تا چند ساعت پیش حجم باقیمونده فشفشه رو تو پنل میزد الان حذف شده...
کسی متوجه شد ؟
Printable View
تا چند ساعت پیش حجم باقیمونده فشفشه رو تو پنل میزد الان حذف شده...
کسی متوجه شد ؟
اگه طرح یک ساله بخریم بعد از اجرای طرح نامحدود آیا طرح خریداری شده تا پایان قرار داد باقی می مونه یا نه ؟
نقل قول:
مشخص نیست اما بنظرم بهتره که بزارید این طرح اجرا بشه و پیشنهادات سرویس دهنده ها رو ببینید اگه خوب بود بخرید
این بابا جهرمی کاره ای نیست این فقط مجری اوامر اون دونه درشتاست ....
هر چی بگم تکراریه ولی بدونید خیلی دسترسی محدود تر میشه ........
این احمق رفته بعد از 6ماه همون طرح قبلی رو با اسم جدید رونمایی کرده بعد میگه از تجربیات کارشناسای خارجی و کاربران استفاده شده آره کارشناسای کره شمالی ...
ننک و نفرین ابدی که نمیزارید کسی راحت نفس بکشه .....
به نظرم زود قضاوت می کنینقل قول:
نکته کلیدیش حجم مصرف منصفانه است که به رقابت گزاشته شده بین شرکت ها
ممکنه شانزده مگ رو یک شرکتی بگه صد گیگ یکی بگه دویست گیگ یکی بگه پنجاه گیگ رقابت که بشه به تدریج این حجم افزایش پیدا خواهد کرد و با صرفه خواهد شد
طرح زیرکانه ای بوده اتفاقا
شما چند ساله ایران هستید ؟ شرکتها با هم رقابت می کنند ؟ با هم جمع میشند یکجوری طرح میریزن که بین خودشون ضرر نکنند الان هم که های وب پارس رو خریده کم کم میدان رقابت کوچیک میشه هر چند که قبلا هم اینجوری نبوده.نقل قول:
اره تا حدودی قبول دارم تا الان هر کاری دولت کرده قیمت رو بیاره پایین شرکت ها دست تو دست هم برعکس عمل کردن قیمت های دستوری که باشه همینهنقل قول:
در هر صورت اغلب خصوصی هستند و با هم رقابت دارند البته رقیت اصلی مخابرات است
به اعتقاد من باید صبر کنیم تا حجماش در بیاد چند روز دیگه کاملا معلوم میشه
ولی اگر بخوان جچم کم بزارن مطمئنن کاربران اغلب می رن سمت موبایل و شرکت ها به ورشکستگی نزدیک خواهند شد.
متاسفانه مردم فکر می کنند سرویس هر چقدر حجم داره باید مصرف کنند
فکر می کنند اگر مثلا نامحدود واقعی است باید شب تا صبح دانلود کنند چون پول دادن این باعث میشه که مصرف منصفانه بزارن
والا هر بار تغییر می دن فاتحش خونده میشه بدتر میشه که بهتر نمیشه .نقل قول:
حالا زنگ پرسیدم گفتن که اگه طرح بگیری بعد اجرا شدن ، طرح شما باقی می مونه مثل طرح دانلود نامحدود شبانه که کاربرهایی که داشتن بعد از برداشتن دانلود شبانه برای اونا هنوز فعال بوده.
به نظر من الان واقعا نت ثابت مسخرست.... مصرف منصفانه باید حداقل ۵۰ گیگ در ماه باشه وگرنه من همون ایرانسل میگیرم
الان من که گیمیرم، و اخر هفته ۳ساعت بازی میکنم مقدار حجمی که بابت اپدیت بازی ها باید مصرف کنم، حداقل ۱۰ برابر حجمی ک خود گیم مصرف میکنه! اینا با ماهی ۱۰ گیگ جور نمیشه! تعرفه های adal واقعا مسخرست! ۴ گیگ در ماه ۲-۸ صبح نیم بها، ادم نمیدونه بخنده یا گریه کنه! اینا هنوز تو دوران فلاپی دیسک موندن
حداقل های وب از نظر حجم و قیمت از ایرانسل که بهترهنقل قول:
من الان با 40 تومن ماهی 70 گیگ دارم - حالا کدوم بسته ایرانسل ماهی 70 گیگ با قیمت 40 میده !؟