سلام ممنونم.نقل قول:
بله
سلام ممنونم.نقل قول:
بله
درود
خوشحالم که همه به مراد دل می رسن ! ولی من ... !
آقا حمید صحبت کردم با ایشون ! گفتن بفرستم تا ببینن جریان چیه !
فقط اینکه خوش شانسیم باز هم برام تداعی شد !:n28:
اگه قبول کنن که با دادن ما به التفاوت 7056 بردارم خوب میشد ! یا عوض بشه ، نه تعمیــر !
همه چی داشت جور میشد هااا ...:n03:
یه هفته رو هم رد کرده ، ولی هنوز از باکس خبری نیست !:n24:
+
اِدیت 5 شنبه شب : امروز تیپاکس کردم ! ایشالله شنبه خبر های خوبی در راه اســــــت !:n11:
سلام به همه دوستان
بالاخره بعد از کلی کش و قوص و ورانداز کردن جنسای گرون و ارزون زحمت خرید یه جفت e69x افتاد گردن اقا حمید.ایشون هم لطف کردن و اینجا هم ازشون تشکر میکنم :n16:
امروز اومدم نصب کنم دیدم تو صندوق و زیر تاقجه یه ورقه اهنی هست که اونم باید ببرم و امکان برشش برام نیست .دردسرش خیلی زیاده.به فکرم رسید که باکس براش بسازم بزارمش رو تاقچه .بنطرتون امکان پذیر هست اینکار و اصلا خوب میشه ؟ اگه اره من ابعاد باکس رو از کجا بگیرم؟ بابابزرگ کارگاه نجاری داره و همه جور وسایل و چوب و چسب هست ولی نمیدونم ابعاد تختچه ها برا ساخت باکس چیه؟ کسی میتونه راهنمایی کنه منو:n17:
سلام آقا حمید
وقتتون بخیر
قربان شما گریل واسه mx165 سراغ ندارین؟؟؟
یا چیزی که بهش بخوره؟؟؟
والا منتظریم واسه بارِ گلیدن,ولی خبری نیست.
ممنونم میشم کمکم کنید:n16:
حمید اقا واسه جلوی پراید چه فکری میشه کرد ؟
جا واسه کامپ نداره
تیوتر تنها چطوره ؟
با نام خدا و سلام، دوستان نظرتون در مورد آمپ سونی MX-gtr4a چیه !؟ قیمت آکبندش تو بازار چنده!؟
سلامنقل قول:
انشاءالله درست میشه.
مبارکت باشه هادی جان. عکس هم بزار برامون اگر زحمتی نیست.نقل قول:
باید سینی رو هم برش بدی.ساخت کیک پنل مشکله و ممکنه صدا هم خوب نشه.چون پارامترهای اسپیکر رو نداریم که از طریق نرم افزار براش باکسش رو طراحی کنم.
بهتره همون نصب معمولی رو انجام بدی.
سلامنقل قول:
نه متاسفانه
میاد انشاءالله.باید صبور باشیم.:n03::n28:
تیوتر رو پیشنهاد نمیکنم.نقل قول:
یه کواکسیال مثل هلیکس E4X براش تهیه نمائید.
آمپلیفایرهای سونی اغلب خوب بودن مخصوصا دو کانالها.بر عکس اسپیکر و ساب ووفرهاش.نقل قول:
قیمت ندارم متاسفانه.
تلفیقش با 1073 خوب میشه بنظرتون ؟نقل قول:
آمپ باس 4 کانال باشه ؟
درود به همهٔ عزیزان به خصوص آقا حمید گل ♥
بعد از چندین سال آرزوی دیرین بلأخره با راهنمایی های آقا حمید و اساتید تونستم نیمچه سیستمی برا خودم ردیف کنم !
تو این مدت که به قول آقا حمید پله پله رفتم جلو تمام زحمتام پای آقا حمید بود !
و اما اصل داستان :
پخش رو که x400 کنوود تهیه کرده بودم ، البته دو سه ماه پیش ! به همراه پک گیج 4 استریت وایرز و کابل اسپیکر گلیدن !
عکس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساب و rca و کابلش رو هم از برند گلیدن ! RS 12FA !
عکس :
آمپ 4 کانال و کواک رو هم از برند هرتز ! HDP4 + HCX690 ! البته تو انتخاب کواک از اوامر آقا حمید سرپیچی کردم ، که امیدوارم به دل نگیرن !:n16:
عکس :
و این هم کوچولوی بی شیله پیله ـمون برا استیج جلو از برند هلیکس ! E4X !
عکس :
و این هم عکس سلفی دسته جمعی از اعضای خانواده ::n02:
این وسایل با تیپاکس ، پست و باربری برام حدود 2.300 دراومده !
اینا عکسای قبل از عمل ـش بود که بعد از رسیدن باکس ، ایشاللا عکسای بعد از عمل ـش رو هم میذارم !:n19:
+
پ.ن : البته یه بدشانسی آوردم ! اونم اینکه دو روز پیش پخش کلاً از کار افتاد و فرستادم تهران برا گارانتی تا ببینیم چی میشه !:n03:
------------------------------------------
شرمنده از اینکه سرتون رو درد آوردم ! کیفیت پایین عکسا و بی ذوقیم تو مبحث عکاسی رو هم ببخشیـــــــد !:n16:
یاعلیـ♥
سلام آقا حمید این باز گلیدن اگه نمیاد من یه سر برم آلمان بگیرم بیام دیگه صبرم سراومد :n24:
یه ساب در حد sqx از آلپاین یا ام تی ایکس یا دیگر برندا که جاشو تا رسیدن بار پر کنه معرفی میکنی؟