من میدونم این عکس چیه فکر کنم مال نسخه ژاپنی بازی بود در اول بازی که خاطرات رو مرور میکنه
شهر هم وجود نداره شک نکنید !!!
Printable View
من میدونم این عکس چیه فکر کنم مال نسخه ژاپنی بازی بود در اول بازی که خاطرات رو مرور میکنه
شهر هم وجود نداره شک نکنید !!!
من موندم شهر وجود نداره قبول منتم متعاقد شدم قبول فقط ای کاش من میدونستم چرا واسه بازی درصد گذاشتن اینو من فنهمیدم.....
یا این که لوحه خانه وهزار تا کوفت دیگه میان میگن فلان کنین فلان کنین اینارو از کجا آوردن و اگه دروغه چرا نوشتن میخواستن خودشونو خراب کنن........
ما که چندین بار بازی کردیم این بازی رو با امولاتوPSX V1.13 بازی میکردم خیلی عالی بود سیو ها و لود های لحظه ای ثانیه به ثانیه میشد لود کرد سیو کرد اول سیرک که بد رفتی یا راضی نبودی لود کنی از اول بری.
کارای زیادی میکرد خیلی عالی بود وقتی میزدی تلوزیون چیز میزاشت فروش کالا بعضی چیزارو زود تر میتونستی بخری ویه سری کارای دیگه شدید یادم رفته.....نقل قول:
که نمیدونم چکار میکرد:خخخخ!
سفید بود شبیه مموری.
منم میدونم شهر وجود نداره ولی منم میخواستم همینو بگم که به قول دوستمون چرا این حرفارو میزنن؟چند حالت داره:
یا ما اشتباه میکنیم و شهر و بقیه چیزا وجود داره/یا اونا (لوحه خانه) از خودشون دراوردن که عجیبه که با چه عقلی تونستن اینکارو کنن/یا نسخه اصلی داره که دست ما نیست و این سایتا فقط ترجمه نسخه اصلیو گذاشتن/یا ما درست میگیم و همچین چیزایی وجود نداره
مورد آخر فکر کنم بیشتر صدق میکنه:31:
راهنمای کاملیم واسه این بازی گذاشتن ولی از کجا اومده معلوم نیست.:worried:
یا شایدم این راهنما قبل از اینکه این بازی منتشر بشه با همکاری خود شرکت سازنده نوشته شده و بعدش شرکته دیده که نمیتونه همه این چیزارو جا بده بیخیالش شده یا چیزی شبیه اون پول کم اووردن و غیره:دی
راهنما قبل از بازی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
یا شایدم این راهنما قبل از اینکه این بازی منتشر بشه با همکاری خود شرکت سازنده نوشته شده و بعدش شرکته دیده که نمیتونه همه این چیزارو جا بده بیخیالش شده یا چیزی شبیه اون پول کم اووردن و غیره
عمرا مگه میشه هیچ شرکتی قبل از اومدن بازی راهنماشو نمیده بیرون اول فروش میکنه بعد......
ببینین نسخه اصل وجود داره مال10الی12سال پیشه اگه گیر بیارین حله بدون پوکت استیشن میشه برین شهر با بچه بزرگ شده گویا واسه تحصیل میرن شهر البته فکر نکنم حقیقت داشته باشه فقط دنبال نسخه اصل باشین وسلام.
من یه بار از یکی از رفقای خیلی خییلی قدیمی پرسیدم بچه پایین شهر بود از اون شرا پلی 1 داشتن باکلیییییییییییییی بازی هاروست مون رو میگفتن شهرشو دیدن به همه چی هم قسم خوردن که دیدن فقط تو سالا باید اون یارو مرده زاک رو خوشحال نگه دارین مثلاً60بار تو سال بخنده یا اگه زیاد موقع خالی کردن جعبه بخنده وزمستون سال سوم چند بازی بخنده روز موعود روز اول بهارسال چهارم به شهر دار گزارش میده که مزرعه رو عالی اداره کرده و من راضیم کارگرخوبی بوده وبهت پیشنهاد کار تو شهر میده البته اونا میگفتن قسم هم میخوردن دیگه من مونده بودم.....
به نظر منطقی هم میاد:دئ
ولی تا نسخه اصلی نباشه هیچ راه واحتمالی وجود نداره.
اینا خفن ناقصه.
این عکس مال نسخه ی دخترِ بازیه همون اولش اینو نشون میده. در اصل مال دمو بازی بود این نسخه اش هم ژاپنی بودنقل قول:
من 8 سال پیش این بازی رو روی ps1 بازی کردم ، من دارم میگم شهر میره حالا هی بگین نه !! من این بازی رو با کنسول بازی کردم و مو به مو بازی رو از روی کتاب رمز پلی استیشن 1 رفتم که تو اون کتاب بیش از 50 60 صفحه در مورد این بازی و ترفند هاش توضیح داده، تازه میتونین به وسیله ی گیم شارک کدهای گیم شارک بازی رو بزین و همه شگفتی های این بازی رو ببینین (البته با خود کنسول)
من هم آزار ندارم بیام اینجا حرف بی اساس بزنم برین کتاب شو بخونین کد گیم شارک هم توش فراوونه
شما مو به مو همه رو انجام دادین به شهر رفتین؟ من که میشه گفت اون صفحات لوح نامه رو حفظ شده بودم از بس خونده بودمش.نقل قول:
کدهای گیم شارک هم زدیم و نرفتیم. سوال اینجاست که الان چرا یه عکس از شهر داخل نت موجود نیست. چرا فیلمی از شهر داخل یوتیوب نیست.
این درصد مزرعه هم معماییه برا خودش. کاش با چیت میشد 100 کردش.
---------
یادش بخیر. کتاب نوشته بود در آخر 3 سال. سگ های وحشی و سریعی از شهر میارن که در میدان مرکزی فکر کنم فروخته میشن. به چه چیزهایی دل بسته بودیم:27:
آخه نمیشه که این همه دروغ نوشت. بالاخره یه چیزی هست.
این قرمزه حرف حساب بود:دی بحثی توش نیستنقل قول:
راستشو بخوای نه نرفتم اخه هیچ جور نمیشه همه ایتم هارو کامل کنیم همیشه یه جا گند میزدم،
دروغ واسه این اینا چه سودی داره؟!
تا حالا کسی از دوستان بوده تمام ایتم ها و همه چیز رو کامل رفته باشه؟؟
من فکر کنم اگه بازی کامل تموم بشه یه دمو هم از شهر نشون میده منظور اینا هم همونه.
فکر کنم بابابزرگش وسط بازی میمیره دیگه نمیاد ببرش شهر:دی
حالا تناقض رو داشته باش.نقل قول:
یه جا گفتن بعد از سه سال اگر همه چیز ردیف و کامل باشه پدربزرگش میاد و اون سه تا گزینه رو میده.
پدربزرگش که تا جایی که یادم میاد اصلا مرده بوده بعد از شروع بازی. روحش اومده بوده اون 3 تا گزینه رو بیاره؟؟:31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ســـــــــــــلام...
من سال ها سری های مختلف Harvest moon بازی کردم....
در سری اول و دوم این نسخه که برای PS1 هست (چه ژاپنی چه انگلیسی ) چیزی بنام شهر اصلا وجود خارجی ندارد و این سیاست خود سازندگان بازی هست که همه ی بازی کنتده ها رو تا پایان بازی بکشاند و وعده رفتن به شهر را بدهد...
در ضمن این عکسی هم که دوستمون گذاشته کجاش عکسه موبایله.؟ کافیه یه سرچ ساده تو گوگل بزنید...
نقل قول:منم تا عکس رو دیدم دقیقا یاد هاروست مون ورژن دختر شدم ، اما چون دیدم متنش انگلیسی هست ، گفتم حتما اون نیست چون هاروست مون دختر چینی بود . منم اونو فقط 6-7 روزش رو خیلی وقت پیش بازی کرده بودم . دوستان اگه کسی لینک ورژن انگلیسی این بازی ، یعنی هاروست مون ورژن دختر ( انگلیسیش ) رو داره خواهشا بذاره . خواهش میکنم :19::11:نقل قول:
این پست حذف بشه لطفا ، اشتباه گذاشته شد
این خیلی قشنگ بود پس روحش میاد 3 گزینه بهش میده؟.:39:نقل قول:
میشه بگین چجوری میشه این Pocket Station بدست آورد؟چیکار باید کرد؟نقل قول:
نوشته شده توسط Crawling In MySkin [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه دختر وپسرش بازی کردم نسخه
پسر فقط تا 88 درصد فکر کنم میره
دختر هم 98 البته دقیق یادم نیست
نسخهدختر ازدواج هم نمی کنه بچه دار هم نمیشه اما فکرکنم این بازی کامل نیست حالا خود سازنده بازی این کاروکرده یا به دلیل اورجینال نبودسی دی ها نمیدونم
وگرنه که کتاب لوحه خانه که هم خوندن :31:
باید بخری دیگه:دی اابته اگه گیر بیاری من 8 سال پیش 5500 خریدم :دینقل قول:
نه باو مطمئنی؟:دی من دختره رو بازی کردم دو روز بعد بازی اون نجاره اومد خاستگاری:دینقل قول:
چند درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
جون من یه بار دیگه بگو پسر 88 درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
جدی میگی سیدیشو هنوز داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زود جواب بده پسر تا64درصد بیشتر نمیره آقا شما مطمئنی تا 88 درصد رفتی؟؟؟؟؟؟؟
چطوری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟
اره یادم قلب هر پسر هم قز مز بود:41:نقل قول:
نه باو مطمئنی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من دختره رو بازی کردم دو روز بعد بازی اون نجاره اومد خاستگاری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دیگهنقل قول:
چند درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
10 تا مرغ
20 گاو گوسفند
20 اسب سگ
20 ازدواج
10خانه اگه اشتباه نکنم
8 غذا البته غذا درصد بالاتری داره که من فقط 8 درصد بدست اوردم
درست یادم نیست
حاجی تو دیگه از مرحله خیلی پرتی انگار:دینقل قول:
چند درصد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
64 درصد کجا بود
اکثر نسخه ها تا 88 بود
یه سری نسخه های زیرخاکی بود که فکر کنم تا 93 یا 96 میرفت
قبول ما پرتیم ما اصلا بازی نکردیم تاحالا ممکنه بگین نسخه پسر چطوری تا96 درصد رفته؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
یه سری نسخه های زیرخاکی بود که فکر کنم تا 93 یا 96 میرفت
برنج گرفته مزرعه دوم گرفته چمیدونم چیکار کره میشه بگین ممنون میشم.
این بازی دو ورژن داره . که یکیش نمی دونم برای کجا هست و ما اکثرا اونو بازی میکنیم ، یکیش هم ورژن آمریکای شمالی . توی ورژنی که من بازی میکنم ، توت فرنگی های مخفی درصد حساب نمیشن اما تو اون یکی توت فرنگی هم درصد حساب میشه . ببینید در صد ها اینجوریه :نقل قول:
به ازای هر توت فرنگی 1% ( جمعا 10% )
به ازای هر قلب سگ شما 1% ( جمعا 10% )
به ازای هر قلب اسب شما 1% ( جمعا 10% )
به ازای هر ارتقا ساختمان 2% ( جمعا 10% )
به ازای هر مرغی که دارید 1% (جمعا 10% )
به ازای هر گاو یا گوسفندی که دارید 1% (جمعا 20%)
به ازای هر قلب زن شما 1% ( جمعا 10% )
به ازای هر قلب بچه شما 1% ( جمعا 10% )
به ازای هر 8 تا غذای مختلفی که می پزین 1% ( جمعا 8% )
که جمعا میشه 98 درصد و ماکسیمم درصد توی این بازی همین قدره !!!
دوستان کسی نسخه ی wii این بازی رو بازی کرده
جایی سراغ دارید بفروشن؟
کسی ایمیجه بازی مزرعه دار رو داره؟ ممنون میشم اگه به ایمیلم بدید.خیلی دنبالش میگردم
نقل قول:
این دو درصد رو بگرد ببین نمیشه کاریش کرد:31:
البته همون آیتم غذا معماییه برا خودش.:31:
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=542544&highlight=harvest
من از زمان شروع بحث هروست مون كه يك صغحه بود كه حالا به 659 صفحه رسيده هميشه پيگير اين موضوع بوده ام ولي خيلي كم در مورد پوكت استيشن و عروسك هاي جادويي بحث شده . من خودم پوكت استيشن ، كندو بزرگ ، گل هاي عجيب غريب ، دانه مخصوص كه به جوجه ها داده ميشود كه بزرگ نمي شوند ، برنج ، يك نوع غذا با گوشت يا مرغ كباب شده بوده يادم نيست (7يا 8 مدل غذايي جديد )رو خودم ديده ام در مورد اين ها چه نظري داريد .
دوست عزيز اين چيزايي رو كه ديديد مطمئنيد تو اين نسخه از بازي بوده ؟!نقل قول:
منظورتون اينه كه اين بحثارو تو اين تاپيك دنبال كردين ، يا نه ،اينكه خودتون اين آيتمارو تو بازي ديدين؟!
اگه تو بازي بوده ، با گيم شارك يا تو جريان طبيعي بازي؟
من با استفاده از كد هاي كه در آخر كتاب لوحه خانه كه 4 رقمي بودند و با جايگزين كردن اون كد ها با كد هاي صندوقچه كه در خانه بودند اون وسايل رو ديدم . يادم هست كه تو كتاب خونده بودم كه اگر با كوتوله ها دوست شويد به شما يه فلوت مي دهند كه من با استفاده از اون رمز ها اون فلوت رو ديدم .
من نسخه اون دختره رو هم خيلي بازي كردم تا اونجايي كه يه كم ژاپني ياد گرفتم يادم مياد كه يه صندوقچه تو اتاق خواب بود كه با هر 10 تا گوشواره و گردنبندي و عطري كه به صندوق اضافه مي كردم يه ستاره كوچك زير اسمم اضافه ميشود كه من نزديك 7-8 ستاره داشتم .حتي قلب يكي از پسرهاي روستا رو هم نارنجي كرده بودم كه متاسفانه cd بازي خراب شود كه نتونستم cd پيداش كنم در كل نسخه دختره خيلي با حال تر از پسره بود.
میشه بگین کدهای بازیرو چجوری میشه استفاده کرد؟نقل قول:
آخه انگار همش یا اشتباه بود یا حتما من نتونستم ازشون استفاده کنم.:20:
فكر كنم رمز غذايي كه با گوشت درست ميشه اينه=
80071A90 0120
يادم مياد كه بعضي وقت ها موقع استفاده از اين رمز ها سيستمم هنگ مي كرد.
خيلي برام جالبه هروست مون نسخه دختره و پسره داراي 6 تا نسخه هست كه شامل
Bokujou Monogatari Harvest Moon
Platforms: PlayStation
Release Date: Dec 16, 1999
Release Region: JP
Distribution: Retail
Harvest Moon: Back to Nature
Release Date: Nov 22, 2000
Release Region: US
Harvest Moon: Back To Nature
Release Date: Jan 26, 2001
Release Region: EU
Bokujou Monogatari Harvest Moon (PlayStation the Best)
Release Date: Dec 7, 2000
Harvest Moon: Back To Nature
Release Date: Feb 8, 2011
Release Region: US
Bokujou Monogatari Harvest Moon
Release Date: Dec 24, 2008
اینطوری نبودنقل قول:
آقایون و خانمهای عزیزی که همش شهر شهر میگن اگه یه لحظه تامل کنید میبینید که اصلا چنین چیزی برای این بازی توسط سازنده اش تعریف نشده
اگه شده بود کدش رو به راحتی میشد پیدا کرد و میشد از طریق -- به راحتی این بازی ساده رو دور زد و به شهر رفت
وقتی تو تموم اینترنت به این عظمت که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد توش همه چیز پیدا میشه مگه میشه سیو بازی یا حتی یه عکسی از شهر خیالی KingCity پیدا نشه؟
پس جای اینکه به بیراهه بریم بیایم یه راهنمای خوب واسه مبدل کامپیوترش که الان اکثرا بخاطر قدیمی بودن کنسول پلی استیشن 1 از مبدل کامپیوترش استفاده میکنن بسازیم تا همه از این بازی لذت ببرن
بهترین نسخه این بازی که تا حالا واسه کامپیوتر تبدیل و تنظیم شده رو میتونین از این لینک دانلود و نصب کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم کدهای گیم شارک رو از سایتهای مختلف ایرانی و خارجی پیدا کردم تست و گلچین کردم و فایل user گلچین که مخصوص پلاگین psx emulation cheater هست رو فراهم کردم
برای وارد کردن کدهای گیم شارک اول این نرم افزار رو از این لینک دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد این نرم افزار رو در پوشه Plugin بازی نصب کنین
بعد این فایل رو از اینجا دانلود کنین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کلیک راست بعدش Save As)
در پوشه این نرم افزار در درایو C کپی کنین که معمولا آدرس پوشه نرم افزار اینه:
C:\Program Files\psx emulation cheater
حالا نرم افزار رو اجرا کنین و بالا از منوی File گزینه User Database رو انتخاب کنین
اونوقت این کدها رو که مرتبشون کردم میبینین، کدهای مورد نظر رو تیک دار میکنین و Ok و در جواب سوال Yes رو میزنین
و بعد اون پایین سمت چپ Send Cheats To Plugin رو میزنین
حالا باید بازی رو اجرا کنین، روی تنظیمات و سپس گزینه تصویر کلیک کرده و گزینه psx emulation cheater 2.5 رو انتخاب و Ok میکنیم
برای غیر فعال کردن کدها هم میتونید روی گزینه Deactivate Cheating کلیک کنین
حالا میتونیم بازی رو اجرا کنیم و از زندگی در روستا لذت ببریم و به شهر خیالی KingCity حتی فکر هم نکنیم
البته اینو بگم که کدها خیلی زیادن و من همشون رو خیلی دقیق تست نکردم، بعضی کدها هم مثل کدهای کوله پشتی یا جعبه ابزار انخابی هستن و میتونین کد ایتم مورد نظرتونو بجای 0000 وارد کنین، اینم لیست کد هر آیتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (کلیک راست بعدش Save As)
راستی وقتتون رو هم واسه تشکر هدر ندین، انجام وظیفه بود، فقط اگه مشکل یا سوالی بود بگین تا به یه فایل User مرجع قابل استفاده برای همه دوستداران این بازی بینظیر برسیم
ممنون
1111111111
نقل قول:
توضیح نمیخواد بدی کریس آنجل، من توضیح میدم
این عکس مخصوص نسخه دخترش هست و اصلا تو شهر نیست یه قسمت از دموی بازی، خودم بازی کردمش که دارم میگم!
خیلی واسه کپی کردنش از سایتهای خارجی زحمت کشیدی کریس جان!!!!!!!
مزرعه دار ورژنهای مختلفی داره که بهترینش همین back to Nature هست
حتی بهتر از نسخه پلی استیشن 2 و psp و nintendo64 و ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به این سایت هم نگاهی بندازین بدک نیست
باور کنین شهری وجود نداره
اینا هم که میگن هست به خاطر پیچش یه سری موجودات کوچیک تو رودشونه!
راهنمایی های شما خوبه اگه می شه آدرس
1)Max All 999 = Ein = حداكثر کردن تمام غذاهای حیوانات .
2)Max Print = Aus = گرفتن تمام عکسهای ماهی ها
3)Max RuckSack Storage = Ein = کامل کردن کول پشتی
4) Have Maxed Power Fruit = Aus= کامل کردن تمام توتفرنگی های قدرتی
5)Max All Level = Ein = کامل کردن تمام وسایل شخم زنی
6)Max Medals = Aus = ماکس کردن تمام مدالهاس که از مسابقات میگیرین
7)Max RuckSack Item Codes 8 = Ein = ماکس کردن قسمت 8 بالای کلپشتی
8)Max Equipped Item Codes 8 = Ein = ماکس کردن قسمت 8 پایین کلپشتی
9)Max All Heart Girl = Aus = قلب قرمز برای دخترها
10) Max Heart Dog = Ein = کامل کردن قلب سگ
11)Max Heart Horse = Ein = کامل کردن قلب اسب
12)Max Amount Shipped = Ein = ماکس کردن تمام خریدها
13)Max Heart All Sheew = Ein = کامل کردن قلب گسفند
14)Max Heart All Cow = Ein = کامل کردن قلب گاو
15)Bineaz Az Ghazae Be Hevanat = Ein = غذای حیوانات تموم نمیشه
16)Max Heart Chicken = Ein = کامل کردن قلب مرغ
17)Bineaz Az Ghaza Ba Chicken = Ein = غذای مرغ تموم نمیشه
18)Maximum Harvest Sprite's Affection = Ein = کامل کردن قلب آدم کتولها
19)Watering Can Is Full = Ein = تموم نشدن آب آبپاش
20)Max Amount Shipped Fish = Aus = فروش ماهی به تعداد 9999
21)Max Money = Ein = پول بینهایت
22) This Month's Acounts{+} = Ein = باعث گرفتن درجه Hard Worker میشه
23)This Month's Acounts{ - } = Ein = باعث گرفتن درجه Hard Worker میشه
24)Nafase Barai Shena = Aus = نفس برای شنا
25) = Ein Love All People Hamlet 1 = دوست سمیمی شدن با احالی روستا
26)= Ein Love All People Hamlet 2 = دوست سمیمی شدن با احالی روستا
27) = Aus ؟ - ؟؟؟ Days Left? (+) = تمام کارگرها 99 مشغول کار میشن ( این 7 دستور اول باید آنهارا به کار بگیرید تا درست عمل کند )
28)= Aus ؟ - ؟؟؟ Days Left? (-) = روز کاری تمام کارگرها رو که 99 روز کردین 0 میکنه .
29)Tamam Vasael Ashpaz khona = Aus = تمام وسایل آشپزخونرو میاره
30)Bozorg Kardan Khona 1 = Aus = قسمت اول بزرگ کردن خانه
31)Bozorg Kardan Khona 2 = Aus = قسمت دوم بزرگ کردن خانه
32)Bozorg Kardan Khona 3 = Aus = قسمت سوم بزرگ کردن خانه
33)Bozorg Kardan Khona 4 = Aus = قسمت چهارم بزرگ کردن خانه
اینارو بنویسی خیلی خوب می شه ممنون
تو کتاب که نوشته بود به چت نمیشه شهر رفتنقل قول:
آقا ایمان اگه میشه آدرس همه چیز تو بازی harvest moon رو برای کامپیوتر بنویسید خیلی ممنون می شم
آقا چرا لینکایه اینجا کار نمیده؟من هر کاری که میکنم نمیتونم چیزی دانلود کنم
اگه امکان ئاره اینارو دوباره آپلود کنبن
من امیج Harvest moon میخام کممممممممکککککک
رئوف جان تمامی این رمز ها در فایل userنقل قول:
هست ، حتی خیلی کاملتر از اینها
میتونی طبق راهنما دانلود و استفاده کنی ،یه سری کدهای جدید هم خودم ساختم و بهش اضافه کردم
مثل کد مخصوص آیتمهای کابینت و یخچال
فقط کافیه از تو لیست تیک دارشون کنی