[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این الان 2600 هست یا 1800 ؟
فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk
Printable View
دوستان این الان 2600 هست یا 1800 ؟
باند 3 هست یعنی 1800 با پهنای 5 مگاهرتز.نقل قول:
خيلي جالبه من گوشيم ايفون 7 پلاس هستش هركار ميكنم فورجي همراه اول واسم وصل نميشه و فقط رو 3g هستش در حالي كه همون سيمكارتو تو همون نقطه از شهر ميندازم رو گوشي سامسونگ 4g ميشه .مشكل از چي ميتونه باشه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
Network signal guruنقل قول:
هم اتاقیتون هم همزمان دانلود کرده سرعت شما کم شده.نقل قول:
1800نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
فقط اینبار نبوده ، 2 بار دیگه هم اینطوری شدهنقل قول:
هم اتاقیتون هم همزمان دانلود کرده سرعت شما کم شده.
اینو زده با نرم افزاری که گفتید تست کردم اما هیچی در مورد باند ننوشته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my TIT-AL00 using Tapatalk
بیشترین سرعتی ک میشه اط ۱۸۰۰ گرفت چقدره؟ واسه من تا ۲ مگ بیشتر نمیره سرعت دانلودنقل قول:
7نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
سلام
باند فرکانس 3g همراه اول و ایرانسل تو ایران رو چند هستن ؟
سیم کارت ۶۵۴۰ تومان شارج داشت بسته شبانه گرفتم ۲تا ۷صبح بیست گیگ دانلود کردم بعدش دیدم شارجگوشیم صفر شد این یعنی چی؟ مگه همراه اول نگفته نامحدوده؟ چرا الباقی شارجمو خورد؟
فرستاده شده از Lenovo K50-T5ِ من با Tapatalk
بستگی به پهنای باند فرکانسی مورد استفاده داره. به طور مثال همراه اول روی باند 1800 از 5 مگاهرتز استفاده میکنه که نهایت سرعت دانلود 37.5 مگابیت رو میده و ایرانسل روی باند 1800 از 10 مگاهرتز استفاده میکنه که نهایت سرعت 75 مگابیت رو میده.نقل قول:
روی باند 1800 میشه تا 20 مگاهرتز پهنای باند فرکانسی داشت که سرعت 150 مگابیت رو میده.
دوستان از این اسکرین شات هایی که گذاشتم بهم میگید من الان به کدوم باند متصل هستم؟ سرعتم از ۹مگابیت بیشتر نمیشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه در همون بازه ی دو تا هفت دانلود کرده باشی نباید شارژت کم بشه...میتونی رایگان با نودو نه نود تماس بگیری یا اینکه تو سامانه ی 195 شکایت کنی..شارژت رو برمیگردونننقل قول:
قبل اينكه يه پست رو بدين اگه حتي يه صفحه قبل هم خونده باشين ميبينين كه كلي آدم گفتن كه يك روزه ٢ تا ٧ محدوديت داره و نامحدود نيستنقل قول:
تا چیزی رو نمیدونی مجبور نیستی پست الکی بذاری . سته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره .نقل قول:
از توهین بهم دیگه دست بردارید، این چه طرز صحبت کردن هست؟ با توهین و توپیدن که حرف رو توجیه نمیکنن ای بابا، ضمنا پی رو صحبت های شما دوتا دیروز منم گفتم من و یکی دیگه تو اینستاگرام با شدت پرسیدیم همراه اول گفت نامحدود هست و محدودیت نداره خود منم دیشب نزدیک ۵۰گیگ دانلود کردم نامحدود نامحدود هست، اگر از شارژتون کم کرد یا رو قبضتون اومد از ۱۹۵ شکایت ثبت کنید یا ایمیل بزنید به ادرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میکنم محدودیت بیست گیگ داره از بیست گیگ بیشتر دانلود کنین از شارژ اصلی تون میره و با شکایت هم برنمیگرده چون باید حواستون ب مقدار دانلود تون باشه از محدودیتش رد کنین از شارژ کم میکنهنقل قول:
نقل قول:تو که با شدت میپرسی حداقل به شدت هم بخون ببین صحبت سر چه بسته ای هست . تو یه ماهه گرفتی . یه ماهه محدودیت نداره .نقل قول:
بسته روزانه 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره سقف رو رد کنی از شارژت کم میکنه با شکایت یه قرون هم بهت برنمیگرده .
دوست من سرویس یک ماه یک هفته یک روزه نداره که همشون نامحدود هستن اسکرین شات جواب همراه اول هم هست که صفحه قبل گفت نامحدود هست ومحدودیتی نداره حالا شما باز به اصرار بگو بیست گیگ محدود هست، اگه به حرف شما بودم که میگفتید از سیم دایمی استفاده نکن برو اعتباری بخر من بحثی ندارم با اشخاصی که برای ثابت کردن حرفشون تندروی میکنند، شماهم قانع بشو نیستی پس ترجیح میدم بجای اینکه توهین ها و دادو بیداد بشنوم ادامه ندم این بحث رونقل قول:
دوست عزيز حرفي بزن بعدا پشيمون نشينقل قول:
اتفاقا يه ماه و يه هفته با يك شب فرق داره
اونا چون ١ تا ١١ هستن نامحدود هستن از قيمت ٥ تومنش هم معلومه
اما شبانه محدود هست به ٢٠ گيگ
شما خيلي دوست داري با سيم دايمي يه بسته شبانه بگير بزار دانلود! اونوقت صبحش وقتي با يه قبض خوشگل روبرو شدي بيا اينجا اضهار پشيموني كن!
بحث شكايت به ١٩٥ هم واسه مبلغهاي ٥ تومن ١٠ تومن هر كشي بيكار نيست مگه اينكه زياد باشه بخواد بيفته دنبالش!
وقتي چيزي رو تست نكرديم الكي حرفي نزنيم يه عده ضرر كنند
بسته یک روزه ۲ تا ۷ محدودیت داره منم دیشب تست کردم بعد ۲۰ گیگ ۲تومن شارژ خورد.نقل قول:
خود همراه اول داره میگه محدودیت نداره بعضیا میگن داره....ایییی خدا....بسته ماهانه و هفتگی که معلومه محدودیت ندارند..شبانه دو تا هفت هم وقتی شرکت داره میگه نامحدود یعنی کم کنن غیرقانونیه و پیگیریییی کنی برمیگردونن...هر چنددد جدیدا بیست گیگ رد کنی محاسبه نمیشه...اقا شما امشب امتحان کن اصلا
بله تایید میشه واسه منم برگردوندن . ولی اول بررسی میکنن اگه بیشتر از اون مقدار تعین شده ( مجموع دانلود و اپلود 20 گیگ) در زمان بین 2 تا 7 صبح استفاده داشته باشی کمی سخته مبلغ رو برگردونن ولی برا من با این حالت باز برگردوندن . چون تو شکایت گفتم قبلش اطلاع رسانی نشده مثل سایر اپراتورها ( مثلا پیامک ) و اینکه همراه اول چرا کنترل مصرف ازاد نداره و از این قبیل حرف ها .نقل قول:
فورجی همراه اول داخل ایستگاه متروی طرشت
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
در جایی که طبق نقشه همراه اول پوشش نوترینو وجود دارد سرعت من حدود 2 مگ هست.
در همینجا که پوشش تری جی ایرانسل هم نیست و فاصله داره پوشش دهی سرعت من 20 مگ.
دوستان چن تا سوال :
من وقتی بسته میزنم نتم میشه 4G... بسته که تموم میشه به ثانیه نکشیده میشه 3g ! دلیلی داره ؟
راهی هست بسته خودمون بزنیم ؟ مثلا بزنیم ماهی 7 گیگووخودمون تعیین کنیم...
با بسته روی 4g رجیستر میشهنقل قول:
نه نمیشه
کسی اطلاعی نداره ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
900 و 2100 برای 3G
1800 و 2600 برای 4G
900 و 1800 برای 2G که در حال حاظر در بیشتر مناطق باند 1800 برای نسل 2 یا تخلیه شده و یا در حال تخلیه است.
ایرانسل هم رو ۹۰۰ 3g داره؟؟نقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
دوستان هنوز برای استفاده بسته شبانه فورجی نیازه بسته آلفا پلاس هم فعال کرد؟ کسی جدیدن تست نکرده؟
جريان فورجي پلاس همراه اول كسي اطلاعات دقيقي داره
حالا پوشش كه هيچي حداقل تكنولوژي كه داره استفاده ميكنه
فكر كنم با واي فاي تركيب ميشه
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
بله، البته فعلا در تمامی مناطق فعال نیست. تست سرعتش هم بنده چند روز قبل در انجمن قرار دادم.نقل قول:
سلام
دوستان هدیه وای فای اول چیه؟چطور میشه از ترافیکش استفاده کرد؟مثلا رو بسته 4گیگ(2+2) 2گیگ هم اضافه هدیه وای فای اول میده ولی نمیدونم چطور میشه ازش استفاده کرد؟
همون public wifi همراه اوله...تو یه سری مناطق خاص میتونی از اینترنت وای فای استفاده کنی از اعتبار وای فای اولت کم میشه...مناطق تحت پوشش هم تو این لینک هست:نقل قول:
mci.ir/wifiaval
درود!
دوستان بسته های هفتگی، برای سیم کارت دائمی، بعد از اتمام به صورت خودکار تمدید میشن؟
- - - Updated - - -
درود!
دوستان بسته های هفتگی، برای سیم کارت دائمی، بعد از اتمام به صورت خودکار تمدید میشن؟
اگه تمدید خودکار رو لغو نکرده باشی آرهنقل قول:
سیم کارتم چندتا مشکل داره فردا باید برم تعویضش کنم، الان سیم کارتم 4G هست به نظرتون باز پول میگیرن؟
خط دایمی هست و از وقتی خریدم 4جی بود USIM اما 2 تا مشکل داره
1- رو 4جی مشکل ندارم و به اینترنت وصل میشم اما رو شبکه 3G به نت وصل نمیشم درحالیکه تو خونمون داداشم 3جی رو گوشیش اینترنت داره و سرعتش 4 مگابایت دانلود میکنه اما من با 4جی فقط 1مگابایت میتونم دانلود کنم
2-وقتی رو 4جی هستم یکی زنگ میزنه خطم دائم مشغول میزنه و زنگ نمیخوره حتی وقتی نت ندارم اما وقتی رو 3جی هستم مشکل ندارم
نکته: با این گوشیم با ایرانسل مشکلی ندارم و با سیم کارت دیگه همراه اول هم گوشیم مشکل نداشت و الان مطمئن هستم سیم کارتم مشکل داره
سوالات از شما:
1- چقدر بابت تعویض سیم رو قبضم میاد؟
2- ممکنه سرعت کم من با 4جی بخاطر خرابی سیم کارت باشه؟
3- چقدر زمان میبره سیم فعال بشه بعد تعویض؟
4- چرا 3جی 4 برابر 4جی سرعت داره؟
ممنونم،چجوری باید لغو کرد؟نقل قول:
این کدنقل قول:
کد:*100*8#