ایفون6 روی LTE ایرانسل کار میکنه؟ کسی تست کرده؟
Printable View
ایفون6 روی LTE ایرانسل کار میکنه؟ کسی تست کرده؟
بله بطور کامل ساپورت میکنه.نقل قول:
عدد asu نشوندهنده چیه؟نقل قول:
Sent from my GLX G3
asu به همون قدرت سیگنال بر می گرده و هر چی بیشتر باشه بهتره
dns های درپیت ایرانسل رو حتما با opendns یا google عوض کنید.
من صبح روز عاشورا اصفهان دقیقا فلکه فیض , جلوی اون کله پزیه امتحان کردم سرعتش با speedtest در حد 5/6 مگ بر ثانیه بود !
کف کردم :دی
نقل قول:
اقایون اساتید مصرف دقیقا 27 روز فایر فاکس من 7 گیگ شده هیچ اپدیتی هم نداره 18 گیگ دانلود منیجر بقیش هم این لطفا راهنماییی بفرمایید
زیاد فیلم و کلیپ انلاین نگاه میکنی؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تایک یک هفته پیش راحت گوشیم میتونستم از اینترنت استفاده کنم ولی الان حدود 1 هفته اصلا دیتا نمیتونم بگیرم بعضی مواقع چی بشه 1 ساعت بزاری یک صفحه بیاره ؟!
به نظرتون مشکل از چی چندین مکان مختلف تست کردم؟!
تایک یک هفته پیش راحت گوشیم میتونستم از اینترنت استفاده کنم ولی الان حدود 1 هفته اصلا دیتا نمیتونم بگیرم بعضی مواقع چی بشه 1 ساعت بزاری یک صفحه بیاره ؟!
به نظرتون مشکل از چی چندین مکان مختلف تست کردم؟!
فکر کنم m7 اصلا h+ نمیزنه.نقل قول:
چون من جاهای که بقیه h+ میزده واسه من h میزنه.تا حالا ندیدم h+ برنه.
منم m7 دارم
سلام.دوستانی که تست 4g میگرند و احتمالا گوشی سامسونگ هم دارند لطفآ بگند توی موبایل نتورک غیر از gsm و wcdma و auto گزینه ی دیگه ایی هم هست؟
LTE/WCDMA/GSMنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون.فقط نمیدونم چرا گوشیه با اینکه Note 3 n9005 هستش گزینه lte ندارهنقل قول:
به هیچ وجه حتی لینک ها رو هم دستی تایپ میکنم فقط اگر لینک خیلی طولانی باشه از کامپیوتر به موبایل ایمیلش میکنم تو گوشی ایمیل رو باز میکنم روش کلیک میکنم همین
اگر خواستید پیام خصوصی بدید تا راه فعال سازی LTE روی N9005 رو براتون بگم.نقل قول:
---
دوستان دیگر هم اگر مایل بودن پیام خصوصی بدن .. چون اینجا توضیح بدم از موضوع تاپیک خارجه.
ممنون
شمانقل قول:
*#*#4636#*#*
بزن
بعد phone information
lte only
اگه تو محدوده 4g باشید و سیمکارت رو تعویض کرده باشید متصل میشید
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
دوست عزیز رو Note samsung این کد کار نمیکنهنقل قول:
دوست عزیز رو Note samsung این کد کار نمیکنهنقل قول:
سلام، من خلیل آباد هستم، تا یه ماه پیش از نت ایرانسل استفاده میکردم، دیدم سرعت نداره کنارش همراه اول هم بسته زدم، تا پنج شنبه قبل خوب بود، سرعت همیشه بالای ۱۰ بود ولی به بعد خیلی افتضاحه، اینجا رایتل پوشش نداره که اونم بررسی کنم، اول فکر کردم مال پهنای باند و اینا باشه، ولی با گشت و گذاری که داشتم فهمیدم این کاهش سرعت سراسریه و دلیل اصلی اون هم اجرای فی،، لترینگ هوشمند هست، و هنوز دارن روش کار میکنن واسه همین این چند روزه بعضی از سایت های داخلی هم باز نمیشن، یه نمونه دیگش هم بازی کلش هست که بعضی مناطق وصل نمیشه، اینجا با ایرانسل وصل میشه ولی با همراه اول اصلا، در کنار شیلتر ینگ هوشمند از روش قبلی هم داره استفاده میشه واسه همی به شدت سرعت پایین اومده، شاید اگه سیستم قبلی رو بردارن خوب بشهنقل قول:
راستی یه نکته ی دیگه، دوستان سایت opensignal اصلا مرجع و منبع درستی نیست، چون همون طور که از اسمش پیداست، اپن یعنی باز و هر کسی میتونه اطلاعتشو تکمیل کنه، نحوه ی کار این سایت اینجوره که کاربر ها برنامه ی این سایت رو رو گوشیشون نصب میکنند و برنامه رو اجرا میکنند، بعد از اون برنامه شروع به دریافت داده هایی از سیگنال های دریافتی میکنه و اونا رو طبقه بندی و بعدا به سرور برنامه ارسال میکنه، وقتی از یک محل چند نتیجه ی مشابه به سرور ارسال بشه اون موقع سایت این آمار رو به سایت خودش اضافه میکنه واسه همین پوشش ناقصی رو نشون میده، پس منبع درستی واسه پوشش شبکه ها نیست، مثلا قبلا که من داشتم برنامشو، با اینکه سبزوار رایتل پوشش داشت ولی تو این سایت اصلا پوشش نداشت
شمال مشهد بلوار دوم دقیقآ همین مشکل شما رو با مودم 3g دانگل روی پی سی دارم.نقل قول:
فکر میکردم مشکل از مودم منه ولی میبینم شما هم این مشکل رو دارید.
من تا میام چیزی لود کنم تایم اوت میده و قطع میشه هر چند دقیقه حتی بعضی وقتا هر چند ثانیه هم تایم اوت کامل تمام کانکشن ها میده و قطع میشه دوباره وصل میشه.
خلاصه هیچ کاری نمیتونم باهاش انجام بدم بجز دانلود 200-250 kb اونم شبا چون دانلود مشکل نداره آپلود قطع میکنه ارتباط رو.
این سرعت دانلود ایرانسله اما نمی دونم چرا توی باز کردن پیجها مثل همین سایت اسپیدتست جون می کنه/ کسی راه حلی داره. البته غیر از اون وی پی ان اینترانت. اگر این مشکل حل بشه من ای دی اس المو جمع می کنم
تعرفه اینترنت سیمکارتهای اعتباری ۰.۷۵ ریال شد
منبع: تسنیم سقف اینترنت موبایل برای سیمکارتهای دائمی در حالت آزاد ۰.۵ ریال شد و از این طریق و طبق فرمول از پیش نوشته شده میتوان نرخ خدمات سیمکارت اعتباری را هم استخراج کرد.
سقف نرخ استفاده از خدمات اینترنت تلفن همراه در جلسه روز گذشته کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات کیلوبایتی 0.5 ریال برای سیمکارتهای دائمی در نظر گرفته شد.
سخنگوی کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات خبر چنین مصوبهای را اینگونه داد: سقف تعرفه خدمات داده تلفن همراه برای سیم کارتهای دایمی مستقل از فناوری برای هرگونه دیتای نسل 2 و3 به ازای هر کیلو بایت، نیم (0,5) ریال تعیین شد.
عمیدیان افزود: به این ترتیب تعرفه دیتای نسل 2 به میزان چشمگیری (حداقل 50 درصد) کاهش یافت.
اما این نرخ برای سیمکارتهای دائمی است و چیزی از سیمکارتهای اعتباری که درصد بالایی از مشترکان اپراتورها را شامل میشود، گفته نشده است.
لذا برای روشن شدن وضعیت سیمکارتهای اعتباری و سقف نرخ اینترنت این سیمکارتها، باید نگاهی به مصوبات قبلی این کمیسیونها که در قالب بند در پروانه اپراتورها نیز دیده شده، نگاهی انداخت. اپراتورها براساس مجوز از پیش صادر شده اختیار دارند که تعرفه سیمکارت اعتباری را تا 50 درصد گرانتر از سیمکارت دائمی لحاظ کنند.
بنابراین سقف تعرفه آزاد اینترنت موبایل برای سیمکارتهای دائمی 0.5 ریال است که با احتساب تعرفه 50 درصد گرانتر برای سیمکارتهای اعتباری، سقف نرخ استفاده از دیتای آزاد اعتباریها نهایتا کیلوبایتی 0.75 ریال میشود.
مصوبه اخیر به شکل یکپارچه دیده شده به این معنی که نرخ GPRS با 3G یکی شده است و از این جهت کلیه خدمات دیتای آزاد موبایل نهایتا باید با نرخهای 0.5 و 0.75 ریال برای سیمکارتهای دائمی و اعتباری محاسبه شود.
اپراتورها یک ماه فرصت دارند تا خود را با شرایط جدید تطابق دهند و نرخهای تازه تصویب شده را در شبکه خود اعمال کنند.
بخوره تو سرشون×
فکر کردن آپولو هوا کردن یه نسل 3 راه انداختن... یه مشت بیسواد
کو همینجا بگو همه استفاده کنننقل قول:
بدیهیه که از موضوع خارج نیست
برای دسترسی به LTE باید این شرایط رو پاس کنید:نقل قول:
1-تعویض سیم کارت به USIM (سیم کارت مخصوص 4G)
2-اطمینان از اینکه تحت پوشش آنتن های 4G/LTE هستین یا بقول معروف 4G خط بده توی مکانی که هستین.
3-فعال کردن شبکه 4G در گوشی به این طریق:
Settings--->More networks--->Mobile networks--->Network Mode--->LTE/WCDMA/GSM
-----------------------------
خب اگه توی قسمت آخر شما همچین گزینه ای رو نداشتین پس قابلیت LTE توی رامتون مخفی شده(اکثر رام های رسمی خاورمیانه اینجورین) و باید از یکی ازین روشا استفاده کنید:
1-راه اول : ایجاد تغییر در یکی از فایل های رام
مراحل بترتیب:
1-گوشی رو روت کنید. (مسئولیت اتفاقات بعدش با خودتونه مثل یک شدن ناکس و کاستوم شدن گوشیتون و ...) البته یه راه کم خطرتر برای رووت هست که اونم میذارم توی تاپیک جدا.
2-نرم افزار نصب کنیدES File Explorer
3- اجازه Root Access در نرم افزار فعال کنید.
4-به این ادرس برید:
system/data/property/persist.radio.lteon.xml
5-فایل رو باز کنید با text خود ES Note Editor(روی false بطور پیشفرض)
6-از بخش option قسمت edit رو انتخاب کنید و بجای کلمه false کلمه true رو تایپ کنید و بک بزنید و save کنید.
7بعد از ری استارت گوشی باید گزینه LTE در Network mode ظاهر شده باشه.
اگه سیم کارت رو عوض کنید احتمالا باید دوباره این مراحلو برید.
البته یسری رام های اروپا کاستوم رام ها این قابلیتو بصورت پیشفرض دارن.
خودم با این روش 4G گرفتم.
---------------------------
2-راه بعدی در صورتی که نخواید گوشی رو روت کنید نصب این نرم افزار از گوگل پلی هستش:
---------------------------
دانلود آخرین ورژن ES File Explorer:
نویسنده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع : موبایلستان
من توی بلوار استقلال lte رو داشتم اما رجیستر نمیشد و ضربدر قرمز میومد و خود به خود میرفت روی تری جی یعنی چی؟
sony sp
توی تهران حداقل منطقه ما (پونک) به شدت کیفیت 3g ایرانسل نسبت به چند وقت اخیر افت کرده. نشون میده با اضافه شدن کاربران ایرانسل پهنای باند رو محدود کرده و کم آورده
سرعت 30 مگ 4جی با 8 مگ 3جی هیچ فرقی نداره وقتی حجم ها 2 و 5 گیگ هست، و اینکه اینترنت موبایل برای کار های Hardcore نیست که :)
تا موقعی که طرح و کانترکت نا محدود ندن 4جی فقط یک اسم خوشگله و نه چیز دیگه ای..تنها خاصیتش اینه که میتونیم بگیم ما ایرانیا هم LTE داریم :n02:
نمیدونم شما lte رو تست کردی یا نه شما توقع داری رو lte نامحدود بدن به نظر من زیاد منطقی نیست lte که من تست کردم این خوبی ها رو داشتنقل قول:
1 با سیگنال خیلی ضعیف هم کیفیت بازم خوب بود (پینگ عالی )و تا 8 مگابیت میرسید
2 بر خلاف 3g که اپلودش خیلی پایینه این اپلودش خیلی بهتر بود و به خاطر کمبود پهنای باند گاهی وقت ها بیشتر از دانلود هم بود :n02:
3. پینگ بهتر از 3g بود که میشه گفت از خیلی از adsl ها هم پینگش کم تر بود و واقعا این تنها چیزی بود که با استاندارد جهانی هم سازگاری داشت پینگ حدود 50
تو این که ایرانسل پهنای باند کم داره شکی نیست تو تست 4g خیلی قشنگ می شد این موضوع رو فهمید
این دوستانی که می گن 4g باید 100 مگابیت یا 150 مگابیت باشه اون تو شرایط ارمانی و تو تست هست متوسط 4g هم 8 تا 25 مگابیت هست
از روی تجربه میگم وقتی سرعت 3g مثلا 3 مگابیت هست 4g دوبراره تا 3 برابر 3g سرعت داره تو اون منطقه
پینگش که عالیهنقل قول:
سرعت 30 مگ 4جی با 8 مگ 3جی هیچ فرقی نداره وقتی حجم ها 2 و 5 گیگ هست، و اینکه اینترنت موبایل برای کار های Hardcore نیست که :)
تا موقعی که طرح و کانترکت نا محدود ندن 4جی فقط یک اسم خوشگله و نه چیز دیگه ای..تنها خاصیتش اینه که میتونیم بگیم ما ایرانیا هم LTE داریم :n02:
پس چرا صفحات رو بد باز می کنه. یکی اینو بگه و حلش کنه کلا با وی پ ای وبگردی خیلی خوب میشهنقل قول:
یک بار گوشیتو با usb به کامپیوترت وصل کن،ببین تغییری می کنه یا نهنقل قول:
حداکثر سرعت انتقال فایل در بلوتوث نسخه 2 تا فاصله نهایت 10 متر چقدر هست؟نقل قول:
انصافا من طی این مدت سایت اپراتور های خارجی رو بررسی کردم، طرح نامحدود که چند تاشون داشتن اون ها هم قیمتش بالای 60 دلار در ماه بود. خوب فرضا ایرانسل هم بیاد طرح نامحدود بذاره که قیمتش نجومی میشه و فکر نمی کنم صرفه هم داشته باشه.نقل قول:
دوستان اگر میرن اپراتور های خارجی رو امتحان بررسی میکنن بعد میگن مثلا نامحدود 50 دلاره . خوب فکر کنید . دلار در کشور ما 3300 تومنه . اونجا درآمد دو روزشون 70 دلار بیشتره ! پس خیال نکنید اونجا هم گرونه
من از دانگل استفاده می کنم و با زدن وی پی کلا تغییر می کنهنقل قول:
ترافیک نامحدود با زیرساخت فعلی جواب گوی کاربرای ایرانی نیست اما مثل شرکتهای خارجی میتونن پلن های پرسرعتو با ترافیک بالاتر ارائه بدن (نه 2-3 گیگ، مثلا 40-50 گیگ) و پلن های سرعت پایینو نامحدود کنن
تو ایران اگه بخوان اتصالات تا منازل رو عوض کنن که هم هزینه زیاد میخواد هم ساعت کار بالا. فعلا و تو شرایط فعلی بهترین نوع اتصال، همین اتصالات بی سیم هست و اپراتورها میتونن کاربرای بیشتری جذب کنن
ولی سیاست مسئولا معمولا این اجازه رو نمیده. فراموش نکنیم که یکی از دشمنان فرضی تو رادیو تلویزیون همین اینترنت معرفی میشه
سرعتشو دقیقا" نمی دونم اما یک بار گوشیو با usb وصل کن ببین چه تغییری می کنهنقل قول: