قیمتش هم میگفتید.......:n28:نقل قول:
Printable View
قیمتش هم میگفتید.......:n28:نقل قول:
نقل قول:
اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) 2048 444,140 ريال
یک پیشنهاد چون راحت می شه سرعت ها آپدیت کرد از یک مگ شروع کنید
مثلا وسط راه دیدید یک مگ راحت جواب می یده برای شبانه اپدیت کنید به دومگ بعدی اوکی بود اپدیت کنید چهار مگ .
حداکثر 3 گیگ میشه دانلود کرد باور نمیکنی حساب کننقل قول:
هر ثانیه 120 کیلوبایت
یک ساعت 432 مگ
هفت ساعت(1تا8) 3024 مگ
سلام خدمت دوستان و یه سوال ، سرعت شبانه به سرعت قرارداد بستگی داره ؟ من 256 ، 10 گیگ ماهی گرفتم ، تو روز 450 ه سرعتش شب که میشه یهو میشه 20 ، مخواستم ببینم بخاطر سرعت اسمی منه که سرعت شبانه پایینه ؟ یعنی اکه مثلا" 1مگ بگیرم شبانه میشه دور و ور 100 ؟
سرويس: اینترنت پرسرعت کیمیا 10 گیگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان)نقل قول:
مبلغ نهايي پيش فاکتور: 454740 ريال راحت بگو 50 هزار برای ده گیگ..... ناقابل حلال...... چیزی نیست که...... ارزونه!!!!!.
بله بخاطر سرویسته یک مگ شباش رو 80-90 میچرخه دومگ رو 120نقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ببخشید سوالم رو تو تاپیکتون مطرح میکنم
منم مشهدم ماهانه 50 تا 55 گیگ مصرف دارم
بین این دو سرویس موندم دوستانی که تجربه نامحدود این دو شرکت رو دارن بیان نظر بدن
اول
آسیا تک
یک مگ برنزی
ماهی 20 گیگ با سرعت بالا(که فکر کنم منظورشون128 هست)
از بیست گیگ به بالا کمتر میشه
ماهی 50 تومن
دوم
صبانت
256 نامحدود
20 گیگ سرعت بالا که دقیقا نمیدونم دقیقا چه قدره
بعد 20 گیگ دانلود 32
ماهی 40 تومن
هیچکدوم!نقل قول:
دومگ حجمی 10گیگ اسیاتک بگیر شبی 3گیگ دانلود میکنی رایگان درماه با ده گیگ خودت میشه 100گیگ......> 45تومن
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
البته اضافه کنم در صورتی که شبها تا ساعت 1 شب بیدار باشن .. دوم موقع دانلود مشکلی در لینکها بوجود نیاید.... . سوم سرور دانلودی که هر شب از اون دانلود میکنند با اسیاتک مشکلی نداشته باشند... چهارم در منطقه ایشون هم همانند شما همان مقدار سرعت دانلود ارائه شود.... و پنجم از برنامه های لازم که سر ساعت 8 صبح مودم را ریست میکند استفاده کنند تا حجمهای اضافه ازشون کم نشود.....نقل قول: