مودم با کابل وصل به کامپیوتر از زیر مودم مدل دقیق شو بگو تا راهنمایی کنم از این سفید هست که بالا و پایینش سبز رنگننقل قول:
Printable View
مودم با کابل وصل به کامپیوتر از زیر مودم مدل دقیق شو بگو تا راهنمایی کنم از این سفید هست که بالا و پایینش سبز رنگننقل قول:
دوستان با پشتیبانی تماس گرفتم گفت مشکل اهو از برطرف شده راست گفتن:n13:
سلام
یه راهنمایی بدید ببینم من چیکار کنم بهتره
الان اکانت ۲ مگ مبین دارم ۱۰ روز دیگه تمومه اکانت ۶ ماهه بوده و راضی بودم و شبا بین ۳۰۰ تا ۴۰۰ سرعت میداد
الان میخوام تمدید کنم ولی ۵۰ تومن گرون شده و میخوام ببینم به نظرتون ۱ مگ نوروزی بزنم ۸۰ تومن بهتره یا ۲ مگ رو باز بزنم ، در ضمن تو ۱ مگ نوروزی هم ۵ گیگ اضافه ماه رمضان اضافه میشه ؟
ممنونم
مگه 1 مگ نوروزی 80 تومن هنوز هست؟نقل قول:
1 مگ 6 ماه 18 گیگ زده 153 تومن که
بچه ها سرعت 1 مگ معمولا چقد سرعت دانلود میده؟
اونایی که تازه میخوان اشتراک بگیرن اونو باید بگیرن ولی اونایی که قبلا اشتراک داشتن مثل من میتونن از قسمت ecare طرح نوروزی که هنوز اونجا قابل انتخاب هست رو انتخاب کنننقل قول:
فقط نمیدونم این ۵ گیگ اضافه هم میدن رو این یا نه و اینکه سرعت دانلود شبانش چقدره
عكسشو ميزارمنقل قول:
منم با یاهو مسنجر مشکل دارم. اصلا وارد نمی شه! :n15: با دو تا سیستم که به مودمم وصل بود هم امتحان کردم ولی بازم نشد!نقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم !!نقل قول:
ابتدا پسوورد یاهوی خود را ریست کرده
سپس وارد ایمیل خود شده و در داخل میل وارد قسمت مسنجر وب شده
سپس از یاهو میل خارج شده و یا خود برنامه تست بفرمایید
انشالله درست شده است:n02:
اينم عكسش :نقل قول:
محتوای مخفی: .
تا ديروز خوب بود مشكلي نداشتم از اين نظر , امروز هم كاري نكردم كه خراب بشه فقط مودمو مثل هميشه ريست كردم .
چراغ وايفايشم سالمه .
فك ميكنم مشكل از طرف خود مبين نته.
نظر شما رو هم ميشنويم. مرسي
همینه دیگهنقل قول:
وقتی رسیت می کنی باید دوباره بری تو تنظیمات برای وای فای پسورد جدید تعریف کنی