سرچ بزنیدنقل قول:
به جای نقطه چین دیجی دات کام کالا بگذاریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سرچ بزنیدنقل قول:
به جای نقطه چین دیجی دات کام کالا بگذاریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15-20 متر جواب میده دیگه تو خونه؟نقل قول:
به راحتینقل قول:
به شرطی که درست نصبش کنید
من خودم برای بیشتر از 20 متر هم استفاده میکنم همین الان
دوستان کمک کمک
الان یه ماهی میشه وقتی دو دستگاه به وایرلش کانکت میشن بعد 10 20 ثانیه قطع میشن و وقتی با موبایلم کانکت میشم سرعت هی کم و زیاد میشه
ایا مودمم خراب شده؟....هارد ریست هم کردم
مودمم dlink 2640u قدیمیه...الان 4 5 ساله دارمش و به ندرت خاموشش کردم
2640 مودم خیلی خوبیهنقل قول:
ولی شما دیگه پدرش رو در اوردید :دی
خراب شده مودم شما :دی
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2
سلام دوستان و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خخخ خوبی دادا؟
من نت از مخابرات گرفتم چند روز پیش خودت که در جریانی ...ولی سرعتش درست نشد که نشد ...256 بچه ها دارن به 30-35 میرسه سرعتش ولی مال من 15-16-17-18 و گاهی کمتر رو نوسانِ
نمیدونم مشکل از چیه؟ از اونوره؟ یا از سیم کشی یا سیستم و تنظیماته من؟ راهی داره که سرعتشو بیشتر کنم؟ اگه میشه ممنون میشم بگین چون اینجوری دانلود کردن اصلا حال نمیده و نمیشه چیزه زیادی دانلود کرد!
مخابرات کدوم شهر؟نقل قول:
احتمالا از خود مخابرات هستش
زنگ زدی به پشتیبانی؟
نقل قول:کی میدونه ؟! شاید فقط آداپتورش خراب شده باشه !! به امتحانش نمی ارزه ؟:n06:نقل قول:
سلام بچه ها
قصد خرید مودم وایرلس تا سقف 100 تومن دارم.
میخوام اذیت نکنه.مثل این سری جدیدای TP-Link که اکثرا بازی در میارن نباشه.ترجیحا D-Link باشه.
کیفیت آنتن دهی و قدرت سینگال برام مهمه.
خودم نظرم رو 2750 یا 2730 هستش.
حالا چندتا سوال :
این قضیه ی سفید و مشکی بودن مودم ها چیه؟ درحالیکه سخت افزارشون ظاهرا یکیه اما قیمتاشون متفاوته ! :n13:
2730 تا چه مسافتی رو میتونه پوشش بده؟
2750 چطور؟
هرچی قیمت پایینتر،بهترتر :n01:
فکر نکنمنقل قول:
چون مودمی که 5 سال بکوب شبانه روز آپ باشه
پدرش در میاد تا پدر آداپتور :دی
آداپتور خیلی دیر خراب میشه ولی به هر حال اینم میشه به عنوان یه گزینه در نظر گرفت(با احتمال خیلی کم)
به نظر من شما همون 2750 رو برداری مناسب ترهنقل قول:
مسافت آنتن دهی رو نمیشه همینجوری یه رقم گفت چچون بستگی به محیطی که استفاده میکنید داره
البته من هم نمیدونم چرا مشکی 2750 گرون تر از سفید هست ولی من سفیدش رو تست کردم و عالی بوده