سایت hidem.... هیچ کدوم از ای پی هاش کار نمیکنن دانلود منجر نمیتونه دانلود کنه اگه ای پی سالم با سرعت داری بفرست
Printable View
سایت hidem.... هیچ کدوم از ای پی هاش کار نمیکنن دانلود منجر نمیتونه دانلود کنه اگه ای پی سالم با سرعت داری بفرست
بچه ها کی میدونه توی این قسمت باید چی رو بذاریم که بهتر باشه؟من او.لی رو روی Auto و دومی رو هم مثل عکسی که گذاشتم تنظیم میکنم.شما چی؟
افت سرعت دارم شما ها هم دارین الان
دوستان تو سایت مخابرات انگار زده بود 2 تا 7 صبح رایگان،جدیدا کردنش6؟راستی یکی بچه های قم که اینترنت مخابرات داره از Ve p n استفاده کرده بعد همش ارور 651 میداد رفته مخابرات میگه چون فلیتر شکن استفاده کردی اتومات قطع شده!!!(یعنی وی پی ممنوع)اینجا که اینطور نیست؟
سلام
دوستان خواهشا یکی کمک کنه واقعا کلافه شدم
بنده مدتیه که اومدم ADSL مخابرات مشکلی که باهاش دارم اینه که وقتی گوشی تلفن رو بر میدارم و بعضی وقتها وقتی گوشی رو میذارم چراغ ADSL و Internet مودمم خاموش و روشن میشه درو اقع مودمم ریست میشه زنگ زدم پشتیبانی همونجایی که رفتم ثبت نام که خود مخابرات مرکزی هست و خونه مون تا اونجا چندتا خیابون بیشتر نیست پورتمو چک کرد خطمو چک کرد هیچکدوم مشکلی نداشتن گفتن تلفنت اتصالی داره تلفن همسایه رو گرفتم بازم مشکل پابرجاست دوتا اسپلیتر داشتم و بازم یه اسپلیترنو خریدم بازم مشکل پابرجاست خط تلفنم اصلا صدای خش نداره خود 117 که زنگ زدم برای خرابی گفت تلفنت در بهترین حالت ممکنه الان میگن سیم کشی خونه مشکل داره در صوتی که من از سیم کشی مطمئنم که سالمه یه نکته رو هم بگم که یه اسپلیتر قدیمی دارم که هیچ نوشته ای نداره و معلومه از اون اسپلیترهای پوکیده س وقتی اونو میذارم صدای خش توی گوشی تلفن به وضوح شنیده میشه منتها وقتی گوشی رو برمیدارم یا میذارم مودمم اصلا ریست نمیشه و همه چی اوکی هست ولی بعضی وقتها هم قاطی میکنه و قطع میشه لطفا یکی از دوستان یه راه حلی جلو پام بذاره شنیدم میگن که ممکنه کابل دیتا و تلفن رو جابه جا زدن که به مسئول اونجا گفتم گفت نه درسته از این لحاظ مشکلی نداره کلا کلافه شدم اساسی.Help ME Please
در مسیر مودم هم از اسپلیتر استفاده میکنی؟اگه آره ... اسپلیتری که سر راه مودمت گذاشتی بردار ببین حل میشه یا نهنقل قول:
آقا همه کاری کردم مثلا یه دوشاخه ی دو سکوته برای پریز تلفن خریدم اومدم یه سیم رو ازسوکت اول به مودم مستقیم زدم سیم بعدی رو از سوکت دوم به اسپلیتر و گوشی تلفن زدم بازم همین آشه و همین کاسه برعکسش کردم حل نشد!!!نقل قول:
نه داخلی نیست اسپید تست قاط زده , کلا امروز همه چیز قاط زده:n02:نقل قول:
از کدوم کارا؟:n02:
آپلود با همه سرورا همونقدره
بچه ها نت من قاط زده. واسه شما هم اینجوریه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
512 نامحدود
خدایا جریان چیه اگه نت قاطی کرده امیدوارم تا قیامت اینطور باشه الان سرعت من از روی 30رفته برای 360
درست زمانی که داشتم دنبال علت کم شدن سرعت می گشتم سرعتم اینطور شد.
انگار این اتفاق واسه همه افتاده.
من مخابراتی هستم دوستان دیگه که مخابرات داشتن سرعتتون رو بگید که زیاد شده یا فقط مال ما اینطوره.
بله برا منم قاط زدهنقل قول:
منتها از این ور بوم افتاده:n02:
سرعت اینترنت خوزستان کُند شده است
مدیرکل زیرساخت ارتباطات و فناوری اطلاعات خوزستان در خصوص کاهش سرعت اینترنت در چند روز اخیر، گفت: سرعت اینترنت تا پایان امروز بهبود مییابد.علیرضا ملکیجهان در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه خوزستان، عنوانکرد: مشکل کاهش سرعت اینترنت فقط در خوزستان نیست بلکه مشترکین سراسر کشور در چند روز اخیر با این مشکل مواجهند و این مشکل ناشی از زیرساخت اینترنت است.وی با اشاره به تفاوت سرعت اشتراکهای خانگی مانند وایمکس ایرانسل با ADSL، بیانکرد: تفاوت این دو اشتراک در این است که وایمکس خانگی به دلیل بیسیمی بودن از سرعت بالایی برخوردار بوده و 4 برابر سرعت ADSL است.
انتشار:دوشنبه 28 مرداد 1392
----
من از پارس آنلاین سرویس دارم نابود شده کند نشده !
وقتی سرعت کمه میگید چرا کمه حالا که خوبه بابا صداش رو در نیارید بزارید خوب بمونه من شبانه دارم100 کیلوبایت بر سانیه دانلود میکنم....:n02::n02::n02::n02:
من 512 نامحدود دارم از کیش ، سرعت حدود 210 تا 450 :n07:
جفنگ فرمودند! باید میگذاشت روز سیزده نوروز میگفت.نقل قول:
وی با اشاره به تفاوت سرعت اشتراکهای خانگی مانند وایمکس ایرانسل با ADSL، بیانکرد: تفاوت این دو اشتراک در این است که وایمکس خانگی به دلیل بیسیمی بودن از سرعت بالایی برخوردار بوده و 4 برابر سرعت ADSL است.
دقیقا :n02:نقل قول:
اینم 512 کیش او ا سیس نامحدود، سه شنبه صبح ساعت 6:52 صبح
عامو دِلوم ضعف رفت از بس دانلود کِردَم :n02: .برق رفت 20 دقیقه . 20 دقیقه از این ماراتون جذاب عقب انداختنم نامردا
علي جان چند ساعت بعدش مراجعه كن هي جديد مياد. يكي از اون سبز خوشرنگ هاش رو انتخاب كن!نقل قول:
البته توي گوگل هم سرچ كني دهها سايت ديگه هم ليست دارن .
من فکر میکنم اونایی که ضحی کیش هستن سرعتاشون زیاد شده
ولی اونایی که مثل من پاس مارمالاد هستن سرعتشون کمتر شده :n01:
برا من که از دیشب افت سرعت شدید هست :n09:
دوستان من هفته پيش رفتم ثبت نام كردم اما هنوز نصاب نیومده
طبیعیه یا زنگ بزنم بشون??
دقیقا یک هفته پیش
مودم هم از خودمه
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
فكر نكنم! اينا دو تا روح هستن در دو بدن:n02:نقل قول:
من پاس ماناماد دارم.
اينم تصوير با اين توضيح كه سرعت كه مشخصه و هر ميله عمودي بيانگر 10 ثانيه مي باشد!
كجاي هفته پيش! شما پنجشنبه و جمعه رو حساب نكن اگه گفته يه هفته!نقل قول:
اگه چراغ لينكت روشن شده يه زنگ بزن بگو چرا اين نصاب نمياد!
راجع به این چراغ لینک یه توضیحی میدی محمد?
یعنی خط تلفن رو همیجوری بدون تنظیمات خاصی وصل کنم به مودم??
Sent from my SK17i using Tapatalk 2
نقل قول:
يكي از دوستان كه الان سر كار هستش كه از اينجا براش آرزوي موفقيت مي كنيم در جريانه! من اينجام كه كار شما راه بيوفته! اگه نصابتون قبول كنه نياد حتي مي تونيم باهم مودم رو كانفيگ كنيم بره پي كارش:n02:
بگذريم!
آره فقط خط تلفن رو به مودم وصل كن و برقش رو و بعد روشنش كن. اگه چراغ adsl يا link يا status يا هر چي كه روي مودم نوشته(فرقي نمي كنه!) روشن شد بعد از چند لحظه و ثابت موند پس سرويس شما از طرف مخابرات اوكي هست و به قول بچز خط رانژه شده!
بعد زنگ بزن گير بده به نصاب بياد!
کسی پیشنهادی چیزی نداره واسه این مشکل من؟نقل قول:
والله چی بگم :n02:نقل قول:
اخه علی هم دیشب دیدم گفت افت سرعت داره گفتم شاید اینجوری باشه:n01:
داداش من خودم حلال مشكلاتم ولي توي اين مورد هنگ كردم:n02:نقل قول:
شما سيم ورودي منزل رو كه از مخابرات مياد رو از سيم كشي داخلي ساختمون قطع كن. و مستقيم سيمهاي مخابرات رو هم به مودم و هم از اسپليتر بگير به گوشي وصل كن اينجوري 100 درصد مطمئن ميشي از سيم كشي هاست يا نه.
اگه باز هم مشكل ادامه داشت بگو بيان سيم از جعبه توي خيابون تا خونه رو عوض كنن!
دوستان الان من اگه بخوام بگیرم باید به شماره 2020 زنگ بزنم؟
اینترنت 256 نامحدود حدودا چقدر در میاد ؟
سرعتش حداقل 30 میشه؟
من از وضعیت سرویسدهندههای اینترنت اهواز خبر ندارم. چه شرکتی خوبه و خدمات بهتری ارائه میده؟ چی پیشنهاد میکنید؟
سلام
همشهری های عزیز اهوازی این اواخر کسی واسش پیش اومده که به 2020 زنگ بزنه و بگه دان استریم خط رو بیشتر کنن و اونا هم انجام داده باشن؟ میخوام به 2020 زنگ بزنم که دان استریم رو از 2048 به 4096 بالا ببرن!! البته چنین چیزی فکر نمی کنم امکان داشته باشه
512 نامحدود کیش اُآسیس
دیشب سرعتم 600 بودف فقط نشسته بودم اسکرین شات میگرفتم :n19:
الان شده 30 :n29:
یعنی تا تو دهن ادم زهر مارش نکنن اروم نمیشن:n27:
بیین من خودم 256 دارمنقل قول:
بعضی مواقع 30 شاید کمی کمتر
بعضی مواقع خیلی میره بالا مثل دیشب
ولی معمولا دوستانی هم که اینجا دارن سرعت برای اکثر افراد تا جایی که من می دونم واقعی هست
اگر تست دوستان رو هم ببینید می تونید حدس بزنید
البته این نظر شخصی من بود
بستگی به استفاده شما دارهنقل قول:
نامحدود؟
محدود؟
دوستان dns من روی حالت اتو با 217.218.127.127 بود که نتش قطعه .دارن یه گندی میزنن الان با 8.8.4.4 اومدم .
اره من یک ماه پیشنقل قول:
ما هم یکباز زنگ زدیم بی وجدان گذاشت روی 1024. بعضی از اپراتورهای عقده ایی هستن.نقل قول:
:n16:نقل قول:
من تازه از سر کار برگشتم(یکساعت پیش:دی)
برم فیلتر آکواریوممو تمیز کنم و یه دوش بگیرم و بعدش بیام ببینم چه خبر بوده اینجا:n07:
هر دو رو بگید لطفا.نقل قول:
اینم تست های امروز . وضعیت کاملا پایدار و خوب :n02::n12:
محدود که Isp های مختلفی هست و بستگی به مرکز و شهر شما دارهنقل قول:
و من اطلاعات خاصی ندارم
نامحدود:
بدون در نظر گرفتن isp هایی که در حد یک شعبه هستن مثلا فقط در یک شهر ارائه سرویس میدن
به نظر من مخابرات بهتره
درسته کمی نوسان داره ولی دیگه کاری نیمشه کرد
الان شما یک بررسی تو تاپیک انجام بدید میبینید که اکثر دوستان مشکل خاصی ندارن به جز بعضی روزها
قبلا که سرعت خیلی بالا بود 256 تا 110 دانلود هم میرفت ولی الان سرعت کمی محدود شده و تقریبا واقعی حالا این که سرعت به حالت قبل برگرده رو نمی دونم
خودتون هم باید تحقیق بکنید ببینید چه جوریه
من از isp دیگه مثل آسیاتک نامحدود داشتم که راضی نبودم
حالا فقط مرکز ما مشکل داشت یا نه
این رو دقیق مطمئن نیستم
در کلام آخر
تحقیق کنید
بعد
اینترنت بگیرید
موفق باشید
جعبه تقسیم دقیقا چسبیده به در حیاط خونمون که یه سیم سه رشته ای (یکیش بلا استفاده ست) از جعبه تقسیم اومده تا پریز تلفن توی اتاق در واقع هیچ واسطه ای این وسط نیست.نقل قول: