Oh داداش دمت گرم نمیدونم چراخودم اصلا حواسم نبود.نقل قول:
الان لاین آپ شد و ریت هم 8 مگ شده :n02: مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
Oh داداش دمت گرم نمیدونم چراخودم اصلا حواسم نبود.نقل قول:
الان لاین آپ شد و ریت هم 8 مگ شده :n02: مرسی
سلامنقل قول:
من طرحم رو به 256 تغییر دادم دانلودم روی 8 بسته شده و آپلود روی 2 مگ بسته شده همونی که قبلا بود سرعت دانلودم همین الان 250 تا 260 هست .
یعنی کلا اکانتیک محدود نمیکنه ؟ الان که ریت شما هنوز کم نشده باز هم با 256 همون سرعت 8 مگ رو می گیرید ؟نقل قول:
نه بابا اینا روی 8 مگ گذاشتند ولی سرعت دانلود همون 256 بوده خودم امروز زنگ زدم پشتیبانی برام گذاشتند 6 مگ دانلود و 512 آپلودنقل قول:
256 و 128 از طریق اکانتینگ سرعتشون محدود میشن.(پست اول رو بخون توضیح دادم)نقل قول:
باید 1مگ یا 512 بگیری که سرعت از طریق اکانتینگ محدود نشه.
اینکه "سرویس 1 مگ از طریق اکانتینگ محدود نمیشه" که درست نیست. دیشب مهمون بودم و فامیلمون که همین سرویسو داره لاگ networx رو چک کردم بیشتر از 240-50 کیلوبایت ترنسفر نداده!
ظاهرا تنها سرویسی که محدودیتی براش اعمال نمیشه سرویس 8 مگ دینامیت هست
میگم این دینامیت که ترقه هم نیس :happy:
از ظهر که تغییر سرویس دادم تا همین الان همون 4مگو به زور میده:27:
دوستانی که دینامیت دارن لطفا یه اعلام وضعیت بکنن.
دوست عزیز من خودم تمام سرویس های محدود(بجز دومگ و تیرگان) رو داشتم که چنین حرفی زدم...نقل قول:
زمانی که دینامیت داشتم با تغییر طرح به 1مگ سرعتم همون 8مگ میموند....
حتی سرعت شبانه 1مگ که رو 250 هست با خرید فشفشه , به تعداد روزی که فشفشه دارید سرعت شبانه مثل روز هست.(البته من فقط فشفشه 1روزه رو تست کردم!)
ار كجا ميشه اين تنظيمات انجام دادنقل قول:
مودمم ديلينك
نه اینجوری نیستنقل قول:
من فشفشه زیاد میگیرم 15 روزه به خصوص گاهی اوقات 8 مگ میده شبانه ولی بیشتر اوقات روی 250 هست دانلود در شب
کاش وایمکس داشت های وب
شاید قبلا اونطور بوده ولی من دیشب به عینه دیدم. شما الان سرویس 1 مگ داری و محدودیتی تو سرویست نیست؟!نقل قول:
من دو سه باری فشفشه 1روزه خریدم و همون شب محدودیت سرعتم در شب بردوشته شد...نقل قول:
تا 2-3 هفته پیش که های وب بودم سرویسم رو از دینامیت به 1مگ تغییر که دادم سرعت همچنان 750 بود.نقل قول:
دلینک مدلای مختلف داره ولی عملا باید توی قسمت network tool و یا network setting و بعد قسمت ADSL یا DSL mode که مد ها مختلف اونجا هست من خودم توی مودم جدیدم که دیلینک هست مجبور شدم بگردم دنبالش چون کانفینگش فرق میکرد با قبلینقل قول:
برای من همچنان صفحات رو به سختی باز میکنه با اینکه پینگ پایین هست !!! دوستان دیگه شما در ه حالید
همین الان (1 شب) البته با سرویس کریو. بدون کریو زیاد جالب نیست
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=181ms TTL=50
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=198ms TTL=50
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=180ms TTL=50
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=180ms TTL=48
Pinging google.com [188.93.174.46] with 32 bytes of data:
Reply from 188.93.174.46: bytes=32 time=162ms TTL=60
Reply from 188.93.174.46: bytes=32 time=159ms TTL=60
Reply from 188.93.174.46: bytes=32 time=156ms TTL=60
Reply from 188.93.174.46: bytes=32 time=153ms TTL=60
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=167ms TTL=54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=169ms TTL=54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=164ms TTL=54
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=167ms TTL=54
آقا روش دزدی جدید:
الان دینامیت با 3 گیگ تمدید کردم 2.7 گیگ شارژ کرد یعنی 300مگ کم کرد. چرا اینطورین اینا ؟! این موقع شب زنگ زدم پشتیبانی 11 نفر تو صف بودن یعنی تعداد امار دزدی زیاد بوده امشب!! بعد از 20 دقیقه
انتظار میگه فردا جمعه زنگ بزن ببین چی میشه؟ بچه ها مواظب باشین اینا دیگه تو حجم دزدی استاد شدن حتی موقع شارژ چه برسه به دانلود و ..
انصافا که توی حجم خوری دیکه رو دستشون نمیشه زد. من هرجور حساب میکنم نمیشه اون مقداری که تو پنل کم کرده !نقل قول:
نقل قول:من قبلا گفته بودم. حجم ارزون میدن ولی کاری میکنن که برا یوزر گرون تموم شه!نقل قول:
بهترین اینترنت ir اومده :n20:سرور فرانکفورت :n19:
سلامدوستانی کسی دقیقا اطلاع داره تا چند بار در یک ماه میشه سرویس را تغییر داد ؟ و البته منظور از این 1 ماه چیه ؟ یعنی ماه (یا همون برج ) مد نظر هست و یا اون 1 ماه که سرویس خریداری میشه؟جو گیر شدم گفتم بزار نامحدود هاشو یه تستی کنم ببینم چطوریه ! من 256 نامحدودش را که الان دارم اینقدر مزخرفه که سایت های داخلی را به زور و یکی در میون عوض میکنه !! حالا میخوام تغییر بدم به 512 محدود ولی توی پنل چند روزه پیام زده و میگه : لطفا در روز دیگری مراجعه کنید .ممنون
فک کنم تا 3بار میشه تغییر سرویس داد،جواب سوال دوم رو نمیدونم،منم یه بار به همین مشکل برخوردم،3بار تغییر سرویس دادم فک کنم تا 4-5روزی نمیتونستم تغییر سرویس بدم.نقل قول:
نقل قول:
امروز زنگ زدم پیچوندن رفت. دوستان اگر مورد مشابه دیدین اطلاع دهید. حتما هرموقع سرویس و تمدید کردین ببینید که کامل حجم و اضافه کرده باشه. یجوری حجم کم می کنن که انگا ر همون قیمت قبل هستش خیلی دزدای ناشی هستن!!
شما هم این افت سرعت رو تجربه میکنید؟ چند وقته شب ها اینطوری میشه. امروز هم که از قبل از ظهر همینطوره.
سرعت مولتی کانکشن مشکلی نداره ولی تک کانکشن خیلی نوسان داره و اکثرا خیلی پایینه و مجبور میشم مودم رو خاموش و روشن کنم تا شاید درست بشه که البته همیشه هم کارساز نیست.
این الان اینترنت 8 مگه با تک کانکشن 8 کیلوبایت!
این هم 10 دقیقه بعد از تست قبلی:
نقل قول:
بله این افت سرعت بصورت یک شیب از چندماه پیش شروع شد و من اون موقع تست کردم و حتی کلی با پشتیبانی کلنجار رفتم اما خودشونو زدن به اون راه
ببینید روزهای 5 شنبه و جمعه و کلا تعطیل و همچنین شب ها که همه در حال دانلود رایگان هستن سرعت و کیفیت میاد پایین چون کمبود پهنای باند دارن و سرویس ها اشتراکی هستش و فقط کافیه که چند نفر بیشتر همزمان با دانلود منیجر
بیوفتن بجون نت بعدش همینی میشه که گذاشتین میبینید. ربطی هم به مراکز مخابراتی نداره برای یکی کمتر و دیگری بیشتر افت داره.
ضمن اینکه جدیدا با تمدید سرویس دقیقا به اندازه هر گیگ که ارزون شده کم شارژ میشه.
برای من دقیقا دو هفته است سرعت از سرورای خارج رسیده به یک چهارم قبل .
سرعت خوبه ولی این تایم آوت دهنمو صاف کرده باو. یه سایت میخوای باز کنی باید 5 بار رفرش کنی تا بالاخره یه بار بشناسه دامین رو
سلام
سرعت شبانه سرويس ها واقعي هست يا نه ؟
مثلا اگه سرويس يك مگ بگيرم تو ساعات ريگان سرعتش ١٢٨ كيلوبايت هست يا نه ؟
سرویس 1 مگ در ساعت رایگلن راحت 250 کیلو به شما سرعت میدهنقل قول:
بهترین اینترنت adsl حال حاضر در ir :n20:
من امروز ۹ گیگ حجم خریدم، دقیقا ۹۲۱۶ مگ به حجم قبلیم اضافه شد که کاملا درسته.نقل قول:
Sent from iPhone ~ Tapatalk
نقل قول:
منظورم حجم خالی نیست. تمدید سرویس همراه با حجم. من دینامیت با حجم 3 گیگ تمدید کردم و 2.7 شارژ کرد. خود سرویس و که تمدید کنید و از حجم خود سرویس اولیه کم کنه.
واقعا الان 10روزه ریده شده تو اعصابم. هرچیم زنگ میزنی به پشتیبانی هیچی به هیچی. این ماه قطعا تخلیه میکنم میرم یه شرکت دیگه لعنت به های وب
نزدیک به 2 هفته ست های وب واسه من پوکیده. حسابی رو اعصابمه. سرعت دانلود خوبه بین 300 تا 400 ولی پیج باز کردنش افتضاحه. از وقتی ip static خریدم اینطوری شده. باس فکر پارس آنلاین باشه از این به بعد
ربطی به آی پی ستاتیک نداره. گویا کلا گیتوی کشور مشکل داره برای همین مرتبا تایم آوت میده که واقعا رو اعصابه. فعلا از وی /پ/ی ان ایران و یا سرویس کریو استفاده کنید فکر کنم بهتر بشه.نقل قول:
ویرایش :
الان برای من مشکل حل شده (ساعت 2شب)
سلام دوستان خسته نباشید
من میخوام از این سرویس استفاده کنم یه چندتا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدین.
1.میخواستم ببینم قطعی داره یا نه؟
2.سرعت صفحه باز کردن چطوره؟
3.میشه آنلاین ویدیو دید یا اذیت میکنه؟
4.سرعت دانلودش تو ساعات رایگان چطوره؟
5.به نظرت 2تا5 ساعت رایگان کم نیست همه جا تا 7 هستش حداقل؟
محل سکونتمون تهرانپارس هستش اگر کسی اینجا هست که خونشون اینجاست و های وب داره لطفا اطلاع از وضعش بده
با تشکر فراوان از شما
خسته نباشید
:)
یه دیشب اومدیم دانلود شبانه رو تست کنیم فقط ۱ گیگ گذاشتم دانلود بشه. حالا که حسابم رو چک کردم میبینم ۱ گیگ از اعتبارم کم شده! مگه برای ۵۱۲ ساعات ۵ تا ۸ رایگان نیست؟!
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
با پیگیری بعد از دو سه روز 300 مگ کم شده و اضافه کردننقل قول: