هدفون های A4tech نسبت به قیمتشون کیفیت خوبی دارند ولی همونطور که سالار عزیز گفت creative ep630 بهتره و با اختصاص بودجه بیشتر میتونید ep830 رو تهیه کنید.نقل قول:
موفق و پیروز باشید.
Printable View
هدفون های A4tech نسبت به قیمتشون کیفیت خوبی دارند ولی همونطور که سالار عزیز گفت creative ep630 بهتره و با اختصاص بودجه بیشتر میتونید ep830 رو تهیه کنید.نقل قول:
موفق و پیروز باشید.
دوستان شاید جاش اینجا نباشه ولی جای دیگه کسی جواب درستی نداد به من
میخواستم یک لپ تاپ بخرم کاربردم هم فقط موسیقی و اینترنت هستش
کدام برند و محصولش بهترین و بالاترین کیفیت خروجی صدا رو داره
برای این که روند تاپیک به هم نخوره پیام خصوصی کنید
ممنون میشم:10:
با سلامنقل قول:
ببخشين كه پيغام خصوصي نتونستم بدم چون با گوشي وصل شدم نشد.
لپ تاپ هايي كه خروجي صداي خوبي داشته باشه بسيار كم هستن چند مدل hp و asus رو با اين مشخصات ديدم كه قيمتهاي خيلي زيادي هم داشتن ولي شما ميتونين بجاي صرف هزينه اضافي براي لپ تاپ يك مدل معمولي رو انتخاب كنين و بعد از اون با صرفه جويي كه در هزينه كردين يك كارت صوتي اكسترنال خوب ويا يك امپ پرتابل خوب كيفيت صدايي بمراتب بهتر از لپ تاپ مخصوص اين كار بدست بيارين.در مورد اينترنت هم تقريبا فرقي نميكنه چه مدل لپتاپي انتخاب كنين همشون قابليت استفاده اينترنت ضعيف ايران رو دارن.
توضيحات تكميلي در باره امپ و صدا رو ميتونين اينجا دنبال كنين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم علی جاننقل قول:
پس اینطور که شما میفرمایید یک کارت صوتی بهم معرفی کنید که کیفیت صداش دیگه جای برای حرف باقی نگذاره
ممنون
بله البته بعدشم باز جايي براي حرف باقي خواهد بود و شايد نياز به امپ و كابل مناسب و .... من خودمم تو اين باتلاق صدا موندم و هر چقدر هم تلاش ميكنم باز هم بيشتر قرق ميشم .خدا اخر عاقبتمون رو بخير كنه.نقل قول:
من دو مدل كارت صوتي اكسترنال خوب از creative و asus ديده بودم كه نميدونم هنوز هم تو اين وضعيت بازار ايران موجود هست يا نه يه تحقيقي انجام بدين من هم بعد از تعطيلات يه پرس و جوي ميكنم اگه بود كه خوبه اگه نشه يه امپ پرتابل خوب براتون پيدا ميكنيم انشا الله.فوروم مسائل حاشيه اي صدا رو هم مطالعه كنين خيلي مفيد هست و اساتيد نكات بينهايت با ارزشي رو در اختيارمون قرار دادن.
موفق باشين
سلام!
من یه هدفون برای گوش دادن آهنگ میخوام!میخواستم ببینم نظرتون راجع به این دو تا چیه؟!
من نظرات salar و آقا رضا رو خوندم و به این نتیجه رسیدم که یه هدفون AKG 99 بخرم فقط اگه لطف کنین یک کارت صدا ترجیحا اینترنال (چون برای پی سی میخوام) و یک آمپ بهم معرفی کنین
با سلامنقل قول:
متاسفانه هدفون energy system رو تابحال نديده بودم و هيچ مطلبي هم در بارش نخوندم.فكر نكنم مناسب موزيك باشه و با توجه به ميكروفون و مشخصاتي كه در بارش داده بيشتر براي تماس اينترنتي و چت مناسب هست.
هدفون enzatec رو يه بار يه مدل ديگش رو تست كرده بودم كه اصلا توصيه نميكنم بخاطر صداي كاملا بسته و تو دماغي و تو ولوم بالا بسيار فركانسها بهم ميريزه و صداي بسيار تيز و ازار دهنده اي داره( البته ممكن مدلهاي ديگش متفاوت باشه)
شما ميتونين با اين رنج قيمت هدفون akg k44 وبا كمي افزايش بودجه مدل k77 رو تهيه كنين كه صداي حرفه اي تر نسبت به اين هدفونهاي انتخابيتون دارن .موفق باشين
با سلامنقل قول:
كارت صدا creative titanium hd توصيه ميشه ولي براي امپ هزينه مورد نظرتون رو اعلام كنين و اينكه امكان خريد از خارج ايران رو دارين؟ متاسفانه تنوع امپ داخل ايران بسيار كم هست و تعدادي هم كه موجودن با قيمتهاي خيلي بالايي عرضه ميشن.ولي كارت صوتي titanium hd قابليت درايو كامل k99 رو داره و فكر نكنم نياز به امپ باشه.
آره درست میگه وقتی تو پستهای قبلیتون مطالعه کردم دیدم که این نوع هدفونها (معمولا زیر 200 هزار تومان )نیاز به آمپ ندارندنقل قول:
سوال دیگه که برام پیش اومده اینکه من به یک هدفون in ear هم نیاز دارم هدفونی که با پلیر cowon j3 به طور کامل درایو بشه و همین طور قیمتش بین 100 تا 150 باشه
اگه کمک کنین ممنون میشم
لطفا يه نگاهي به klipsch image s4 و s5 بندازين جزو ده هدفون برتر از نگاه cnet و headphone وچند سايت معتبر ديگه شده.و مورد تاييد اساتيد اين سايت هم هست و بهتر از اون همين ايران قابل تهيه هست.و البته با پليرتون بطور كامل درايو ميشه.نقل قول:
موفق باشين
میشه بفرمایید هدفون های beats استریو هستن یا دالبی یا اصلاْ استاندارد خاص خودشون رو دارن؟! تو سایتش چیزی پیدا نکردم. مثلاْ من فیلم دالبی نگاه کنم افکت دالبی رو حس نمیکنم باهاش؟
بعد مگه به جز مدل wireless بقیه با سیم نیستن؟! پس چرا تو ویدیوی علیشـمس و مسعود صادقـلو مدل Pro رو گذاشته رو گوشش بدون سیم داره با آهنگ حال میکنه؟! من اشتباه میکنم یا اونا سوتی دادن؟
متشکرم.
دوست عزیز هدفون های beats استریو هستند و بیشتر از همه چیز رو بیس قویشون کار شده و تو ویدیو واسه کلاس گذاشتن ازش استفاده شده و صدایی ازش در نمیاد. مدل Pro با سیم هست و از همه مهم تر beats اصل تو ایران نیست و همه fake هست یا High Copy که High Copy جعبش با اصل مو نمیزنه ولی از نظر کیفیت......نقل قول:
موفق باشید.
با سلامنقل قول:
تا جايي كه من ميدونم هدفون فقط دو حالت مونو و استريو داره و براي اينكه افكت هاي صوتي فيلم رو بخواين بهره مند بشين بايد اولا فيلم شما از لحاظ صوتي تنظيمات لازم براي هدفون در خود فيلم بكار رفته باشه و سيستم پلير شما هم تنظيمات مخصوص هدفون رو داشته باشه كه البته من تا بحال چنين فيلمي نديدم و فقط سيستم استريو بوده.
در مورد كليپ ها هم معمولا اصلا جديشون نگيرين صرفا فقط تبليغ هست و شما درست تشخيص دادين pro وايرلس نيست و كابل داره البته چند تا از كليپ هاي خارجي با studio هم اين اشتباه رو داشتن.
ولي در كل هدفون هاي بيتس بخاطر مدلهاي تقلبي و قيمت خيلي زيادشون پيشنهاد نميشه .
ببخشين چون سرعت اينترنت گوشي من كمه متوجه نشدم كه قبلا rey عزيز جواب دادن عذر ميخوام.
نقل قول:مرسی از جوابتون.نقل قول:
آخه یادمه یه زمانی تو ویدیوها همه دی جی می جی ها هدفون سونی داشتن ولی الآن جر beats چیزی نمیشه دید! من از خارج میتونم تهیه کنم. اگه از خارج بگیرم مدل دالبی فیلیپس میارزه یا استریو beats ؟
sennheiser سری HD رو بگیر چون شرکت Beats کلی پول تبلیغ داده و هدفوناش نسبت به کیفیتشون خیلی گرون هستند و فقط بیس عالی داره که اونم مانع شنیدن جزئیات میشه و پول تبلیغشو از شما میگیره. میدونید همین dr.dre چقدر به Lady gaga میده سالانه 1 میلیون دلار برای تبلیغ تو موزیک ویدیوهاش. و شرکت Phillips هم تو لوازم خانگی موفق هست نه تو هدفونهای حرفه ای.
موفق باشی.
دوستان galaxy s2 به خوبی از پس درایو کردن klipsch s4 بر میاد؟
بله تمامي پلير هاي پرتابل و اكثر گوشي هاي مبايل مثل galaxy s2 براحتي ميتونن اين هدفون رو درايو كنن فقط دقت كنين كه مدل s4i روتهيه نكنين و در صورت امكان قبل از خريد با گوشيتون امتحانش كنين.نقل قول:
موفق باشين
بنام خدا.دوستان علیرغم راهنماییهای خوب شما من هنوز نتونستم ایرفون خوب واسه گوشی گالاکسی 2 بخرم.من الان creative ep630 دارم.ایرفونی هست که بیس و کیفیت صداش از ep630 بهتر باشه.قیمتش هم نهایت 70 تومن باشه.نظرتون در مورد creative ep830 چیه؟بیس و کیفیت صداش نسبت به ep630 خیلی فرق داره؟اگه ایرفون دیگه ای هم در نظر دارید با این مشخصاتی که گفتم ممنون میشم بگید.فقط ممنون میشم یه چیزی باشه که تو ایران راحت پیدا بشه.ممنون از همتون
salar جان شما خودت استادی ولی جسارتا یه نکته من بگم اونم اینکه صرف اینکه فلان سایت از فلان هدفون تعریف کرده و یا کلا تو ریویوها از فلان هدفون تعریف و تمجید شده اصلا معیار درستی برای خرید هدفون نیست و همونطور که خودتون میدونین باید به سبک موسیقی و نقاط ضعف و قوت هدفون و ...توجه کرد .البته تو این بازار ما که واقعا تنوع بسیار بسیار کمه...نقل قول:
AudioTechnica ATH CKS55
این مدلو تو سایت یا جایی واسه فروش سراغ دارید ؟ بوشهر هستم
بله کاملا حق با شماست و تعاریف سایتها حتی ممکن بنا به تبلیغ باشه ویا خود سایت هم از فروش اون محصول زینفع باشه ولی گاها دوستانی که تازه برای اولین بار با فروم اشنا میشن صرفا فقط با تعاریف دوستان قانع نمیشن و دوست دارن اطلاعات بیشتری در باره هدفونی که میخوان تهیه کنن بدست بیارن که سایتهای بین المللی و خارجی رو بهشون معرفی میکنیم ولی در هر صورت عنوان هم میشه که قبل از خرید حتما هدفون مورد نظرشون رو تست کنن که مشکلی بوجود نیاد ولی در حالت کلی من به هیچ عنوان هدفونی که خودم نداشته باشم یا حتی تستش نکرده باشم نظری در بارش نمیدم و به کسی هم پیشنهاد نمیدم حتی اگه بهترین هدفون دنیا باشه.نقل قول:
البته در مورد وضعیت بازار هم خوشبختانه نسبت به سال پیش خیلی تنوع بهتر شده و هدفونهای خیلی خوبی از مارک های معتبر جهانی وارد شده ولی متاسفانه متاسفانه بقیمتهای خیلی بالا و حتی بقیمتهای بیش از قیمتهای جهانی خودشون که امیدوارم بزودی این مشکل هم حل بشه ولی با این وضعیت پیش رو کمی بعید میدونم.
در هر صورت خیلی ممنون از تذکر مفید و کاملا بجاتون:11:
دوست عزیز هدفون Jvc FXC50 با درایو Micro HD و بیس عالی با قیمت 70 فکر کنم براتون مناسب باشه البته من صداشو نشنیدم ولی از سایت Ammazon امتیاز 4.5 گرفته و اگه نوشته های کربرایی که استفاده کردن رو بخونی از بیس خوبش زیاد تعریف کردند.نقل قول:
موفق باشی.
طبق اخرین تماسی که با نمایندگیش (پیشگامان کیش )داشتم (چند دقیقه پیش)موجود نداشتن و شاید به این زودی ها موجود نشه و تنها inear از audio technica مدل ck303m به قیمت 75 هزار تومان موجود دارن.نقل قول:
موفق باشین
علی جان خودت هدفونی که از M50 کیفیت بالاتری داری یا تست کردی؟
سوال بعدیم اینه که شرکت آیدیو تکنیکا فول سایزش فقط همین M50 خوبه یا کیفیت بالاتر هم داره؟
ممنون
مرسینقل قول:
شاب هم این مدل رو داشته ' شمارشو نداری ببینم داره یا نه ؟
مهدی جان اسم کوچیکم سالار هست .نقل قول:
بله هدفون بهتر از m50 یه sennheiser hd800 و pioneer hdj2000 دارم که پاییونیر و beats pro و beats studio که نمیشه گفت کیفیت بهتری دارن ولی گرونتر هستن (از لحاظ صدا m50 بهتر هست)
ولی هدفونهایی که امتحان کردم و بهتر از m50 بودن :beyerdynamic dt990 ,akg k701,sony mdr z1000و audio technica w5000 و sennhesier hd600.
البته koss esp950 یا stax 407 که هدفونهای الکترواستاتیک هستند رو میخوام تهیه کنم که منتظر اقا رضا هستم که راهنماییم کنن از بین این 2 تا یکی رو انتخاب کنم والبته sennheiser he90 یا he60 اگر بقیمت مناسبی بتونم پیدا کنم و اگه اینها نشد hifiman he6 که تقریبا میشه گفت تلفیقی از هدفونهای دینامیک و الکترواستاتیک هست (اگه اشتباه نکنم)
و البته هدفونهای بهتر از m50 زیاد هست و بالاتر از اونها هم هدفونهای بسیار حرفه ای ولی بقیمتهای خیلی بالا و اینکه اکثرا داخل ایران موجود نیستن و اینها هدفونهای هستن با صدای سرد و مانیتور و شاید اختلاف کیفیت صداشون از هم بسیار کم باشه ولی با تغییر بسیار کوچک کیفیت صداشون شاید اختلاف قیمتشون به چندین هزار دلار برسه ولی این اختلاف کیفیت صدا برای من و اشخاص اماتور به هیچ عنوان قابل حس نخواهد بود و شاید حتی از گوش کردن با این نوع حرفه ای از هدفونها لذتی هم نبریم چرا که معمولا سبکهای مورد علاقه ما اکثرا سبکهایی غیر از کلاسیک هست که نیاز به هدفون موزیکالیته خاص خودش رو داره مثل m50 با بیس گرم و عمیقش که این بیس در هدفونهای خیلی حرفه ای تقریبا جایی نداره.
بله البته ولی تا جایی که اطلاع دارم شاب و چاره شرکتهای هستند در تماس با فروشگاههای مختلف تحت قرار دادشون که محصولات اونها رو بصورت تبلیغ معرفی به عموم میکنن (به صورت اینترنتی )و اگر مشتری از طریق این شرکتها جنس مورد نظر رو خریداری کنه درصدی هم به همین شرکتها میرسه.نقل قول:
شاب هم همین محصولات شرکت پیشگامان کیش رو در لیست محصولات خودش قرار داده که طبق استعلامی که شد دیگه موجود ندارن.
موفق باشین
بابت اسپم عذرخواهی میکنم.
سلام دوستان .. من قصد خرید یک ear phone تا سقف 40 تومن دارم.. لطفا راهنماییم کنید تا انتخاب خوبی داشته باشم
از بین مارکهای سونی و کرتیو و سنهایزر چه مارک و چه مدلی رو بخرم مناسب تره؟
همه نوع موسیقی هم گوش میدم و میخوام جزییات موزیک و به خوبی بشنوم..
ممنون از راهنماییتون
پس با این حساب که از این مدل خبری نیستنقل قول:
برم سمت cx 300 یا cx 310 ' نظر شما چیه ؟
بنظر من اگه cx 300 رو انتخاب کنین بهتر هست چون کیفیت و شفافیت صدای بهتری بنسبت 310 داره.310 هدفونی هست که برای ورزش طراحی شده و خاصیت ضد ابی داره و برای این هدفونها کیفیت صدا در مرحله دوم قرار داره .البته کیفیت هدفونهای سنهایزر کلا بالا هست.نقل قول:
موفق باشین
با سلامنقل قول:
creative دو مدل خوب ep630 برای سبک الکترونیک و ep830 تقریبا برای تمامی سبکها داره
مارک سونی تو رنج قیمت مورد نظرتوم زیاد داره که بشخصه امتحانشون نکردم میتونین از مراکز سونی رهجو امتحان و خرید کنین.
سنهایزر چند مدل خوب داره مثل mx270,mx271,mx365,mx370 که فقط مدل 365 رو تست کردم که بنسبت قیمتش هدفون بسیار خوبیست.
یک مدل هم panasonic hje300 که تعریفهای زیادی ازش شده و با توجه به قیمتش جزو هدفونهای خوب هست که برای سبکهای مختلف مناسبه.
شاید انتخاب برتریبین این هدفونها کار سختی باشه چون صدای نزدیک بهم دارن و همشون هدفونهای خوبی هستن ولی بنظر من برتری با هدفونهای سنهایزر باشه با توجه به شناختی که از صدای این مارک دارم بهترین در کیفیت و پخش جزییات صدا باشه.
موفق باشین
داداش مدل pro700 رو هم اودیو تکنیکا موجود داشت که فوق العاده بیس قوی ای داره یعنی من تا حالا هدفونی که چنین بیس قوی ای داشته باشه تست نکردم و اصلا هم خوشم نیومد بخاطر بیس زیادیش قیمتشم سیصد و خورده ای بود.نقل قول:
با تشکرنقل قول:
بله اتفاقا یادمه همون موقع لطف کردین و توضیحات کاملی در بارش بهمون دادین .معمولا بعضی از شرکتهای سازنده هدفون حتی اگه هدفون های حرفه ای تولید میکنن بعضا بناچار مجبور میشن هدفونهایی با بیس خیلی قوی بسازن برای کسانی که عاشق بیس هستن تا بتونن از تمامی قشر ها و سلیقه ها مصرف کننده پیدا کنن مثل همین مدل pro700 که بهمون معرفی کردین و یا sony xb 1000 با درایو بسیار بزرگ 70mm بیس خیلی قوی تولید میکنه که تقریبا کل سر رو میلرزونه و کلی هم طرفدار داره.و یا اکثر مدل های beats که بخاطر بیسشون معروف شدن.الان خیلی زیادن کسانی که موزیک خوب رو صرفا با بیسش میشناسن.بوم بوم بوم و فقط بوم
cx 300 از نظر بیس در چه حدی هس ؟ صداش گرمه ؟نقل قول:
درود به دوستای خوبم :دی
یه هدفون می خواستم با بودجه ی حداکثر 200 تومن. چی پیشنهاد می کنین؟
پ.ن: واسه خودم نیست :دی اون HD25-1 II رو با هیچی عوض نمی کنم عالیه :دی
بنام خدا.دوست عزیز ممنون از راهنماییت.این مدلی که گفتی 3 مدل R-S-B داره.میدونی اینها چه فرقی باهم دارن و کدومش بهتره.و یکی هم اینکه این مدل رو تو ایران میشه راحت پیدا کرد؟اگه میدونی ممنون میشم آدرسش رو بدی.دوستان دیگه هم اگه نظری در مورد این ایرفون یا ایرفون دیگه ای مد نظرشون هست ممنون میشم کمک کنند.موفق باشیننقل قول:
سلامنقل قول:
نه صدای گرمی نداره و بیسش خیلی قوی نیست بلکه بیس متعادلی داره ولی تفکیک صدای فوق العاده ای بنسبت قیمتش داره البته من مدل mx300 ii رو تست کردم.
موفق باشین
---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:05 AM ----------
با سلامنقل قول:
مدل فول سایز میخواین؟
و برای چه سبکی و پلیرتون ؟
با تشکر
خوب دوستان اگه ممکنه یخورده اطلاعات از نحوه ی بسته بندی این دو ایرفون رو بدن تا موقع خرید بتونم فیک رو از اصل تشخیص بدم ... ممنونم
Creative ep-830
Creative ep-630
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
تویه این سایت مشخصات تقلبی بهمراه تصویر با جزییات مشخص شدهنقل قول:
موفق باشین