را به او تحميل كنند، به طور حتم نمى تواند در كارش موفق باشد. من يك سال با فتح الله زاده كار كردم و به خوبى مى دانم كه مديريت در اين باشگاه چقدر ضعف دارد. مهاجم اسبق استقلال تأكيد كرد: فصل گذشته وقتى بحث بركنارى حجازى قطعى شد به فتح الله زاده گفتم كه فيروز كريمى را نياورد و بگذارد كه حجازى به كارش ادامه دهد اما او گفت كه اگر كريمى نيايد بايد قلعه نويى را بياورم. همه مى دانند كه قلعه نويى را به فتح الله زاده تحميل كردند.روشن ادامه داد: قلعه نويى هم به اندازه خودش مقصر است، البته وقتى فتح الله زاده از او مى ترسد ديگر نبايد از استقلال انتظار نتيجه گرفتن داشته باشيم. يك مدير مى تواند در مورد مسائل فنى از سرمربى توضيح بخواهد و در جريان همه چيز قرار داشته باشد اما فتح الله زاده در مورد اشكالات فنى تيم هيچ صحبتى با قلعه نويى نمى كند و از او مى ترسد. روشن در پايان گفت: من براى رفت وآمد بيشتر از اتوبوس و مترو استفاده مى كنم. بهتر است آقايان يك بار همراه من بيايند و ببينند كه مردم چه حرف هايى در مورد آنها مى زنند. من به عنوان يك استقلالى از اين حرف ها خجالت مى كشم.