برای همین تو همه بازیها بن میشهنقل قول:
Printable View
برای همین تو همه بازیها بن میشهنقل قول:
همینقدر که اگه ویلین گیرش بیفته قشنگ فید میشه . حالا فکر کن ویلین ADC تیم حریف باشه و garen هم tp داشته باشه . با این اپدیت جدید هم که black cleaver رو قویتر کردن گارن هم قویتر شده .نقل قول:
حاجی برا من دوباره pach امد اونم 750 MB .....
امروز صبح pach 5/23 رو دانلود کردم . این چیه باز
مردشور ( مردکسیر ) رو باف می کنند یا زد رو . جالبه :n04:
خوب استاتیک رو هم نرف کردن به سلامتی
پوپی رو هم دارند ریورک می کنند اسپلش تقریبا عوض شدن به غیر از ای انگار
کاش این ایکونش رو هم عوض کنه . خیلی زشته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاپی بالاخره ریورک شد هووورا:n20::n20::n20::n20::n20::n20::n20:
کلا همه چیش عوض میشه حتی اسکین هاش!
سلام
مرحله اولش چندین بار و چند ساعت طول کشید دانلود شه ف مرحله دوم روی 18 یا 19 یا 15 فایل گیر می کنه
چندین دقیقه هم گذاشتم تاثیری نداره
هر موقع اپدیت میاد سعی کن از بوق شکن استفاده کنی. هم سرعت بالاتر میره و هم 100% دانلود میشه انشالا :n20:نقل قول:
سلام
مرحله اولش چندین بار و چند ساعت طول کشید دانلود شه ف مرحله دوم روی 18 یا 19 یا 15 فایل گیر می کنه
چندین دقیقه هم گذاشتم تاثیری نداره
بکس من موقع آپدیت اولین بار step 1 رد شد سر step 2 که رسید bugsplat داد حالا هر بار باز میکنم از step 2 شروع میکنه دوباره bugsplat میده 4,5 بار با انواع چیز شکن و کاهش پینگ هم تست کردم . کسی میدونه مشکل از چیه ؟
با تشکر
منم این مشکل رو داشتم . قبل از پچ 5.22 بود فکر کنم این مشکل واسه بعضی ها بوجود میومد . مثل خود من . ولی اپدیت دادن و درست شد (توی خود patch notes به این باگ اشاره شده که اپدیت رو دوباره دانلود میکنه)نقل قول:
نمیدونم جالا مشکل شما از چیه . امیدوارم درست شه . این کلاینت بازی هم کلی باگ داره خداییش .
دوستان یک سوال الان چند وقته لول اکانتم از 30بیشتر نمیره کسی میدونه چرا؟