برید مخابرات یکم یارو رو انگولک کنید:دی
من رفتم یارو خیلی خوش برخورد گفت 5تومن بده :دی منم دادم و یک روزه وصل شد : ))
نرخ زیر میزی جدید ندارم
Printable View
برید مخابرات یکم یارو رو انگولک کنید:دی
من رفتم یارو خیلی خوش برخورد گفت 5تومن بده :دی منم دادم و یک روزه وصل شد : ))
نرخ زیر میزی جدید ندارم
این هزینه نصب و راه اندازی خیلی مسخره است و کاملا مشخص هست که هیچ تعرفه و قانونی نداره !نقل قول:
هزینه نصب و راه اندازی برای تمامی سرویسها 150,000 ریال می باشد.
5 سال پیش که از صبانت سرویس می گرفتم 30 تومن ازم گرفت ، 2 سال پیش لایزر به صورت رایگان برام راه اندازی کرد .
پارس آنلاین هم مثل اینکه 15 تومن می گیره !
این قانون 50% سرعت چیه این پشتیبان ها تحویل آدم میدن ؟!
من سرویس ا مگ دارم . تا ساعت 1 شب 240 هست سر ساعت 1 تا راس 6 سرعت دقیق میشه 60 ! ساعت 6 دوباره 240 میشه !
شب زنگ میرنم پشتیبان میگه ما تا 50% رو تضمین میدیم !
من الان حق اعتراض ندارم ؟!
خوبه به شما گفتن 50% به من که میگن 75% !نقل قول:
حق اعتراض که معلومه داری . ولی به حرف شما تکی گوش نمیدن
همونطور که چند بار گفتم باید اعتراض به صورت گروهی باشه
سرعت شما درست شد؟نقل قول:
جالبه سرعت دیشب منم تا 1:03 220 بود بعد از اون 65 شد
پس 75 درصد رو به 50 درصد کاهش دادن؟ :31:
چی بگم به این بیشرفا
مشکل سرعت روز ما که بخاطر پهنای باند خیلی خیلی کم منطقمون بود که بعد از افزایش پهنای باند تو روزش درست شد ولی شب بدون نوسان رو 60 میمونه نه 1 کیلوبایت کمتر نه یکی بیشتر ! خوب این تابلو هست محدودیت هست نه شیرینگ !نقل قول:
تو شیرینگ سرعت نوسان داره
دوستان ساعت 1 شروع میشه دیگه برای من تا 6 صبح 60 تا پایین تر نمیاد بالاتر میره هرز چند گاهی ولی پایین نمیاد
سرویس 512
شبی 2 گیگ تا 2.4 گیگ می گیرم
واسه شاتل و آسیاتک نظرسنجی گذاشتن
دوستان شما هم یه همتی کنید پیگیر بشید واسه پارس آنلاین یک نظرسنجی ایجاد کنید :46:
نظر سنجی نمیصرفه دوست عزیز:27: فکر میکنم بیشتر از 50% کاربرای پارس آنلاین از سرویسهاشون راضی هستن.(شایدم بیشتر) پس اگه نظر سنجی بذاریم خودبخود یه جور تبلیغ واسه پارس محسوب میشه و باعث میشه کاربرای ناراضی از شرکتهای مختلف ترغیب بشن تا به سمت پارس بیان که در این صورت خط ها از اینی که الانم هست شلوغتر میشه و هم وضع دانلود ما بد میشه و هم اونا یه سرویس خوب گیرشون نمیاد.یه ذره شبیه دیکتاتورها نظر دادم ولی متاسفانه حقیقته.:27:نقل قول:
سلام
دوستان تو صفحات قبل يک سري از دوستان اطلاعات نادرست داده بودن درباره هديه نوروزي
اما من درستش رو ميگم بهتون که تو سايت پارس انلاين هم اطلاع رساني شده
تا روز 15 فروردين 1391 :
هر کس قصد تمديد قرار داد رو داشته باشه به اون فرد 15 روز بازه زماني براي اتمام ترافيک حجمي که قبلا در حسابش موجود داره داده ميشه
اما ترافيک حجمي داده نميشه
و نکته دوم اينه که هر کسي که بخواد سرويس جديد بخره چه براي اولين بار به پارس انلاين پيسوته باشه يعني مشتري جديد باشه و چه مشتري قديمي و هميشگي پارس انلاين باشه به اندازه حجمي که با سرويس جديد خريداري شده
به اون فرد حجم رايگان ميدن يعني اگه براي مثال :
سرويس 3 ماه - با سرعت 256 - و حجم 6 گيگ خريداري کنه
شش گيگ هم بهش هديه ميدن يعني در کل ميه 12 گيگ موجودي حساب اون فرد اما بازه زماني تغييري نميکنه و همان 3 ماه است.