آیا میشه از طرف دیگه به سیم کارت10 هزار تومانی زنگ زد یعنی (فقط یک طرفه باشه؟؟؟؟
آیا میشه از طرف دیگه به سیم کارت10 هزار تومانی زنگ زد یعنی (فقط یک طرفه باشه؟؟؟؟
آخه چرا SMS های ارسالی از خارج کشور نمیرسه به ایرانسل؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله جایزه هم برقراره
آخرین مهلت پایان روز 26 شهریور
توی تمامه شهر ها از طزق پست میاد
برای پیگیری راه داره - تماس با شماره 140 و 130
جشنواره 26 شهریور تمام میشه
اگر اعتباری را تا حداکثر 26 شهریور طرحی فعال کنید تا 26 مهر ادامه داره اما دائمی ها 26 شهریور تمامه
انشا ا...
اینم یه بی تی اس ایرانسل توی شیراز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
خیر
هیچ تماس دریافتی و ارسالی میسر نیست
نه عزيز هر شهري فرق داره تو شهر ما فقط يكي از اين دكلهاي شبكه اي هست بقيه مثل دكل هاي تاليايي هستند كه دوستان عكسش رو تو چند صفحه پيش گذاشته بودننقل قول:
اينجا همه دكلهاي استوانه اي هستند
تا اونجايي كه من فهميدم اين دكلهاي شبكه اي يه جورايي دكلهاي مركزي و اصلي ايرانسل هستند
من تا امروز 1.5 گیگ با ایرانسل دانلود کردم!
باسه من در حدود 1 ماه رسیده به 4 گیگنقل قول:
4 * 1024 = 4096
4096 * 1024 = 4194304
4194304 * 1.5 = 6291456
یعنی من باید 6,291,456 تومن میدادم ؟
دوست عزیز مون آقا شاهین با راست کلیک و دیگه نمی دونم کیا یه سایت برای هواداران و طرح مسائل ایرانسل زدند
هر چند کارشون خوبه و جای قدر دانی داره ... اما چند نکته ...کد:http://www.mtnclub.ir
1- آیا مباحث ایرانسل به تنهایی کشش لازم برای راه اندازی یه سایت رو داره ...
2- اینجوری آدم گیج میشه که مطلبش رو اینجا بگه یا اونجا ....
3- اگه اون سایت هم به فعالیت مناسب برسه باز به نظر میرسه مطالب باید اینجا هم گفته بشه چون اونجا بیشتر طرفداران ایرانسل میان و اینجا همه کسانی که به سایت p30world میان ممکنه یه سر به این تاپیک بزنن
در هر صورت کار خوبیه ... باید کمی عادت کنیم ... کم کمک سایت خوبی خواهد شد ... خدا کنه مثل سایت ایرانسل دیر به دیر آپ نشه ...
آپدیتش که توسط یک نفر نیستنقل قول:
به نظر من اونجا قدرت مانور بیشتر میشه !!!
بچه ها دم ایرانسل با این طرح تابستونیش گرم.همه مون رو خیلی خیلی معتاد خودش کرده.
خیلی سخته بخاد از 26 به بعد هیچ طرحی نباشه.من که تو این تابستون خیلی بهم خوش گذشت.ولی خدایشش
دل کندن از طرحاش سخته
آره واقعا من که هنوز باورم نمیشه فردا شب تموم میشه.... از 20 خرداد تا الان ....:41:نقل قول:
این لینک رو قبلا هم گزاشته بودم دوباره میزارم
برین اینجا و نظر بدین:
راجع به طرحهای تابستونی ایرانسل هستشکد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=154959
من امروز خیلی از sms هام به سیم همراه اول fail میشن !!! یعنی فرستاده میشن اما دلیورش Fail میشه و نمیرسه دست طرف ! مال چیه ؟!
اس ام اس من هم به هم ریخته !
حالا جدای این ایرانسل یه خبر داغ :
گوگل ***** شده ! منم امتحان کردم باز نمیشه! ببین چه مملکتی داریم ما !
من گوگلم کار میده اما جالبه یاهم میلم ***** شده !!!! البته نه به طور کلی وقتی بخوام از مسنجر برم توش فیلتره !نقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا جاش این جا نیس بی خیال !
آره، بابا خیلی مملکت باحالی داریم هااااااانقل قول:
نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توپ...
برای منم یه ربع ***** بود درست شدنقل قول:
ميگم هيچ راهي نيست كه ايرانسل طرحاش رو ادامه بده ؟ من كه تا وقتي طرح ها باشن طرف دولتيم نميرم ميگم كه اين صفحه نظر در مورد سايت ايرانسله بريم نظر بدبم كه طرح ها رو ادامه بدن بعد از تابستون
به نظر من كه نيازي نيست دوباره جوايز بذاره بدون جايزه هم همه از طرح ها استفاده ميكنن . حساب كردم تاحالا 200000 تومن مجاني از طرح ها استفاده كردمکد:http://irancell.ir/Layer2/?id=40
مطمئنی؟ من نشنیدم بگه نیم بها ؟ :18:نقل قول:
یارو میاد میگه : چنتا پیام تصویری بفرستم. چننتا هم پیام کوتاه. یه چرخی هم تو اینترنت بزنم...... همه ی اینا تو یه سیمکارت 100 هزار ریالی !!!!!!!!
سیم کارت پیام رسان :40:ایرانسل:40:
من که حسابی معتاد طرح هاش شدم!!!!:3::19:
طرح های تابستونیش پر!!!!:37:
ببینیم برای تولد یک سالگیش هم کاری میکنه و جشن تولد یک سالگیش رو میگیره یا نه!
اینجا چه سوت و کور شده !!!
طرح ها داره تموم میشه ... ایرانسل که تموم نمی شه ...
کجایین؟
M Like Mother , اعلام كه كرديم :کد:www.mtnclub.ir
چرا توی تبلیغات متنیش میگه من توی روزنامه خوندم :46:.نقل قول:
آقا طرحا امشب تموم میشه .... اصلا زندگی متفاوت بود با این طرح ها :41:...
من که نمیتونم بیام اونجا!! یعنی اصلآ باز نمیشه که من بیام!!!:37:نقل قول:
نمیدونم بقیه هم مثل من نمیتونن سایت رو باز کنن!!!
زندگی بهتر از این نمیشد!!!!!!!!! زندگییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی!:8:نقل قول:
آقا جون اين سايتو بايد خود شركت ايرانسل مي زد تا بتونه واقعا پاسخگو باشه. اينجوري انصافا فايده اي نداره و بيشتر يه تبليغ مجاني براي ايرانسله. مردونه انصاف بديد.
اينجا نظر بديد
کد:http://www.mtnclub.ir/showthread.php?tid=18
من دارم دیوونه میشم
چرا Gprs برای من وصل نمیشه؟
همش میگه شبکه موقتا دچار مشکل شده اما این چند روزه 3 تا از دوستام فعال کردن!!!
چرا فقط واسه من این پیغام رو میده؟!
چرا آخه؟ مشكل چيه؟ دوستان همه ميان اونجا !!نقل قول:
نمیدونم والا!یعنی فقط منه بیچاره گناه کردم که نمیتونم بیام اونجا!!!!!!:41:نقل قول:
با ***** شكن تست كن اگه باز شد مشكل از شماست و Isp تون !
با سلام
همزمان با اغاز سال تحصیلی جدید ، جشنواره پاییزی ایرانسل از تاریخ 1 مهر تا 30 اذر ماه مطابق فایل پیوست برگزار می شود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
تمام مشترکین که سیم کارت جایزه خود را تا 31 شهریور ماه فعال کنند ، 40000 ریال به عنوان شارژ رایگان دریافت می کنند . این مطلب از طریق SMS برای مشترکین ارسال شده است .متن SMS به این صورت است :
"تا 31 شهریور فرصت دارید تا با فعالسازی سیم کارت هدید خود (شماره گیری *140*1#) مبلغ 40000 ریال اعتبار مکالمه رایگان هدیه بگیرید :
[quote=MTNIrancell;1592201]با سلام
همزمان با اغاز سال تحصیلی جدید ، جشنواره پاییزی ایرانسل از تاریخ 1 مهر تا 30 اذر ماه مطابق فایل پیوست برگزار می شود .
کد:http://mtnirancell.persiangig.com/document/
[QUOTE=MTNIrancell;1592320]آقا شاهین واقعا؟:8::10:نقل قول:
آقا چرا ایرانسل در روستا ها ویا جاده هایی که مر بوط به روستا می شوند آنتن نمی دهد چون در کرمانشاه ایرانسل توی روستا آنتن نمیده میخواستم ببینم آیا در آینده این امکان فراهم میشود یا نه.
اگه اطراف روستاها شهری چیزی باشه احتمالا آنتن میدهنقل قول:
چون تو اردبیل که بودم ، توی خیلی از روستا ها و جاده های فرعی آنتن میداد
میدونم ولی همراه اول اونجا آنتن میده یعنی ایرانسل بعدا در این مناطق آنتن نمیده.نقل قول:
نقل قول:
مثل اينكه هنوز يك سال نشده اين اپراتور داره فعاليت ميكنه
قول ميدم كمتر از 15سال كه همراه اول تونسته اين كارو انجام
بده درستش ميكنه