دوست عزیز لطفا آدرس سایت شرکت شمیم رو بدهنقل قول:
ممنون
Printable View
دوست عزیز لطفا آدرس سایت شرکت شمیم رو بدهنقل قول:
ممنون
یعنی این ادکلن هایی که ما به عنوان ساخت فرانسه - یا ایتالیا میخریم هیچ کدوم واقعا ساخت اونا نیست !!!!؟نقل قول:
بله ساخت اونجا هستند (مواد اولیه) ولی در امارات تحت لیسانس و نظارت تولید میشن.نقل قول:
مثل تفاوت مونتاژ پژو 405 ایران و فرانسه
و یا همینطور مثل تفاوت کرانچیپسی که تو ایران تحت لیسانس آلمان تولید میشه با چیپسی که در همون کشور تولید میشه
مصلما تفاوتهایی هست
مثلا چند وقت پیش تو همین فروم بنده یک نمونه آلور ادیشن بلانچ تولید اروپارو عکسش رو گزاشتم که کیفیت شیشه با نمونه های اصلی که تو ایران فروش میرفت قابل مقایسه بود.
خب اگه فقط بحث موناژ باشه که زیاد مهم نیستنقل قول:
مثلا من قطعات کامپیوتری و موبایل رو مثال میزنم که همگی ایم روزا مونتاژ چین هستن ولی تحت لیسانش که هیچ تفاوتی با اصل نداره !
هر چند همون موناژ ها هم باید روش اسم کشور مونتاژ کننده رو بنویسه !
البته تو وسایل برقی اینجوریه شاید ادکلن همین جوری که شما میگی درسته
به هر صورت اگه فقط مساله مونتاژ باشه تفاوت آنچنانی نداره با اصلش
منم نگفتم که تفاوت زیادی دارند و میبایست خیلی دقت کردنقل قول:
ولی بی تفاوت هم نیستند.
مخصوصا از لحاظ شیشه و بسته بندی و پخش بو
نمیدونم چند مدت هست دوستان با ادکلنها رابطه نزدیک برقرار کردند (مهم هم نیست یکی 1 سال و دیگری 20 سال) ولی اگر دقت کرده باشید پخش بوی ادکلنهای 10-20 سال پیش کجاو و ادکنهای الان کجا!
قبلا کسی که یک ادکلن 50 تومانی استفاده میکرد هر جا که وارد میشد اونجا کاملا بوی ادکلنش همه جا رو پر میکرد ولی الان 100-200 تومان هزینه میشه و مثل قبل نخواهد بود.
از لحاظ بو و رایحه که هیچ تفاوتی نمیکنند
ولی مسلما یک فرقی بین آرامیس 900 صد هزار تومانی و 250 هزار تومانی هست! (البته تو ایران دیگر نیست و اگر هم باشه و خط تولید انگلیس باشه همین 250 قیمتش هست)
اتفاقا به نظر من موندگاریشون فرق میکنه نه پخش بو !نقل قول:
درسته ادکلن های قدیم واقعا موندگاریشون عالیه بود ولی جدیدیا نه زیاد ( هر چند همین الانم بعضیا تا یه هفته میمونن ! )
ولی در مورد پخش بو بیشتر به نوع ادکلن ربط داره تا قدیمی و جدید بودن شما همین الانم ادکلن 50 تومنی میتونین بخرین که پخش بوش همه رو دیوونه کنه !
ببخشید منظورم رو درست بیان نکردم.نقل قول:
من منظورم این بود که مثلا پخش بو و موندگاری شنل شماره 5 مربوط به 20 سال بیش کجا و تولید الان کجا!
درست میفرمایید هر ادکلنی مشخصه های خودش رو دارد و قابل قیاص با دیگر ادکلن ها نیست
یا همین ادکلن پولو سبز قبلا تا شعاع 10 متری حتی بعد از چند ساعت پخش بو داشت همین ادکلن پولو نمونه لوکیشن خود کمپانی تو اروپا و امریکا با قیمت بالاتری نسبت به تولیدات تحت لیسانس به فروش میره.
امیدوارم دوستانی هم که سالیان زیادی هست با ادکلنها آشنایی دارند بیان و نظراتشون رو مثل محم خان در مورد این موضوع به اشتراک بگذارند
البته کسانی هم که مدتی اندکی با این دنیای زیبا آشنا شدند با تفاوت ادکلنهایی که پدراشون میزدند با نمونه های الان میتونند مقایسه کنند
بنابر فرمایشات آقا فرید گل و گلاب قبلا صحبتش شده بود که مثلا فارنهایت 10 سال پیش خیلی با فارنهایت الان فرق داره.یا همین جوپ قرمز یا زینو .یا دریک.همشون 1 ته
بویی از اصلی دارن ولی اون قبلی کجا و اینا کجا؟
حالا یه شرکتی مثل دیور اومده چند بار فرمول فارنهایت رو عوض کرده و یا فرمول جوپ یه سری تغیرات کرده ولی خب چیزی که هست اون بوی قدیم رو نمیدن.ماندگاری
قدیم رو هم ندارن.قبلا اشانتیون ها هم که اندازه یه سر انگشت میزدیم رو گردنامون کل محیط رو بو ور میداشت.حالا 7 تا اسپری اقلا میکنیم تا 1 متر اونورتر کسی متوجه
بشه.
ای باب اشما همه چیزو چرا با هم قاطی میکنی !نقل قول:
این که کارخونه اصلی فرمول رو تغییر داده چه ربطی به موناژ داره !
من حرفم سره مونتاژ بود که گفتم اگه اصلی گیرمون بیاید ( منظورم اون تقلبی هایی که 10 تومنن 50 میفروشن نیست ) حالا اگه مونتاژ امارات هم باشه ولی تحت لیسانس باشه بو - پخش بو و موندگاری فرقی با اصلی که تو اروپاست نداره !
حالا این که میگی فرمول رو عوض کردن اون بحثش جداست
هوا گرم شده انگار بچه ها زودتر جوش میارنا؟:31:نقل قول:
محمد جان خب یه ادکلنی مثله زینو بعید میدونم فرمولش عوض شده باشه.دوستم براش از فرانسه زینو رو اوردن مثل قدیم پخش بو داره و موندگاره ولی اینا که تو ایران دیدم مثل اون نیستن.حتی بوش هم یکم تند تره.
فرمول اونا عوض شده ولی مطمئن هستم اینا که برا جهان سوم تولید میشن شیمیایی هستن و به کار نیمخورن.دیگه خودت حساب کن ببین میشه قیمت ایران ارزونتر از کشور سازنده باشه ولی کاسه ای زیر نیم کاسه
نباشه؟
دوستان این کلیپ رو ببینند و حال بییایین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OMG بابا این دیگه کی بود!!! 3000 تا !!!!نقل قول:
300 تا عطر داشت .....
سلام من دیشب رفتم هایلند که فقط ceeed green irish رو تست کنم چون کشته مرده زیاد داره گفتم حتما یه چیزی داره! باید بگم واقعا این ادکلن جواهره! هم بوش هم کیفیتش.. دفعه های پیش چون همه رو با هم تست میکردم فکر میکنم بینیم هنگ میکرد نمیتونست تشخیص بده این بار فقط همین رو تست کردم و بهش ایمان آوردم!
بله واقعا با کیفیت هست و اکثر مردم و حتی سخت پسندها هم قبولش دارند.نقل قول:
مناسب فصل هم هست.
با توجه به مابقی محوصلات کرید این و تاباروم موندگاری و پخش خوبی هم دارند.
این فقط یک بخش از 6 بخش کلکسیونش بود.!!!!نقل قول:
سلام
بالاخره بعد از مدتها فرصت کردم یه سری به اینجا بزنم واقعا دلم تنگ شده بود برای همه دوستان
راستی هفته پیش قشم بودم یه دفعه چشمم به اسپری (tom ford (tuscan lether افتاد خریدم و تست کردم واقعا خوش بو و موندگاره ولی چیزی که خیلی جالب بود قیمتش من 4000 خریدم که 500 هم تخفیف داد
یادمه اخرین بار حرف از 7تومن با هزینه ارسال به شهرستان تا 15 بود
بهرحال مخلص همه بچه های خوش بو این فروم هستیم:7:
نقل قول:
خب قیمتش همینه آقا مجید گل.حالا یکی میاد به خاطر تام فورد اونو گرونتر میفروشه بماند..البته خب شغلش اینه و باید به زحمتش بیارزه.:20:
چند میگفت ؟من اصفهان 290 گرفتمنقل قول:
بچه ها الان قیمت m7 چنده ؟ ( 100 میل ) راسته که تستر نداره !؟
فکر کنم در حدود 130 باشهنقل قول:
لطفا به زبون بازی این فروشنده ها توجه نکنید
بله تستر هم داره و یه درب کوچک مشکی هم داره.
فکر کنم در حدود 130 باشهنقل قول:
لطفا به زبون بازی این فروشنده ها توجه نکنید
بله تستر هم داره و یه درب کوچک مشکی هم داره.
امروز بالاخره موفق شدم دیزاین اند موشن بوگاتی رو تست کنم. با پور بلک خیلی متفاوت بود.یه بوی تلخ و شیرین داشت.از نظر سبک بویایی نزدیک به وان میلیون بود.بنظرم پور بلک بوی خیلی جالبتری داشت.125 میل 110 تومن .
دوستان يه اسپري عرق گير خفن معرفي كنيد
قیمت نکردم ولی یادمه قبلا که دیدم همین حذودا بود.نقل قول:
سلام. میشه بپرسم از کدوم مغازه خریدی؟ ادرسش؟
میشه بگی ادرس فروشگاهش کجا بود تو قشم؟نقل قول:
با سلام دوست عزیز توصیه دارم اصلا از اسپری واسه این قصد استفاده نکنی که به نظرم خیلیییی جواته از بغل هر کی رد میشم فرقی هم نداره زن یا مرد همچین اسپری رو خالی میکنن رو خودشون که عرق و اسپری با همدیگه قاطی میشه و بوی مردار میده+ بعد یک ماه استفاده بوی اولیه خودش رو از دست میده میخواد هر چی باشه.نقل قول:
و توصیه : من خودم انواع و اقسامشون رو استفاده کردم الان بهتین چیزی که دارم الد اسپایس سالید هستش با جلد قرمز رنگ و صابون آبی رنگ فوقالعادست در یک کلام.
دوست عزبز اسم خارجيش چيه ؟نقل قول:
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
درسته مام های صابونی کیفیت بهتری نسبت به اسپری دارن.غیر از الد اسپایس مام صابونی رکسونا هم کیفیت خیلی خوبی داره.انتسا هم خوبه ولی از نظر قیمتی نمی صرفهنقل قول:
رکسونا رو تست نکردم اما از این الد اسپایس خیلی راضی هستم.نقل قول:
Old spiceنقل قول:
چنده و هرچندوقت یکبار میخری؟نقل قول:
چقدر اسپری و دئو گران شدن دوباره.. رفتم رولی مایع 8x4 بگیرم. گفت 5 تومن نگرفتم. مروی هم 4300 بود. fa رو که پارسال 1800 میگرفتم 3500 گرفتم. تازه خوشحال هم بودم که این قیمت پیدا کردم. 3 تا خریدم.
چندروز قبل هم سری جدید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو گرفتم که چیز مالی نیست. حداقل بدرد زیر بغل نمیخوره. 2650 تومن. دئو اقتصادی چی پیشنهاد میکنید؟ رکسونا اسپری 200 میل پودری 48 ساعت محافظت هم 5 تومن.
والا من بهمن ماه یکی خریدم هنوز هم 20 ذرصد داره بابا رفتم یه بسته ژیلت شیک خریدم 3500 بوده شده 6.500 اخه این چیه.....نقل قول:
من رکسونا رو داشتم همین 200 میلش اونم خاصیتش مثل بقیه اسپری هاست مضخرف.
فقط الد اسپایس سالید....دقت کنید دو نوع هست یکی جلدش سفیده یکی قرمز اون سفیده یه حالت توری طور داره. من قرمز رو گرفتم مثل صابونه فوقالعادست و خیلی به صرفه.
راستی فومن شیمی یه زمانی پیف پاف تولید میکرد مگه نه ؟
میشه یه عکسی ،لینکی چیزی بذاری؟نقل قول:
بعد باشگاه بدرد میخوره
نگفتی چند؟ چند میل؟ فومن شیمی پیف پاف هم تولید میکنه هنوز؛ نام پیف پیف هم برازنده اسپری بدنش است.نقل قول:
یک خبر خوب برای علاقه مندان ادکلن:31:
برند creed هم صاحب نمونه های تقلبی شد!!!!!!!!
یعنی دارن همچی رو به گند میکشن
63 گرمی هستن. اون موقع خریدمش 5000 تومن فکر کنم....اون اسپی هست که میلی واحدشه:31:نقل قول:
فرید جان این ادکلن ها که در وسع ما نیست برادر.نقل قول:
اینم عکسش اینی که الان استفاده میکنم game day هستش اینم قوطیش دقیقا همینه :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی تا حالا اینجا ادکلن گرلن cologne du 68 رو دیده? قیمتش چقدره.. من یه جا دیدم گفت 110 ولی نخریدم گفتم شاید فیک باشه چون تو اینترنت دیده بودم قیمتش خیلی بیشتره.
اين اسپريه ، ژله چيه ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
مطمئن هستید که نام ادکلن و برند رو درست نوشتید؟ چون فکر نکنم برند گرلن همچین محصولی داشته باشهنقل قول: