پرینتر HP M351 بخرنقل قول:
Printable View
پرینتر HP M351 بخرنقل قول:
جعبه رو پست آورد تحویل داد،جعبه پرینتر رو تو یه جعبه دیگه کامل بسته بندی کرده بودن و اصلا معلوم نبود!بعدشم که باز کردم،دیدم دو چسبه!مگه دیگه میشه بهشون ثابت کرد که قبلا بازش کردن؟!نمیشه دیگه!!!نقل قول:
فقط خدا رو شکر رو کارتریجا تاریخ حک شده!انشالله که اصله...
ممنون از راهنماییتون...
سلام دوستان.توروخدا سوالم رو زود جواب بدید که اگه پرینترم مشکل داره برم پسش بدم.من وقتی یه کادر (حاشیه)توی آفیس 2013 درست می کنم پرینت می کنم ، کج چاپ میشه.یعنی کادرش درست چاپ نمیشه.از سمت راست مثلا 1 سانت فاصله داره از بالا 2 سانت و پایین 0.5 سانت.تنظیمات آفیس روی A4 هست و تنظیمات حاشیه هم و تنظیمات پرینتر هم A4 . ولی عین اینکه روی letter چاپ کنی پرینت میشه.مدل پرینترم : hp m1132 mep هست.راهی هست که بفهمم پشکل از پرینتره یا آفیس؟نظر شما چیه؟کجاش مشکل داره؟
متوجه منظورت نشدم
کج چاپ می کنه یا جابجا
اول نوشتی کج
بعد نوشتی چیزای که منظورت جابجاست
تنظیمات پرینتر دوجا هست
روی پرینتر و توی کامپیوتر قسمت پرینت منیجر
هر سه این قسمت ها یعنی نرم افزار دستگاه و پرینت منیچر باید A4 باشن
اگر کج می گیره یه عکس بگذار ببینم
منظورم از کج اینه. تنظیمانش همش درسته.تنظیمات حاشیه دور صفحه هم درسته.وقتی با فتوشاپ ، عکس درست می کنم و پرینت میگیرم هم درسته.فقط تو آفیس این شکلیه!:n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می تونه کاغذ رو کج کشیده باشه و یا لیزر دستگاه ایراد داره تنظیم نیست که کج پرینت می گیره
ولی اونچنان کج نیست
ولی برای اینکه پرینتر خودش a4رو تبدیل می کنه به letter اون موارد رو (هر سه ) باید تنظیم باشه.
سلام دوستان
من یک چاپگر رنگی 3 کاره به مشخصات canon MP560 دارم وقتی می خواهم متنی رو چاپ کنم متن رو چاپ نمی کنه .ولی عکس چاپ میکنه
میشه کمک کنید بفهمم مشکلش چیه ؛ لطفا فوری
یه نمونه بگذار از فایلی که باید پرینت بگیره
هرنوشته ای که در word می نویسم بخواهم چاپ کنه به رنگ سیاه چاپ نمی کنه ولی به رنگ های دیگه چاپ می کنه
احتمالا نازل مشکیت گرفته
تو ورد اینطوری می شه یا تو همه برنامه ها
فکر کنم تو word بذار یه امتحانی بکنم
توهمه برنامه ها
هد مشکیت مشکل پیدا کرده
خوب چه طوری باید درستش کنم
سلام دوستان
من یک پرینتر canon ip7240 دارم ، کارتریج قابل شارژ گذاشتم روش
پرینت که میگیرم فقط قرمز میزنه
یعنی کل عکسو فقط با رنگ قرمز پرینت می گیره
بعضی وقت ها هم فقط سیاه میزنه بعضی جاهای عکسو و بقیه قسمت هاش سفیده
یه چند بار هد کلین کنید.
اگر درست نشد باید هد رو عوض کنی.
درود
اساتید و دوستان گلم شدیدا به یک کارتریج 211 مشکی جوهر افشان کانن ترجیحا سوخته و ترجیحا با لیبل شماره روش نیازمندم
هر کی داره من و مطلع کنه ! گرفتار شدم !
من وقتی پرینت سنگین می گیرم پرینتر ارور می دهد و مجبورم بعد از پرینت هر صفحه پرینتر را خاموش و روشن کنم . آیا جایی از کامپیوتر به حافظه پرینتر اختصاص دارد و باید آن را افزایش داد؟
کسی نبود راهنمایی کنه ؟نقل قول:
معمولا این دستگاه های دو رو زن. تو قسمت پراپرتیز یا پریفرنس یه قسمتی داره که Print on both sides هست و یا duplex. اونو تیک بزننقل قول:
یه مقدار واضحتر بگونقل قول:
مدل دستگاه از چه برنامه ای پرینت می گیری
اروری که می ده چیه
سلام دوستان
من پرینتر سه کاره کانن mf 3010 دارم که کارتریج 725 استفاده میکنه . این کارتریج اصلی خودش یعنی 725 خراب شد و دیگه نتونستم گیر بیارم. یک نفر به من مشابهش یعنی hp 85A را معرفی کرد. الان خریدم و به خوبی داخل پرینتر جا گرفته. اما پرینتر کارتریج را نمیشناسه و مدام در حال کار کردنه و به هیچ وجه نمیشه باهاش پرینت گرفت.
لطفا راهنمایی کنید آیا واقعا میشه hp 85A را به جای canon 725 در پرینتر کانن استفاده کرد؟
تنظیمات خاصی باید انجام بشه؟
پیشاپیش از تمام اساتید که زحمت خواندن و پاسخ می دهند متشکرم
ما یک پرینتر اپسون 1500w در دفترمان داریم که روزی بیشتر از 400 پرینت انجام میدهد به همین علت ما به هر کدام از کارتریجها 1 پک 1 لیتری وصل کرده ایم ولی پرینتر فکر می کند که هنوز هم کارتریج های استاندارد به او وصل است و روزی 10 تا 20 بار پیغام میدهد که جوهر تمام است با در اوردن و دوباره جا زدن کارتریج مشکل حل میشود ولی ما روشی نیاز داریم که چیپ پرینتر همیشه جوهر را پر نشان دهد.
ممنون از وقت شما
احتمالا به مشکل چیپ برخوردی.نقل قول:
نوع دستگاه : SAMSUNG SCX-4300 کارتریجش هم فابریک خودشه و 2سال به صورت معمولی و بدون مشکل کار کرده اما ...
دوستان کارتریج من مشکلی نداشت فقط پودرش کم شده بود
بازش کردم و کل درام رو با الکل پزشکی تمیز کردم بعد پودر ریختم بعد بستمش
الان وقتی پیرینت میکنم بعضی از جاها رو پرینت نمیکنه
مثلا بعضی از متن ها و کلمات کمرنگن یا نیوفتادن
خیلی چیزا می تونه باشه
تونر رو اشتباه خریده باشی
کارتریج بد شارژ کرده باشی
نمونه پرینت رو بگذار ببینیم
سلام به همه عزیزان
یه پرینتر اپسون c63 داریم که کارتریج سیاه اون تموم شده و توی ink level روش ضربدر زده .
از محل بالا جوهر توش تزریق کردم تا از پایین اومد بیرون . اما بازم ضربدر زده روش ؛ چی کار می شه کرد ؟ چیپش باید ریست بشه ؟ چطوری ؟
سلام جناب خضوعی...یک پرینتر اچ پی 1020 هست که هرکار میکنم نصب نمیشه.یعنی نصب هم بشه پرینت نمیگیره.میشه راهنمایی بفرمایید.هم درایورش را از سی دی نصب کردم هم اینترنت و سایت اچ پی اما بازهم نشد.حتی کابل را هم عوض کردم...
به اون صفحه که مربوط به وصل کردن کابل یو اس بی که میرسه کابل را نمیشناسه و متوقف میمونه
سلام
میشه راهنمایی کنید بهترین چاپگر سه کاره لیزری (پرینت . اسکن . کوپی ) چی هست ؟:n13:
حداکثر قیمتش 550 هزار باشه
بعضی میگن canon 4410 .بعضی هم میگنhp 1132
خواهشا اگر بهتر از اینا هست بهم معرفی کنید
راستی میگن برادر یا اپسون هم علیه ولی قطعاتش گیر نمی یاد
اگه جدا بگیرم بهتره ؟
حدود 600 تا پرینت در ماه می گیرم
وقتی من پرینت میگیرم وسط کاغذ خط مشگی پهن میدازه
یه حالت خط سیاه کشیده پهن
کاتریج هم با تونر کورونا شارژ کردم
یه جا زنگ زدم گفت چیپ کاتریجت مشکل داره
خودم میتونم درستش کنم؟؟؟ چطوری میتونم تعمیرش کنم؟؟
4کاره hp1212نقل قول:
سلام مدل پرینتر HP photosmart C4183 all-in- one اروری که میده اینه: remove and check cartridge on right البته واسه پرینت چاپ و اسکن هم حتی اینو میزنه و کار نمیکنه ممنون میشم راهنمایی کنید که چکار کنم
سلامنقل قول:
اگر می تونستی یه نمونه بگذاری بهتر بود.
خط سیاه در راستای طول کاغذ یا در عرض کاغذ می اندازه؟
خط سیاه هست یا طوسی ؟
تونری که مصرفی کردی برای این پرینتر باید بطری سفید رنگی داشته باشه؟
بطری بنفش برای اچ پی معمولی هست.
حدس می زنم که بتونی درستش کنی؟
اقا درست شدنقل قول:
پیغام میداد که کاتریج را نمیشناسه
متوجه شدم که یه کاغذ ته دستگاه گیر کرده بود
ولی بازم خط سیاه میدازه از بالا تا پایین صفحه من درام نگاه کردم دیدم که درام سیاه شده یه کم با دستمال کاغذی درام تمیز کردم چاپ بهتر شد
چطوری میتونم کلا درام تمیز کنم؟؟
فکر کنم درام با اون میله که تماس داره باعث میشه سیاه بشه....اسم اون میله نمیدونم
یه سوال دیگه داشتم
ایا خودم میتونم چیپ کارتریج را از بیرون بخرم خودم عوض کنم؟؟ قیمتش چقدر هست؟؟
HP1212
بله می تونی یه چیپ از بیرون بگیری و عوض کنی قیمت چیپ کرونا 1212 حدود 1900 باید باشه
اون خط سیاه احتمالا سیاه نیست بلکه طوسی هست
اگر اینطوری باشه باید بلید که زیر درام رو یه بار تمیز کنی و با یه دستمال که خیس باشه و تا حدی گرم باشه بکشی بهش تا حالت خودش رو پیدا کنه احتمالا خراب شده و نمی تونه روی درام رو تمیز کنه
ولی بهتره یه نمونه بگذاری. شاید منظورتو متوجه نشده باشم
دوستان سرعت hp 1300 خیلی پایین فک کنم دقیقه ای 40 - 45 تا بیش تر نگیره؟ چه کنم؟ راهی داره؟
سلام جناب خضوعی...یک پرینتر اچ پی 1020 هست که هرکار میکنم نصب نمیشه.یعنی نصب هم بشه پرینت نمیگیره.میشه راهنمایی بفرمایید.هم درایورش را از سی دی نصب کردم هم اینترنت و سایت اچ پی اما بازهم نشد.حتی کابل را هم عوض کردم...
به اون صفحه که مربوط به وصل کردن کابل یو اس بی که میرسه کابل را نمیشناسه و متوقف میمونه
پایین هست!!!!نقل قول:
اگر با پرینتر HP 4L یا HP III قدیم کار می کردی که دو برگ در دقیقه بود چه کار می کردی؟:)
راهش اینه که یه پرینتر HP 4015 بگیری
سلام عزیزمنقل قول:
این پرینتر پیش می آد که یه موقع فرمترش می سوزه
احتمال اینکه این باشه هست. ولی بهتره این پرینتر رو به چندتا کامپیوتر وصل کنی و تست کنی و همچنین چند مدل کابل خوب usb بخری و تست کنی
اگر فرمترش باشه باید عوض کنی فرمترش رو
فرمتر = مادربرد (همون بردی که کابل usb بهش می خوره)
اقا من کاتریج را باز کردم البته با کلی ترس و لرز چون بار اولم بودنقل قول:
فقط درام تمیز کردم زود بستمش گفتم شاید مشکلی پیش بیاد براش
یه سوال داشتم میخوام خودم کاتریج را شارج کنم... این پودر را من دقیقا کجای کاتریج باید بریزم؟؟
تو سایت تهران اچ پی راهنمای تصویری هست ولی نشون نداده که پودر را دقیقا کجای کاتریج باید ریخت