[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خوبه دیگه !! نصف تیم مصدوم ، نصف تیم هم محروم
کریمی ، پتروویچ ، عسگر ، رضایی ، منصوری و یکی دو تا دیگه رو نداریم
هر 3 روز هم یه بازی
من نمیدونم چرا هر بازی دو تا مصدوم رو دست تیم میزاره!!!
در ضمن با نتیجه امروز شانس قهرمانی استقلال کم تر شد!
آقا قرار شد درباره ی تیم حریف حرف نزینم
يه دليلي داره مصدوم شدن اينا به نظرتون مربي بدن سازه داره چيکار ميکنه با اينا...
بعد از بازي ريکاوري درست نکردن مصدوم شدن؟
خدا به سر اين پرسپوليس دارن چي ميارن...........
گلهای نیکبخت در بهار شکوفا می شود
علیرضا نیکبخت واحدی بازیکن تکنیکی، خلاق و بزرگ تیم فوتبال پرسپولیس مدتی است که گلزنی نمی کند، شاید او قصد دارد گلهایش را در بهار شکوفا کند.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، علیرضا نیکبخت واحدی بی شک یکی از بهترین چپ پاهای فوتبال ایران بوده و خواهد بود اما مدتی است بدلایل مختلف و مسائل روحی، روانی موفق به گلزنی نمیشود.
علیرضا را نه تنها ما بلکه فوتبال ایران بخوبی می شناسد و نیک می دانیم که اگر او وارد مسائل حاشیه ای شود، فوتبالش کمرنگ و بدور از جذابیت های منحصر به فردش می شود.
عملکرد بازیکنان بزرگ همیشه بیشتر از دیگر بازیکنان به چشم می آید، حتی کارت گرفتن، مصدومیت و نیمکت نشینی آنها. بازیکنان به دلایل متعدد از داور بازی کارت دریافت می کنند اما بدون هیچ مشکلی به کارشان ادامه می دهند. مصدومیت نیز یکی دیگر از دلایل و مشکلاتی است که برای فوتبالیست ها پیش می آید اما پس از مداوا به ترکیب تیم باز می گردند. گاهی اوقات نیز مربیان تصمیم می گیرند در مقابل یک حریف تغییر سیستم بدهند و بازیکنانی را بهخدمت بگیرند که در آن سیستم نقش بهتری را ایفا کنند و در آن شرایط نیز ممکن است بازیکنان بزرگی از ترکیب اصلی دور شوند اما تنها علیرضا نیکبخت واحدی است که باید پاسخگوی دریافت کارت زرد، مصدومیت، تغییر تاکتیک تیم و مسائلی از این دست باشد و مطمئناً این موارد می تواند یک بازیکن بزرگ را هم دچار مشکل کند.
کمیته محترم انضباطی فدراسیون فوتبال در مواردی اشد مجازات را برای نیکبخت در نظر می گیرد و کلیه مدالها و افتخارات ملی و پاداشهای او را طلب میکند اما آیا پاداش واقعی گلزنیها و بازیهای زیبای او در تیم ملی پرداخت میشود! در جایی هم برای محرومیت نیکبخت، قانون وضع می شود و امتیازات منفی برای حذف او در نظر گرفته میشود. این موارد تنها بخشی از موضوعات فکری، روحی و روانی بازیکنی همچون علیرضا نیکبخت واحدی است.
ما از نیکبخت می خواهیم با همت و تلاش مضاعف و با پشتوانهی عظیم هواداران واقعی پرسپولیس بار دیگر ثابت کند که او هنوز بهترین چپ پای فوتبال ایران و گلزن ترین بازیکن پرسپولیس و تیم ملی است و از او انتظار داریم بار دیگر فوتبال ایران را مجبور کند تا از او برای تیم ملی دعوت شود. البته شاید نیکبخت منتظر فصل بهار است تا گلهایش را برای پرسپولیس در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا شکوفا کند، پس در انتظار بهار زیبا می نشینیم و منتظر دیدن گلهای رنگارنگ علیرضا می مانیم.
تیم مربی بدن ساز داره؛ خوبشم داره.
آث میلان یا بارسلونا هم با این همه بازیکن حرفه ای هر 4 روز بازی کنن چیزی از تیمشون نمی مونه.
این نزدیکی بازیها به ضرر همه شده. دیگه بازی قشنگ 2 لیگ نداریم.من نمی دونم 6 اردیبهشت چه خبره که می خوان بازی ها رو حتما تموم کنن؟:13::41:
با اعلام انصاري فرد
مشكل قرارداد 5 بازيكن پرسپوليس حل شد
خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس از برطرف شدن مشكل قرارداد 5 بازيكن اين تيم خبر داد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به گزارش خبرگزاري فارس، عباس انصاري فرد پس از جلساتي متعدد با داريوش مصطفوي به دليل مشكل قرارداد 5 بازيكن پرسپوليس كه در ابتداي فصل بسته شده بود اعلام كرد مشكل اين 5 بازيكن برطرف شده و طبق قرارداد جديد به آنها پيش قرارداد تعلق خواهد گرفت.
گفتني است قرارداد سپهر حيدري، محسن خليلي، پژمان نوري، عليرضا حقيقي و مهدي واعظي دچار مشكل بود.
در نامهاي به باشگاه پرسپوليس
شوراي برون مرزي مجوز سفر 40 نفر را به عربستان صادر كرد
خبرگزاري فارس: شوراي برون مرزي سازمان تربيت بدني صبح امروز در نامهاي به باشگاه پرسپوليس مجوز سفر 40 نفر را به عربستان صادر كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس، شوراي برون مرزي سازمان تربيت بدني با تشكيل جلسهاي صبح امروز در نامهاي به عباس انصاري فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس اعلام كرد براي ديدار مقابل الشباب عربستان مجوز خروج 40 بازيكن و همراه را دارد.
انصاري فرد قرار است براي هماهنگي هاي بيشتر قرار است در جلسهاي با مسئولان سازمان تربيت بدني و شوراي برون مرزي شركت كند.
پرپسوليس 27 اسفند ميهمان الشباب است.
در گفت و گو با فارس
خليلي: وينگادا خواست در ورزشگاه آزادي به ميدان بروم
خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس گفت: براي بازي با سپاهان آماده بودم اما وينگادا از من خواست در ورزشگاه آزادي به ميدان بروم.
محسن خليلي در گفت و گو با خبرگزاري فارس اظهار داشت: وينگادا از من خواست پس از مصدوميتم اولين بازي ام را در ورزشگاه آزادي انجام دهم تا فشار زيادي پس از 6 ماه و نيم به پايم وارد نشود.
وي خاطرنشان كرد: در صورتي كه به ميدان بروم تمام تلاشم را براي گلزني انجام خواهم داد. ما بازيكنان بسيار خوبي در خط حمله داريم و مطمئن هستم در كنار آنها و با استفاده از پاس هافبك هاي خوبمان ميتوانم خيلي زود اولين گلم را در ليگ امسال بزنم.
مهاجم پرسپوليس تصريح كرد: براي ديدار روز سه شنبه با مقاومت سپاسي كاملا آماده هستم و در صورت صلاحديد كادرفني مي توانم به ميدان بروم.
خليلي در خصوص پرداخت هزينه هاي درمانش از سوي فدراسيون فوتبال تاكيد كرد: دوست ندارم در اين باره حرفي بزنم اما اميدوارم با توجه به قولي كه به من داده شده بود وعده مسئولان فدراسيون عملي شود. من سرباز تيم ملي هستم و اصلا دوست ندارم با حرف زدن وارد حاشيه شوم. تاج و كفاشيان به من قول دادند و با توجه به نامه باشگاه پرسپوليس به فدراسيون فوتبال فكر مي كنم در چند روز آينده اين مشكل حل شود.