...................
Printable View
...................
این ip لوکاله و برای داخل شبکه آسیاتک هست از بیرون نمیشه بهش وصل شد.نقل قول:
دوستان درخواست جمع آوری رو از کجا باید بدم؟ تو پنل فقط یه درخواست فسخ هستش که شماره حساب ملی و اینچیزا میخواد
سرویس های اکو که هیچ وقت محدود نمی شن. چون حجمی هستن و نامحدود نیستن.نقل قول:
تجربه که ثابت کرده هم اکو و هم آرت محدود می شن.نقل قول:
شما اگه سرویس اکو داشته باشی و هر شب حداقل دو گیگ دانلود کنی مطمئنا بعده چند روز محدود میشین.
با تشکر
باز تخفیف خرید حجم گذاشته اما فقط 20 درصد !!!! لعنت بهشون !!!
گفتیم حداقل برای نوروز دیگه یه تخفیف درست و حسابی میزنن :|
داداش سرویس اکو فقط ساعت رایگانش محدود میشه. روز که از حجم خود شخص کم میشه، محدودیت دیگه معنی نداره!نقل قول:
دوستان ، با توجه به لازم الاجرا بودن مصوبه ی اخیر از امروز و عدم کاهش تعرفه ترافیک داخلی و عدم تفکیک ترافیک داخلی و خارجی توسط شاتل ، لطفا به سایت ۱۹۵ مراجعه کنید و از این شرکت شکایت کنید ( نوع شکایت رو جداسازی ترافیک داخل و بین الملل انتخاب کنید ) ؛ برای اینکه در این کار مصمم شید ، این نکته رو به یاد بیارین که این شرکت ها هر اقدامی بر ضد کاربران باشه سریع اجرا میکنند ( غیر رایگان کردن آپلود و گران کردن و ... ) ولی موقع اجرای این موارد که می رسه بسیار تاخیر می کنند...
مثه اینکه دیگه از اون تخفیف های 50 یا 60 درصدی خیری نیست. شاتل خیلی شرکت طمع داریه، دوست داره فقط سود بالا بکنه.نقل قول:
من شک ندارم به شبکه نکبتی و ضد ملی ربط داره ! نمیشه یه شرکتی قبلا کلی حال داده نخفیف خوب گذاشته دقیقا روز اجرای فاز دو اینترانت نکبتی تخفیفاش شدیدا کاهش پیدا کنه !!! منظورم ماه قبله که فاز دو شروع شد ! من فک کنم شرکت های دیگه هم شروع کنن یا شروع کرده باشن مثلا اسیاتک جشنواره هاشو برداشت !نقل قول:
دقیقا اینا حرومی ها میخوان اینترنت رو گرون کنن که مردمو مجبور بشن کمتر مصرف کنن و کمتر آگاه بشن از گند کاری هاشون !
مطمئن باشید تو ماه های اینده میگین 95 چه سالی بود کلی حال کردیم با اینترنت و بسته های شاتل !!! من شک ندارم !! حرف منو یادتون باشه !
مگه من گفتم در طول روز محدود می کنن؟نقل قول:
من گفتم با این که زیاد مصرف نکردم و احتمالا محدود نشدم، ولی سرعت دانلودم کم شده
"ترافیک مصرفی نماوا برای تمامی مشترکین شاتل تا پایان تابستان 1396 کاملا رایگان محاسبه می گردد"
من کلا نماوا نداشتم ، ولی الان فهمیدم کلا باید اشتراک هم داشته باشی !
ینی اینا خدایی هیچ وقت حاضر نیستن به مردم حال بدن ! خب اخه شما که حرف از رایگان میزنید دیگه اون اشتراکش چیه ! چی بگه ادم خدایی من بعضی موقعه ها اصن گیر میکنه مغزم به اینا چی بگم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا سرعت داخلی با خارجی 2 مگ اختلاف داره؟:n29:art6
سرویست جشنواره است یا اکو؟ جشنواره سرعت خارجیش کمتر از داخلیشهنقل قول:
Sent from my MI 5 using Tapatalk
Art6 ديگهنقل قول:
اكو نميشه
واقعا این شاتل نم پس نمیده این سیستمشم چقدر مسخرست من میخوام سرویسمو به اکو تغییر بدم واسه ماه بعد از تو سایت امکانش نیست
من حجمم داره تموم میشه دیگه هم نمی خوام بخرم چیکار کرنم ؟ کدوم isp برم ؟ جواب بدین!!!! زود !!!!!!!!!!
adslنقل قول:
اكثرا در ي حد
هم قيمت و هم كيفيت
ميتوني سمت ايرانسل يا مبين نت برين
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
الان که اکثر شرکتها جشنواره هایشان و آپلود رایگان را برداشته اند، فکر می کنم جشنواره های مخابرات اگر هنوز ادامه داشته باشد بهتر از بقیه شرکتها است و احتمالا 25 درصد هم حجم اضافی برای آپلود به سرویس اضافه کنند.نقل قول:
این چیزها ربطی به شبکه ملی اطلاعات نداره و بیخود ذهن ملت رو با این حرفای بیهوده خراب نکن. اوایل که اینترنت مخابرات واسه ما اومد خیلی طرح های خوبی داشت ولی بعد یه مدت همه رو جمع کرد. اینترنت نامحدود داشت. بعدا اینترنت شبانه از ساعت 12 بود ولی بعد از ساعت 1 شب شد و بعد از ساعت 2. حالا هم طرح گذاشته که فقط یک گیگ تا 3 گیگ دانلود داشته باشید.نقل قول:
اگه خود این شرکت ها نخوان کسی نمیتونه جلوشون رو بگیره. مخابرات خراسان رضوی اینترنت نامحدود رو واسه ما حذف کرد ولی همون موقع تا بعدها مخابرات تهران این سرویس رو ارائه میداد.
اتفاقا شبکه ملی اطلاعات خیلی هم خوبه. کی بدش میاد خدمات اینترنتی بانکی یا سایت های دیگر در همین ایران باشه. کی بدش میاد مثلا ترافیک آپارات و دیجیکالا و ... ارزونتر از مثلا یوتیوب و ... باشه.
من هم از خدامه که ترافیک بین المللی هم ارزونتر در بیاد و هم سریعتر. ولی باز هم انتظار دارم واسه سایت های داخلی پول کمتری خرج کنم.
شما هم بهتره بجای اینکه همه چیزو خراب کنی، دنبال و پیگیر کاهش قیمت+افزایش سرعت واسه سایت های خارجی باشی.
سلام همگی بچه ها
قضیه این نیم بها برای سایتهای پربازدید ایرانی چیه ؟
الان نرخ قیمت ماهیانه کمتر میشه ؟
فقط برای حدودا 200 سایت که لیستش هم هستنقل قول:
اون 200 تا سایت شاید ماهیانه 100 مگ از ترافیک مصرفی مارو هم دربر نمیگیرن
والا ما که سر در نیوردیم چیه این خوبه .
قضیه این کارت طلایی شاتل چیه دوستان چطوری میشه درخواست داد؟
دوستان برای این محدودید شاتلند راهی دارید
جدید میگه فقط یه لینک همزمان میتونیم ریموت کنم
اینطوری باشه 100 روز طول میکشه فایل هامونو با این سرعت داغون اینا ریموت آپلود کنیم شاتلند
مثل اینکه میخوان جمعش کنن و امثال من که فقط برای شاتلند اومدن شاتل کوچ کنن یه جای دیگه
شاتل ipv6 را راه اندازی کرده؟
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
فعلا كه خبري نيستنقل قول:
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
شما از طرفدارای طرح نظامی کردن اینترنت هستین؟؟ همون طرحی که اینا بهش میگن ملی!!!نقل قول:
عزیز اشتباه نکن هر چی اطلاعات داخل کشور باشه از هزینه ها کم میشه و بعدا متوجه خواهیم شد برای مثال هزینه ی ترانزیت یا همچین چیزی هست که کم میشهنقل قول:
امکان نداره تو مملکتی که همه چیز انحصاریه، هزینه ها به نفع مردم کم بشه. شما حالا یا وابسته ای یا نا آگاه.... الله اعلمنقل قول:
Sent from my MI 5 using Tapatalk
این چیزی که شما میگید واسه بعضی سایت های داخلی هستش. مثلا آپارات یا سایت های بانکی و سازمان ها و ... چه اشکالی داره در داخل کشور باشند؟ اگه هزینه کمتر + سرعت بیشتر برای این سایت ها باشه کی بدش میاد؟نقل قول:
فرض که هزینه هم کم نشه. همین که کارهای بانکی افراد در داخل کشور انجام بشه، باز هم خوبه. اگه فرضا برای سایت هایی مثل اپارات و سایت های که پخش فیلم و سریال و دارند هزینه کمتر نشه که رسما شکست می خورند و تمام.
بجای اینکه تو سر این ها باشیم باید درخواست هزینه کمتر + سرعت بیشتر + کاهش محدودیت های حجم اینترنت باشیم.
نظری ندارید دوستان؟نقل قول:
من به شاتلند ایمیل زدم از قسمت تماس با ما
لطفا بقیه عزیزان هم پیام بدن بهشون شاید تغییرش دادن
خیلی سخت شده استفاده از آپلودسنتر
یه آدم بیکار میخواد که بشینه نوبتی فایل ها رو آپلود کنه
من سرويسم رو تغيير دادم و art گرفتم در مجموع از سرويس حجمى بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using Tapatalk
آرت چند هست؟ یعنی آرت 3 یا 5 یا ...نقل قول:
اینکه شاتل لند و میخان جم کنن حقیقت داره؟؟
فعلا که چیزی معلوم نیست اگر هم بخوان جمع کنن و فقط اون سایتی که کاربرا توش فایل اپلود می کنن رو جمع می کنننقل قول:
اگه آپلودسنتر رو جمع کنن من درجا تخلیه میکنم :|نقل قول:
ولی فکر نکنم قصد همچین کاریو داشته باشن چون تازه یکم بهش رسیدن
سلام
دوستان راهی هست بشه دانلود شبانه رو از محدودیت خارج کرد؟
شاتل داره ترافیک داخلی رو واقعا 50 درصد حساب میکنه