دوستن mid laner حرفه ای میخوام جواب منو بدن بهترین mid laner برا carry غیر yasuo و zed (از بین AP ها ) چیه؟
شنیدم که viktor خیلی خوبه
Printable View
دوستن mid laner حرفه ای میخوام جواب منو بدن بهترین mid laner برا carry غیر yasuo و zed (از بین AP ها ) چیه؟
شنیدم که viktor خیلی خوبه
diana-leblanc-katarina-anivia-twisted fate-نقل قول:
viktor چی؟نقل قول:
viktor خیلی Opه مخصوصا تو رنک های بالا anvia هم موافقم واقعا carry میکنه تو رنک های بالا
katarina ولی زیاد تو رنک های بالا بدرد نمیخوره
بله kata بیشتر برای رنک های پایین مخصوصا smurf کردن جواب میده .نقل قول:
victor هم عالیه ولی فکر میکنم نرف شده .
orianna هم late game واقعا ترسناک میشه که باز هم تو diamond به بالا میتونن با اسکیل بازی کنن باهاش
fizz - azir - ahri - cassiopeiaنقل قول:
veigar و brand هم هستن که یکم راحت ترن
پیشنهاد میکنم رو fizz کار کنی، دمیج و موبیلیتی تخیلی داره.
با leblanc رفتم عجب چیزیه قشنگ carry میکنهنقل قول:
fizz هم که هیجی دیگه همه challenger ها چمپ اصلیشونه
veigar هم اخر بازی خیلی پر استرس میشه باید APC رو گیر بیاره بزنه وگرنه هیچی درضمن بعضی اوقات اونقدر ap ش میره بالا که ADC رو هم one-shot میکنه
من بیشتر دنبال یه چمپ carry میگردم 2 تاش معلومه leblanc-fizz مثلا من دیدم brand فید شده ولی بازم میبازن حتی ahri هم دیدم فید شده ولی باختن cassio رو که اصلا من تو رنک نمیبینمش
viktor زیاد شده fizz خیلی کم شده اینجوری که من spect هارو دنبال میکنم azir خوب پیک میشه veigar رو اگر یه yasuo بیوفته جلوت یا zed قشنگ همون اول GGe
oriana هم خیلی به ندرت تو spect میبینم
برو یادبگیر diana رو .. لامصب فید بشی تانک یا apc حالیش نیست همرو one shot میکنهنقل قول:
خیلی هم نمیره ....
من فقط ساپورت بازی می کنم دنبال یک ADC Agressive و حرفه ای می گردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
addme:SRMad EuWest
- - - Updated - - -
من فقط ساپورت بازی می کنم دنبال یک ADC Agressive و حرفه ای می گردم
http://www.lolstarz.com/summoner?name=srmad&lo=euw
addme:SRMad EuWest
ی سوال
قضیه چیه ک بازی رو ک میبازم 20 تا 25 lp کم میکنه ولی وقتی میبرم 10 تا lp میده؟؟؟:n13:
بدجور رو اعصابه دوتا بازی ببازم باید چهارتا برا جبرانش بازی کنم:n27:
قضیه ELO Hell
ELO اکانتت خیلی پایینه برای همین وقتی میبازی خیلی LP کم میکنه و وقتی میبری LP کم بهت میده.
باید بازیهای بیشتری رو ببری تا ELO بیاد بالاتر.
از سایت lolking و یا OPGG میتونی ELO یا MMR اکانتت رو ببینی.