میشه چند تا بازی جدید و خوب معرفی کنید چند تا با زی هم معرفی کنید که بخش آنلاینشون خوبه
میشه چند تا بازی جدید و خوب معرفی کنید چند تا با زی هم معرفی کنید که بخش آنلاینشون خوبه
دوستانی که لایو بازی میکنند منم ادد کنید...
:8:
arshizjg
مردم از بس با این اجنبی ها بازی کردم...
یه وقتی رو مشخص کنید یه دست bad company 2 بزنیم...
خدایی خیلی لایوش حال میده.:41:
دیگه کسی باندل های2010 دیگه ای رو میشناسه
یه بازی ای که آنلاینش هم خوبه معرفی کنید با بازی اصل وlt1.1صد در صد بن نمیشم؟
بازیه Original نیازی به LT نداره , سامان جان شما کاره iXtreme رو میدونی چیه ؟نقل قول:
اه جدا با بازی اصل بدون این کارا میشه رفت لایو یکی دیگه اینجا گفته بود بایدlt1.1هم داشته باشی البته من درایوم کپی خور مطمین برم لایو اوننقل قول:
iXtremeهم نمیدونم چی چیه:13:
سلام
من میخوام ایکس باکس بگیرم
به نظر شما الیت بهتره یا سوپر الیت؟؟؟
من اصفهانم از کجا میتونم تهیه کنم که معتبر باشه؟؟؟
اون بنده خدا که این حرف رو زده حتما حول شده اشتباه کرده .نقل قول:
این چیزی که شما بهش میگی (LT (Light Touch جزو خانواده ی iXtreme ها هست که از سیستم امضای دیجیتال استفاده میکنه.
iXtreme ها Firmware هایی بودن که توسط PC , روی چیپ DVD-rom دستگاه نصب میشدن و جای Driver اصلی رو میگرفتن.
کارشون هم این بود که Wave های منتشر شده از MS رو خنثی کرده و قابلیت اجرای بازی های کپی رو برای دستگاه فراهم کنن.
تو آخرین ورژن iXtreme که 1.61 بود از سیستم Video Partion استفاده میشد ولی از اون به بعد از جعل امضای دیجیتالی در LT استفاده
شد که این امکان رو میده تا هر نو Wave رو حتی در صورت امن نبودن در برابر LIVE اجرا کنه.
کسی که LT رو بریزه ممکنه از نظر امنیت ، تو زمان محدود باشه ولی در Wave ها محدود نیست مگر اینکه MS به جای Wave مورده
دیگری رو جایگزین کنه.
سلامنقل قول:
من که میگم صبر کن Ultra Super Engine Elite Xbox 360 رو بخر !!!! :31:
اینجا ایرانه , شما اگه بخوای صبر کنی تا Xbox 360 Slim رو بگیری اولا اصلا معلوم نیست DVD-Rom این دستگاه از کدوم مدل DVD-key میخواد استفاده بکنه !! کپی خور میشه ! نمیشه !؟ معلوم نیست , در ضمن قیمتش هم مطمئنا بالای 500 هست.
بعدش هم اگه کپی خور نشه قیمت Xbox های فعلی سر به فلک میزاره .
از نظر Performance در یک سطح هستن و فقط میزان کیفیت Slim یا همون New Xbox از نظر گرمایشی بهتر شده و ساعت بازی کردن رو از روزی 12 ساعت میتونه به 20 ساعت افزایش بده.
چون الان GPU و CPU های Xbox های حال حاظر 65nm هستن ولی در Slim به 45nm ارتقا پیدا کردن و تبدیل به یک Chipset شدن.
من که میگم الیت جاسپرچون تنها چیزهایی که سوپر الیت بیشتر داره یه بازی اصل ویه دسته اضافیه وتو بعضی هاشون هارد250که همشون رو جدا میتونی ارزون تر بخرینقل قول:
---------- Post added at 12:45 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------
سلام دوستان یه چند تا سئوال داشتم.
1. اسلیم تو ایران کی میاد ؟
2.اگه بیاد حدود قیمتش چنده؟
3.می تونیم سفارش بدیم برامون بیارند ؟ کسی رو می شناسید؟
4.بازی های orig رو کسی تو تهران می فروشه؟
نقل قول:
Ultra Super Engine Elite Xbox 360چیه؟
آقا اسلیم نیست ترو خدا نگید اسلیم رو اعصاب من راه نرید
قیمت اش هم299دلاره یعنی هم قیمت همین ایکس باکی ها
---------- Post added at 12:52 PM ---------- Previous post was at 12:48 PM ----------
1-نهنقل قول:
2-اگه کپی نشه از این ایکس باکس ها هم ارزون تر ولی اگه بشه 350یا این حدودا
3-ارزش نداره چون اون موقع خیلی گرون باید بخری از نظر سخت افزاری فرقی نکردن فقط مدت زمان بازی از12 ساعت الیت بیشتر شده اون طور که دوستمون گفت شده20 ساعت
4-بگردی حتما پیدا میشه
اسلیم نه ایکس باکس360جدید