شبانه رایگان ساعت چند تا چنده.؟
Printable View
شبانه رایگان ساعت چند تا چنده.؟
با نگاه به مشخصات مودم شما در این لینک متاسفانه من هم این امکان رو مشاهده نکردم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما احتمال اینکه بشه این کار رو با استفاده از QoS یا همون Quality of Service انجام داد هست. به طور کلی با QoS میشه قوانینی برای تعریف ارجهیت برنامه های مختلف و پروتکل ها مختلف ایجاد کرد اما بعضی از روترها و مودم ها امکان تنظیم محدودیت سرعت دانلود و آپلود رو در قوانین تعریفی QoS میدهند. اگر یک تصویر از صفحه Quality of Service و قسمت تعریف Rule اون بخش که زیر مجموعه همین Advanced Setup هست بدید میتونم مطئمن تر نظر بدم.
من الان تست کردم داره از حجمم کم میشه. مگه شبانه رایگان از ساعت چند شروع میشه. طرح کمپین تابستانی دارم.نقل قول:
از ساعت 4 تا 9 صبح
کمپین تابستانه خوبه؟
از ساعت 4 تا 9 صبح
یه سوال سرعتتون تو روز خوبه؟(بارگذاری صفحه)
اگه تونستین یه شب دانلود شبانه کنین و سرعتشو بهم بگین
ممنون
نقل قول:از ساعت 4 تا 9 صبح
یه سوال سرعتتون تو روز خوبه؟(بارگذاری صفحه)
اگه تونستین یه شب دانلود شبانه کنین و سرعتشو بهم بگین
ممنون
نقل قول:
میشه کمی بیشتر توضیح بدید؟
سرعت روزانه 10 مگ هست. سرعت شبانه هم یک مگه. دیشب هم ساعت 4 تست کردم با ده مگ دانلود میکرد ولی از حجمم کم میشد. قطع کردم و حدود ساعت چهار و نیم تست کردم که دیدم با سرعت یک مگ داره دانلود میکنه و توی سیستم هم رو شبانه محاسبه میشد. فقط نمیدونم چرا یه مقداریش رو ( که بعد از ساعت 4 بود) از حجم استفاده کرد.نقل قول:
- - - Updated - - -
سرعت روزانه 10 مگ هست. سرعت شبانه هم یک مگه. دیشب هم ساعت 4 تست کردم با ده مگ دانلود میکرد ولی از حجمم کم میشد. قطع کردم و حدود ساعت چهار و نیم تست کردم که دیدم با سرعت یک مگ داره دانلود میکنه و توی سیستم هم رو شبانه محاسبه میشد. فقط نمیدونم چرا یه مقداریش رو ( که بعد از ساعت 4 بود) از حجم استفاده کرد.نقل قول:
سلامنقل قول:
اول از همه ازتون تشکر میکنم ، بابت اینکه دارین به من کمک میکنید.
سه تا عکس پیوست شد. / قسمت Rule رو پیدا نکردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازم از راهنمایی هاتون صمیمانه تشکر میکنم
سلامنقل قول:
ارتباط از طریق مودمی که بخواد به سیم تلفن وصل باشه نیست.
مودم روی پشتبام قرار میگیره و آنتن داره که باید بتونه اون دوتا دکلی که شاتل توی مشهد داره رو ببینه / و مقداری سیم که از مودم میاد داخل خونه تا برسه به کامپیوتر / هزینه اولیش نسبتا زیاده 400 یا 500 / البته باید دقیقش رو زنگ بزنید و بپرسید چون بسته به اینکه به کدوم دکل وصل بشید مودمشون قوی و ضعیف میشه که توی قیمت تاثیر داره / کلا راه خوبیه برای خلاصی از انحصار موجود / زنگ بزنید و اطلاعات تکمیلی رو از خودشون بپرسید.