یه زمانی هایوب داشتم، رو ۱ گیگ ۲۰۰-۳۰۰ مگ حجم دزدی داشت، کاری به قیمتش ندارم اما دزدی های وب معروفهنقل قول:
Printable View
یه زمانی هایوب داشتم، رو ۱ گیگ ۲۰۰-۳۰۰ مگ حجم دزدی داشت، کاری به قیمتش ندارم اما دزدی های وب معروفهنقل قول:
الان چندساعته تلگرام روی تبلت من باز نمی کشه اما رو نسخه لپ تاپ مشکلی ندارم برای شما هم پیش اومده؟
امروز مشکل داره ، مخصوصا اگه از نرم افزار غیر از خود تلگرام استفاده میکنیدنقل قول:
اتفاقا با تلگرامه که مشکل دارم موبوگرامم خوبهنقل قول:
به هر حال فعلا بهترین انتخاب برای کسی که مصرفش در ماه بالاست و میخواد قیمت کمتری پرداخت کنه ، همین های وب هستنقل قول:
مثل اینکه مشکل از خود تلگرام هست ، وزیر هم امروز یه چیزایی میگفتنقل قول:
به نظرم طرح شبانه همراه اول 1 تا 11 صبح یک ماهه خیلی خوبه من اون اوایل که خوب بود می گرفتم متو سه روز 200 گیگ رو گرفتم الان که سرعتش برام کمتر شده یه گیم 80 گیگی رو در دو روز میگیرم که روز دوم تازه بیشتر هم می تونم بگیرم ..... قیمت خیلی مناسبی هم داره ...برای روز هم که ادم گیم و پینگ بخواد از پارس یا تی دی ایرانسل استفاده می کنم که لاست ندارن و پینگمم هم با غرب اروپا در استیم روی 105 تا 124 می چرخه و ثابته که خیلی خوبه ....من متاسفانه از های وب خاطره خوبی ندارم اوایل که گرفته بودم خیلی خوب بود استریم می کردم - دانلود می کردم همه چی سریع بود بعد یهو خراب شد !!!!نقل قول:
من ریت دان استریم خطم 18 مگ هست همیشه با 2 مگ بر ثانیه دان میکرد اما الان داره با زیر 1 مگ دان می کنه چندتا سرورم تست کردم فک کنم دارن آماده میشن واسه طرح نکبتی شون .....
وضعیت های وب 2 روزی هست با سرورهای اروپا اصلا خوب نیست ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرفتون درسته ولی من منظورم برای کسی بود که روزی مصرفش 2-2.5 گیگ باشه ( شبانه رو نمیگم ، مصرف روز رو میگم )نقل قول:
یه زمانی های وب داشتم خطم رو ۸ مگ snr 6-10 بود! چقدر با اینا بحث کردم که قبل نت گرفتن از شما اوکی بودم اما اخرشم جمع کردم رفتم اسیاتک، پورتم ۱۶ شد و snr 14-16
در کل از های وب خاطره خوبی ندارم
شبانه رو حذف کرد، پینگش تو بازی خیلی بد بود، به خاطر اینکه پورتم جواب بده گذاشتن ۴ مگ که این خیلی مهم نبود چون ۲۵۶ با ۳ گیگ حجم و شبانه رایگانشو میگرفتم، کافی بود
به هر حال هر کسی سبک سنگین میکنه ببینه چی خوبه اما شرکت های adsl خیلی از موبایل عقب موندن و اگه کاری نکنن اخرش میشه یه مخابرات و یه اتحاد های وب