کولا اپلود اشنای اول یعنی همون مخابرات فقط تا 2 مگابایت اپلود میده یا اگه برم رو سرویس های دیگه سرعت اپلود بهتری میگیرم؟ منظورم از سرویس های دیگه رو همین خط تلفن هستا.نقل قول:
Printable View
کولا اپلود اشنای اول یعنی همون مخابرات فقط تا 2 مگابایت اپلود میده یا اگه برم رو سرویس های دیگه سرعت اپلود بهتری میگیرم؟ منظورم از سرویس های دیگه رو همین خط تلفن هستا.نقل قول:
قطعی ندارم، فقط افت سرعت که مجبورم هر چند ساعت یکبار مودم رو خاموش روشن کنمنقل قول:
البته مواقعی که سرعت پایین میاد تو تنظیمات که نگاه میکنم SNR و ریت هیچ تغییری نکرده و فقط سرعت پایین میاد
اینم از وضعیت اسفناک خط ما ... جالبه همسایه خطش تا 20 مگو میکشه ..... اونم همسایه بالایی .. بنظرتون برقکار میتونه کاری کنه
محتوای مخفی: وضعیت خط
این مربوط به فاصله مرکز مخابراتی هم هست کیفیت پایین خطوط و خود ISP هم به جای خودنقل قول:
شما بجای خط مستقیم از سر خط چند بار با سیم کوتاه از پریز خونه تست بگیر ببین بازم افت سرعت پیدا میشه؟
حتما ی چکی بگین بیان بزنن نویز خط بالاس بهتر از این باید باشهنقل قول:
مامور مخابرات اومد تست گرفت از سر خط گفت مشکلی نیست .... مشکل از سیم کشی داخلیه ....به یک مورد دیگه هم اشاره کرد و گفتش که اینجا کلی کابل reserve هستش .... ولی من دیگه خودم پیگیر نشدم .. الانم به یه برقکار زنگ زدم .. شاید بتونه مشکلمو حل کنه .نقل قول:
مشکل از سیمای ورودی بود و خودم حلش کردمنقل قول:
سلام من می خوام سیم کشی خونه عوض کنم سیم خوب چی بگیرم. سیم تلفن از نزدیک آسانسور بالا میاد و تعداد واحد های ساختمون زیاده
دوستان من نوسان snr خیلی شدید دارم ظهر ها روی 12 الی 13 هست ولی از ساعت 6 عصر ب بعد میاد زیر 10 و تا 7 نوسان داره البته موقعی هم ک snr بالا هست باز هم نوسان داره یعنی از 12 میاد رو 10 دوباره میره بالا ب علت این نوسان Snr خطاهای Crc فوق العاده بالا هست ب نظرتون چکار کنم
وضعیت خطم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی من رفتم سر خط ک داخل باکس کنتور برق سیم ها تقسیم شده بود را آوردم بیرون از باکس کنتور برق ولی باز هم هنوز این وضع هست خط اینترنتم هم جدا هست و هیچ تلفنی بش وصل نیست.
شرکتم هم صبانت هست قبلا شاتل داشتم ک کیفیت نتم نسبت ب اون موقع با ثبات تر شده ولی این Snr بدجور اذیت میکنه.
سلامنقل قول:
اگر مشکلی قطعی نت و افت سرعت ندارین دنبالش نرید بهتره.خط خودم بیشتر 6 مگ نمیکشه تازشم نویز 60 و کیفیت خط هم 10 هست بدون قطعی سال ها سال هست دارم استفاده میکنم و خیلی راه ها رو رفتم و نتیجه ای که بشه درستش کنم نشد که نشد
چون شما میگید همسایتون کیفیت خط بالاست احتمال داره اکسید یا همون زنگ زده باشه پریز و دوشاخه و یا احتمال داره حستی سیمی که دالخ دوشاخه و پریز دم در ترک برداشته و وقتی باز کنی پیچ نگهداری سیمو ممکنه خورده بشه تو دشتت و یا خیلی چیزای دیگه وقتی بری سروقتش و خوب و با دقت پیگیرش باشی انجام میشه ... چون تمام چیزایی که میگم رو خودم انجام داد و اگر این مورد سالم بود پس از پورت مخابراتته (تلفن ثابت)
البته تجهیزات شرکتها هم فرق میزاره تو کیفیت ولی نا در حد معجزه .در حد معمولی با تفاوت مثلا ده یا بیست درصد تغییر کیفیت خط
چطور میشه بدونم خطم نویز داره یا نه؟
سلام
مشکل خط من از این قراره که وقتی دو سر کابل مخابرات رو اتصال میدم حداکثر کشش خط میشه۱۷مگ و سیگنال به نویز میشه۱۰،ولی ظرف چند ساعت شرایط خط افت میکنه و میرسه به ۱۰ مگ،بعضی مواقع هم بعد از چند ساعت کلا قطع میشه،خلاصه دوباره دوسر سیم بهم وصل میکنم تا دوباره کشش خط خوب بشه،کسی از دوستان میتونه راهنمایی بکنه مشکل از کجاست،البته یک هفته است همچین مشکلی دارم و قبلن راحت خطم تا ۱۸مگ کشش داشت
سلام دوستان عزیز
نویز و snr خط من قابل قبول هست ولی یه مشکل اساسی هست که وقتی دکمه آسانسور زده میشه ، پارامتر snr مربوط به downstream ، تا منفی هم میاد پایین و باعث میشه لینک بپره
سیم فویل دار و با کیفیت هم کشیدم ... از کافو بیرونه خونه تا پشت مودم
تا وقتی آسانسور رده نشه همه چی امن و امان هست و به هیچ وجه مشکلی نیست
snr در زمان معمولی روی 16 هست ... ولی وقتی دکمه آسانسور زده میشه snr میاد روی منفی 2 الی منفی 6 !!!!!
راهکاری به ذهن دوستان میرسه که جلوی این نویز آسانسور رو گرفت ؟؟
ممنون
این باکس 2 تا خونه اونطرفتر هست و کنار جعبه برق هست و حدودا 10 مترش هم از کنار کابل برق رد شده تا خونمون[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
snr رو دم در تست کردم بالاتر از 12 نمیومد و خیلی وقتها زیر 5 6 میاد و قطع میشه
راهی هست که snr از خود این باکس تست گرفته بشه؟ تا اگر خوب بود از مسیر دیگه تا مودم کابل تلفن شیلددار بکشم
کشش حداکثر خط12 مگ زده مودم خط روی 10مگ بسته شده اما با 16کانکشن آی دی ام سرعت اول تا 1200 میره بعد میاد روی 900 ، دلیلش چی میتونه باشه؟
snr 15
atn 13
از سرخط هم همینطوره وضعیت ،با چند سرور مختلف داخلی پرقدرت هم همینطوره
دوستان یه سوال
ببینید خط چند وقتی بود خیلی قطع میشد و تقریبا این قضیه هفته ای یک الی دو بار برا چند ساعت اتفاق میفتاد
تا این روزای اخر که هرروز چند ساعت قطع بود
زمانایی که قطع میشد میرفتم سرخط و مطمئن میشدم که از اتصالات داخلی نیست
البته بعد از اینکه بوق میومد نویز و سرعت و snr خط نرمال میشد
حالا دیروز با پیگیری های زیاد مخابرات قبول کرد و برا حل اساسی مشکل مامور فرستاد و گفت مشکل نویز داشتید حل شد
ما هم خوشحال شدیم
حالا از اون موقع تا الان یه صدایی روی خط موقع مکالمه شنیده میشه که کاملا مشخصه و قبلا نبوده و بعضی مواقع صدای خودم برگشت میخوره
حالا بدتر از همه اینه که اینترنتی که روی خط دارم بسیار شدید دچار نویز هست و یک مگ هم بزور آپ میکنه
از دیروز تا الان هم دوبار قطعی های نیم ساعته داشته خط
امروز دوباره تماس گرفتیم گفتن خط مشکلی نداره و مشکل اینترنتتم به شرکتت بگو
ما هم به شرکت گفتیم کارشناس فرستاد تجهیزاتو توی مرکز چک کرد گفت مشکلی نیست
حالا تنها چیزی که میمونه اینه که مشکل از داخل باکس مخابراتی باشه
ولی متاسفانه اصلا قبول نمیکنن و میگن وقتی خط بوق داره و خش خش نیست دیگه مشکلی از سمت ما نیست و از این اراجیف !
خط من نویزش تا همین دو هفته پیش اینقدر کم بود که روی 4 مگ براحتی جواب میداد و
snr من روی 15 بود
حتی سه ماهی هشت مگ گرفته بودم اونم با snr 11 - 10 جواب میداد
حالا جوری شده که یک مگ هم قطعی داره و snr من رسیده به 9 ! (با یک مگ !)
حالا بنظر شما باید چیکار کنم؟
میتونم خودم یکیو بیارم بریم سر وقت باکس؟ ! :n36:
داخل 195 هم شکایت کردم هنوز جوابی ندادن
سلام ، 2 تا تاپیک فرستادم در این مورد اما حالا به هر دلیل تایید نشده تا الان دیگه گفتم اینجا بگم اگر کسی میتونه کمک کنه!
میخواستم ببینم کسی از دوستان تا حالا از این اسمارت کانکشن یوز استفاده کرده یا نه ؟ ، من خودم 2 ساله دنبالش بودم تو بازار کلی گشتم نبود یا اصلا" نمیدونستن چیه! چون مثل اینکه حالا به هر دلیل حمایت نشد و کلا" تولید متوقف شد و .... ، تا الان که دیدم 2 تا فروشگاه اینترنی گذاشتن برای فروش که یکیش 14تومن زده یکی دیگه هم 30 تومن حالا جدا از این میخواستم بدونم اگر کسی استفاده کرده واقعا" تاثیری هم داشته در کاهش نویز و ... ؟
این 2تا فروشگاهی که گذاشتن : digik و vadaad
اگر هم کسی از سایت دوم خرید داشته و معتبره بگه چون ارزون تره !
رفقا سیمی که از پریز تلفن ب پشت مودم وصل میشه کیفیتش خیلی موثره در نویز؟؟؟ و اینکه سیم مخصوص و با کیفیت مودم داریم؟
دوستان وضعیت خط من که اینجوری بود:
از امروز عصر یهو اینجوری شد :
کسی نظری داره مشکل چیه؟
اپدیت : همینجوری داره بدتر میشه :
دوستان کسی میدونه تو کنسول مودم های سیسکو مدل x2000 چجوری باید snr را ببینیم؟ هیچ جایی برای نمایش snr نداره. تب status فقط downstream و up رو نمایش میده.
ادرس مودمت رو بنویس بعدش آدرس Sysyinfo.html رو اضافه کننقل قول:
صفحه مخفی داره
مثلا اینجوری :
ممنونم بابت راهنماییت. دمت گرم.
این مشخصاتیه که مودم من داره میگه ولی خیلی قطعی وصلی دارم لینک مودمم زیاد ریست میشه و هی باید مودم و خاموش روشن کنم.
سرعتم روی 16مگ بود زنگ زدم 2020 گفتن نویزت زیاده . قبلا اصلا مشکلی نداشت . گفتن سرتو میاریم رو 13 ولی باز بهبود خاصی نکرده.
خط مستقیم روی زوج سیم شیلد دار از باکس تلفن به مودم کشیده شده و تلفن هم روی خط نیست. مشکل چیه به نظرتون؟
-----DSL Information-----
DSL Driver Version:A2pD035a.d23f
DSL VPI/VCI:0/35
DSL Status:Up
DSL Mode:ADSL_2plus
DSL UpStream Rate (Kbps):1323
DSL DownStream Rate (Kbps):14935
Down Up
DSL Noise Margin (0.1 dB): 69 66
DSL Attenuation (0.1 dB): 315 180
DSL Transmit Power (0.1 dB): 193 124
چه طوری میشه به SNR توی مودم linksys x2000 دسترسی پیدا کرد؟
اون ادرسی که بالا گذاشتن باز نمیشه!!..فریمور هم ورژن 2 هست
من با همون آدرسی که دوست عزیزمون گذاشتن وارد شدم. فقط در انتها به جای html باید htm بزاری.
نقل قول:درودنقل قول:
زنگ بزن خرابی تلفن ، اعلام خرابی کن . وقتی تماس گرفتند بگو میخواهم از داخل کافو یا پست داخل کوچه برام چک کنید . وقتی اومد بهش پول بده قبول میکنه ، بعد با مودم از اونجا تست کن . من چند بار این کارو کردم -
فقط اگه گفت صدا شفاف هست بگو شرکتی که ازش اینترنت دارم گفته این مدلی باید تست کنم !
این تنظیمات مودم واسه کاهش نویز موثر هست یا اینکه حالت استانداردش ی چی دگه هست که کیفیت بهتری بده؟ نت های وب
SNR Margin (dB): 16.4 7.7 Attenuation (dB): 34.8 17.5
Downstream Line Rate : 6141 kbps Upstream Line Rate : 1022 kbps
دوستان من آسیاتک خریدم سرعت 16 مگ ولی سرعت دانلود 700 تا بیشتر نمیگیرم به خاطر مشخصات بالاست ؟ چطوری میتونم ارتقاش بدم ؟
دوستان عزیز یک کلام خطم کلام
مشکل snr margin دو دلیل داره اولی بیشتر مربوط به تاسیسات مسیر مربوط میشه مثلا در کنار برق جریان قوی انتقال داده شده باشه و یا فسودگی پست مخابرات و سوالفاته شدن اتصالات و یا خرابی در اتصالات کافوی شهرک و یا اینکه خود مرکز mdfنقص در سیستم ها و ترمینال ها داشته باشن
من سال 96 یه آپارتمان ساختیم و اون محوطه مسیر انتقال مخابرات نبود با پیگیری زیاد یه دست کابل 300 زوج زیر خاکی برای اون ناحیه کشیدن و پیمانکارش مشکل براش پیش اومد غیبت طولانی داشت و رییس مخابرات هم بهم گفت شما که تخصص تو زمینه مخابرات داری بیا تجهیزات رو ببر خودت بقیه کاراشو بکن ..منم رفتم انبار مخابرات همه لوازم هارو برداشتم از کافوی شهرک کابل کشیدم اوردم لب اول کوچه و 4 تا پست هم داشتم خلاصه چند تا کارگر هم گرفتم پست هارو تو چاله گذاشتیم و 12 زوج رزرو برای پست گذاشتم گفتم نکنه یه روزی لازم بشه خلاصه اپارتمان خودمون هم کلا نیاز به 14 خط داشت یک پست تو جنب وسط کوچه پذاشتم چون کابل کافی نبود از پست یه دست کابل مخابراتی 24 رشه ای همون 12 زوج گرفتم نمیدونم دقیق کابل رو به ترمینال پست و و از کافو متصل کردم ...چشمتون روز بد نبینه همه خطوط وز وز داشتن از مفصل چک کردم عادی بود و مشکل از پست بود خلاصه جعبه ترمینال پست رو تغیر دادم مشکل رفع شد ...
نتیجه اخلاقی کاربردی( معیوب بودن پست+جریان قوی برق در مسیر سیم ها ) نقص در مرکز
کسی میدونه؟نقل قول:
اون پارامتر های توی عکس روی adsl بزارین فقط ..زیاد تاثیری نداره اینا نویز همش زیر سر مخابراته و با این تجهیزات و امکانات مزخرفشنقل قول:
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست رو 2 سال پیش نصب کردم سرقت شده بعد من پیمانکارا اومدن هزار تا کابل هوایی کشیدن و تمام مسیر رو بهم زدن امروز برای کل واحد به صورت موقت کانکت کردم ولی مخابرات پست و ترمینال نمیخره ..حاضرم بخرم ولی اجازه نصب بدن
ISP میتونه توان سیگنال ارسالی پورت دلخواه از DSLAM رو افزایش بده؟
من زیر زبون پشتیبان مخابرات رو کشیدم و ظاهراً میتونست، ولی گفت پارامترهای خط شما خوبه و نیازی نیست.
خیلی توی SNRM تأثیر داره و میخوام ببینم اگه واقعاً امکانش رو دارن، یه جوری راضیشون کنم.
سلام
وضعیت خط من چطوره؟ میشه کاری کرد بهتر بشه؟ و اینکه حداکثر تا چند مگابیت کشش داره بدون نوسان؟
( ضمنا این بهترین وضعیت و از سر خط هستش)
اگه از سر خط اینطور باشه وضعیتش خوب نیست.نقل قول:
کشش خط شما نهایت 4 مگ هست.
فاصله شما از مرکز مخابراتی زیاده.
اقا یک ماهه که اینترنت و تلفن من قعطه هر روز هم میرم مخابرات و شماره رو یادداشت میکنن اما هیچ خبری نیست اخرش اعصابم خراب شد و داد و بیداد راه انداختم مسئولش منو فرستاد پیش رییس مرکز و رییس مرکز گفت کابل های زیر زمینی زخمی شدن و علت قطعی همینه گفتم چرا تو این یک ماه کاری نکردین گفت که باید حفاری بشه .حالا چطور از زیر زمین زخمی شده خدا میدونه ولی من توی سامانه 195 هم ده روز پیش شکایت کردم اما بعد از گذشت ده روز هیچ جوابی ندادن کلا انگار مخابرات تعطیله .حالا قطعی تلفن و اینترنت به جهنم این چه جور قطعیه که باید حفاری کنن ؟ خو اگه موقع حفاری اسیب دیده جاش معلومه دیگه همونو ترمیم کنن دیگه حفاری نمیخاد که و اینکه مال بعضی از کوچه های مجاور همون هفته ی اول وصل شده جای تعجب داره.چه جور زخمی شده که یه مقدارش درست شده و یه مقدارش نشده واقعا ادم شاخ درمیاره .الان هم که تلفن کلا بوق نداره و شمارش اشغالی میزنه و کشش خط من شده 32 کیلوبیت با داون استریم 4.5 .اگه کسی تجربه ای در این زمینه داشته بیاد بگه ممنون میشم .
:n08:نقل قول:
داداش خط من شبا میشه قطع میشه دیگ مجبورم با نت گوشی بیام از صبح اوکیه ۷ صبح فیکس تا ۴ ۵ غروب
یهو قطع میشه خط ریتش میاد رو ۹۰۰ کیلوبایت کمتر
خطمون قطع میشه
رفتم مرکز میگه بخاطر اینه ک قراره فیبر شه خط :n08:
نقل قول:
پست شما رو دیدم تو تاپیک شاتل... واقعا مورد عجیبیه ... شما تهرانی ؟ چ مرکزی ؟
شهریار زندگی میکنم تهران نیستمنقل قول:
صبح شد عکس میدم اومدن چن تا موزایک کندن وسیمان ریختن بقل این کافو مسی قدیمی قراره فک کنم بابابزرگو جاشو عوض کنن
کافو نوری بیارن
مرکزم دارن ارتقا میدن
جالبیش اینجاس ک تایم اداریشون خطم درست میشه موقه ای ک میرن خونه خطمو خراب میکنن
:n08:
خلاصه خدا ازشون نگذره
میخوام برم رو 360 مبین نت یا شاید زودتر راه افتاد vdsl از مخابرات بگیرم
مبين نت از ١٠ شب به بعد قابل استفاده نيست پينگش ميره بالاي ٣٠٠ با سرويس كاهش پينگم درست نميشهنقل قول:
سلام.
دوستان چیکار کنم که وضعیت نتم بهتر شه؟ این اوضاع خطم هست.
دو ماهه بخاطر افزایش قیمت از شاتل اومدم آسیاتک سرویس 16 مگ دارم که اینا هم لطف کردن گرون کردن. چند ماه قبل برقکار آوردم کل سیم های دم در رو عوض کرد SNR رو 24 رفته بود. اما الان باز دو چند ماهی هست که اینجوری شده زنگ هم میزنم آسیاتک میگن 6 استاندارده و مشکل از ما نیست! مودم رو عوض کردم، حتی چون خطی که استفاده میکنم با خط خونه فرق داره، خط من که با چسب کاری کردن وصل شده بود رو برقکار سوکتی کرد و رفته تو پریز برق. نمیدونم واقعا چیکار کنم. چه راهی پیشنهاد میدید؟ ممنون.