یعنی واقعا خدمت 24 ماه میشه؟ من که بعید میدونمنقل قول:
Printable View
یعنی واقعا خدمت 24 ماه میشه؟ من که بعید میدونمنقل قول:
من فکر می کنم دوران خدمت رو کمتر می کنند. یعنی دو سه ماهی کم میشه .البته تحلیل من اینه و هیچ خبری ندارم و فقط خودم تجزیه وتحلیل کردم وحدس میزنم با کم شدن معافیت ها و برای ترغیب مشمولان غایب به معرفی و همچنین نزدیکی انتخابات و اینکه الان چند ساله 18 ماهه و تغییری نکرده و......این نوشته رو الان داشته باشید تا شنبه که قراره خبرش بیاد.
نقل قول:فعلا که دارن بدترش میکنن !نقل قول:
وی ادامه داد: در گذشته افرادی که مرتکب غیبت می شدند تا سه ماه اضافه خدمت دریافت می کردند اما بر اساس قانون این اضافه خدمت در قانون جدید از سه ماه تا شش ماه است و حتی مشمول به مراجع قضایی معرفی می شود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وی ادامه داد: در گذشته افرادی که مرتکب غیبت می شدند تا سه ماه اضافه خدمت دریافت می کردند اما بر اساس قانون این اضافه خدمت در قانون جدید از سه ماه تا شش ماه است و حتی مشمول به مراجع قضایی معرفی می شود اما با تصویب ستاد کل نیروهای مسلح همزمان با اجرای قانون جدید تا 6 ماه کسانی که دارای غیبت هستند اگر خود را معرفی کنند غیبت آنها بخشیده می شود.
این هم خبر امروز .با کم شدن مشمولان و معرفی نکردن غائبین ، تنها راهش ایجاد مشوق هست.یکی اش بخشش اضافه خدمت.یکی هم کاهش دوران خدمت.
نقل قول:
دوست عزیز مطمئن هستید که تصویب شده !!!!!
من دقیقا تو اخبار چند وقت پیش شنیدیم که گفتن مجلس تصویب کرده و باید بره شوراری نگهبان که اگر اونجا هم
تصویب شد قانون اجرای میشه
بله دوست عزیز. نظام وظیفه کافیه اراده کنه تا این قانون اجرایی بشه!نقل قول:
سلام دوستان عزیز
آیا مشمولانیکه سابقه خدمت قبلی دارند و بعلل قانونی از خدمت ترخیص میگردند(مانند قبولی در دانشگاه)برای ادامه خدمت باید به یگان قبلی اعزام گردند؟
۱۰ ماه سابقه خدمتی دارم.
درود
1-دوستان اخرش خدمت چند ماه شد؟24 یا 18 ماه هستش
تو اموزشی ما یه نفر بود که قبلا یه جای دیگه سه ماه خدمت کرده بود ولی العان یه جای دیگه افتاده بود ولی بعد از اون من هر کس رو با شرایط شما دیدم افتاده همون نیروی که قبلا بوده و یگانش فرق میکردهنقل قول:
سلام دوستان
هر دو تا چشم من قوز قرنيه داره و طبق قوانين نظم وظيفه از سربازي معاف دائم ميشم .منتها از اين طرف و اون طرف شنيدم كه ممكنه معافيت پزشكي در آينده درد سرهايي رو برام به دنبال داشته باشه از جمله عدم استخدام در مراكز خصوصي و دولتي ، گواهينامه رانندگي و غيره... آيا اين مسئله معافيت واقعا برام مشكل ساز ميشه ؟
از دوستاني كه در اين زمينه تجربه دارن خواهش ميكنم تجربيات خودشون رو بگن . . در ضمن من ليسانس مدريت بازرگاني دارم .
ممنون از همه شما:40:
قانونش اینه که اینجوری باشه. مگر این که با پارتی کلفت تغییر یگان بدید که اونم با توجه به اینکه شما 10 ماه خدمت کردید یه مقدار بعیده.نقل قول:
حالا ما کار نداریم که خدمت چند ماه میشه ، فقط بگید اگه بشه از کی اجرا میشه و شامل اونایی که میخوان اعزام بشن هم میشه ؟
من اعزامم 18 / 11 هست .
آیا شامل منم میشه ؟
من با کلی روحیه میخواستم برم سربازی اگه 24 ماه بشه کلا روحیم رو از دست میدم .:19::19:
تحملش حالا هیچی ، دو سال تمام از زندگی عقب میفتیم .
جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
از شنبه 10 دی شروع می شهنقل قول:
بله شامل شما هم می شه دوست عزیز، خدا بهت صبر بده:41:
:19::19::19::19::19::19::19:الان یه مطلبی پیدا کردم تو نت آیا درسته ؟
خدمت بر مبنای ۲۴ ماه محاسبه شده و برای مشمولان دیپلم ۲ ماه، لیسانس ۴ ماه، فوق لیسانس ۶ ماه، دکتری ۱۰ ماه کسر خواهد شد
واقعا هیچ کسی در مورد این قانون و عواقبش فکر نکرده ؟
بزار یه چهار تا نا سزا بگم
ای............................................
آخیش راحت شدم .
البته صحیحش اینه که واسه دیپلم 2 ماه، فوق دیپلم 4 ماه، لیسانس 6 ماه، فوق لیسانس 8 ماه و دکتری 10 ماه محاسبه می شه:46:نقل قول:
سلام
بعد چند روزوقفه برگشتم...:3:
از اول 10 اعزام شدم ودلیل نیومدنم قطعی اینترنتم بود نه خدمت ..... خدمت که خوبه
همچنان بحث 24 ماه خدمت داغ مونده ؟؟؟؟:31:
اقا طول مدت خدمت نه برا قبل برج 10 نه بعدش اضاف نشده و نمیشه
همون کسر خدمت که توسط رهبر شامل همه میشه همچنان ادامه داره... یعنی 6 ماه
پس خدمت 24 ماه هست و به دستور رهبر 6 ماه کسری دادن و ما 18 ماه خدمت میکنیم....
لطفا نترسید :31:
نقل قول:
دمت گرم خیالمون رو راحت کردی :40::31:بعضی دوستان ادمو میترسونن :41::31:
فعـــلا البته :دینقل قول:
شاید یه شب بخوابیــم .... بیــدار بشیــم .... شده باشه 24 ماه :دی
حوادث اینجوری زیاد پیش میاد عزیزم :دی
شاید بکنن 36 ماه اصلا! کی به کیه؟ تو سرمون هم بزنن صدا مون در نمیاد :دی
اینهمه بیــکار ..... بالاخره باید یه جوری از خیابونها جمعشون کرد دیگه ! چه راهی بهتر از سربازی؟ :دی
ای بابا شما که میخواین خدمت کنین پس اون 5 / 6 ماه کمتر یا بیشتر چه فرقی میکنه ؟
برید و خودتون رو از این باری که رو دوشتونه راحت کنین
ببین عزیزم این امریه ایی که روز اخر اموزشی میدن همه از تهران صادر میشه و اون مرکز اموزش فقط چاپ میکنه میده دست سرباز .نقل قول:
تو تهران هم روال اینطوریه که همه سربازها بر اساس شماره پرسنلی که داره تقسیم میشه . مثلا لشگر 77 مشهد سرباز میخواد مراتب رو اطلاع میدن تهران که ما مثلا این برج 500 تا سرباز نیازمندیم . اونجا هم بر اساس شماره پرسنلی سربازها تقسیم میکنند . مثلا میگه از شماره 1200 تا 1700 بیوفته مشهد .
ارتش که اینجوریه
---------------------------------------------
سلام .
برادرم خدمت رفته 12 سال پیش . الان زن و بچه داره . تو دست داداشم هم پلاتینه .
بابام 59 سالشه .
من چه طور برای کفالت اقدام کنم .
الان دانشجو ام . کل مراحل رو یکی توضیح بده . خدا خیرش بده .
سلام. متاسفانه شما بخاطر داشتن یک برادر دیگه تحت هیچ شرایطی معاف نمیشین !نقل قول:
با سلام
آیا فاوا ناجا سرباز از رشته مکانیک میگیره؟کار فاوا چیه؟خدمت در آن راحته؟
با سلام خدمت دوستان . من آموزشی 06 بودم الان موقع تقسیم افتادم سا ع س اجا -آج که همون سازمان عقیدتی سیاسی آجا هست.
کسی اونجا بوده تا حالا چجوریه ؟ روز اول باید با چه لباسی بریم ؟ ساعت چند بریم ؟ تو برگه فقط نوشته تاریخ معرفی به یگان 10/10/90 . در مورد ساعت چیزی نزده.
اگه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
سلام.نقل قول:
شما قبل از ارسال دفترچه پیش یه دکتر آشنا برو که معاینه ات کنه و بهت بگه که بیماریتون در حدی هست که اگه دکترهای خود سازمان نظام وظیفه (قسمت کمیسیون پزشکی) معاینه ات کنن معافت میکنن یا نه. اگه تا حدودی مطمئن شدی که اگه برای این کار اقدام کنی حتما معاف میشی، اقدام کن به نظرم. در اونصورت شما باید تو دفترچه فرم درخواست معافیت پزشکی رو هم علاوه بر فرمهای دیگه پر کنین و به پلیس +10 بدین. زدن واکسن ها هم لازمه و باید موقع تحویل مدارک به پلیس +10، فرم تایید تزریق واکسن ها رو هم داشته باشین.
سلام.نقل قول:
فاوا مخفف فن آوری اطلاعات و ارتباطات هستش و همونطور که اسمش روش هست، کارش تقریبا مخابراتیه. البته تا اونجایی که من دیدم معمولا اون قسمت هتل هستش و اکثر سربازا از خداشونه که بیفتن اونجا. حالا اینکه شما رو اونجا پذیرش بکنن یا نکنن رو دیگه نمیدونم
موفق باشین.
90/10/7
البته خیلی هم هتل نیست..نقل قول:
سلام.
فاوا مخفف فن آوری اطلاعات و ارتباطات هستش و همونطور که اسمش روش هست، کارش تقریبا مخابراتیه. البته تا اونجایی که من دیدم معمولا اون قسمت هتل هستش و اکثر سربازا از خداشونه که بیفتن اونجا. حالا اینکه شما رو اونجا پذیرش بکنن یا نکنن رو دیگه نمیدونم
بعضی از کارهاشون:
نصب دکلها
تنظیمات بیسیم ها و راه اندازی و پشتیبانی شبکه ها و مخابرات و سیستمهای کامپیوتری و نصب و راه اندازی دوربینهای پادگان و یا دوربینهای سطح شهر..... از جمله کارهای فاواست....
---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------
باید حتما با لباس فرم نظامی بری....معمولا هم همون ساعت 7-8 صبح اونجا باشی خوبه...نقل قول:
سلام دوستان :10:
+
همین الان پست یه نامه ای اورد تحت عنوان برگه اماده بخدمت مشمولان خدمت وظیفه ی عمومی و مشخصاتم داخلش درج شده !!
.
واون پاینش هم زده :18:
+
تاریخ اعزام به خدمت : 18 دی :18: یعنی حدود 10 روز دیگه:18:
+
+
میخواستم بدونم چرا اینقد سریع اومد ؟! :31:اخه کمتر از 2 هفتست پلیس + 10 مدارکو ثبت کرده :31:
+
ولی خودم پیشنهادی رو زده بودم 18 ام !! چه دقیق عمل میکنن تو اینجور مواقع :27:
+
حالا میخواستم بدونم همین روزها باید منتظر یه برگه ی دیگه هم باشم ؟! :20:این اسمش برگه سبز یا اونی که چند روز دیگه میاد ؟! :31:
حالا باید منتظر برگ سفید باشینقل قول:
-------------------------------
سلام دوستان.یه سؤال داشتم.من امسال یه بار واسه اعزام اقدام کردم ولی نرفتم.دوباره خودشون واسم اعزام مجدد زدن ولی به علت بیماری نتونستم برم.الان باید دوباره اقدام کنم؟و آیا دوباره باید برگه معاینه پزشکی رو ببرم پهلو پزشک یا میشه مال دفه قبلی رو ببرم پلیس+10؟
واضح و مبرهنه که باید با لباس فرم بری ( هه هه درجه هات و ارم و علایمت یادت نره )نقل قول:
ع س برش یگان به نظر من کارت اونجا راحته ( چون جایی که ما خدمت کردیم ع س نداشت ) !!!
تو همون تاریخ که زده برات ساعت 7 صبح باید در یگان باشی . ( البته معمولا یه روز دیر میرن . اگه گفتن چرا دیر اومدی میگی ادرس رو یاد نداشتم و از این حرفا ) :31:
سلام
دوستان این سوال یه بنده خدایی هست.برای منم واقعا سوال شده
اگر تا قبل از ۱۰ دی دفترچه بفرستیم باز هم شامل قانون جدید میشیم؟ یعنی ملاک قانون زمان ارسال دفترچه هست یا زمان اعزام به خدمت؟
ممنون
سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
من آمده ام وای وای من آمده ام!!:31::31:
آقایون چه خبرا؟چیکارا میکنین؟بابا این عبجشیر عجب شیری بوده ها!!:46:
ایشالا اگه وقت و حوصله شو داشتم حتماً میام یکم از اونجا میگم بهتون.
فعلاً اصلاً حسش نیست!!:13:
با اینکه اعزام پنجشنبه بود ولی من بنا به دلایلی شنبه رفتم و بخاطر همین از اتفاقات دو روز گذشته خبر ندارم!:46:
عجبشیر!!;)
وارد پادگان که میشی از جو موجود شوکه میشی!:18::18: عظمت و بزرگی پادگان آدمو میترسونه.:ohno: فکر اینکه تو اون محیط هر کاری که بخوان با آدم میکنن!:22::22::24::24:
رفتم و رفتم تا پذیرش شدم و رفتم گردان دوم!از اونجا هم که رفتیم گروهان!!:20:
محیط بسیار قدیمی با امکانات خیلی خیلی کم!!:9: دیگه بهت بگم که من تو تختی که میخوابم یکی تاریخ اعزامش رو نوشته 1363!!!! یعنی بزرگتر از سن من!!!:18::18:
برخورد نسبتاً تند و نظامی هستش.:47: بخصوص روزای اول.ولی بعدش کم کم بهتر میشه!البته بجز یکی دو نفر که کلاً خندشونو ندیدیم تو این چند روز!!!:9:
فرمانده گردان بسیار هوای سربازارو داره.دستش درد نکنه.:40::11:
تمرینات خیلی خیلی هم سخت نیست.تنها چیز عذاب آور سرمای شدید پادگانه!:19: کمبود امکانات هم که هیچی دیگه!الان بعد از گذشت تقریباً یه هفته باز خیلی از بچه ها یه چیزایی تو استحقاقیشون کم دارن!:13: خود من هم که تا امروز لباس شخصی میگشتم!!:8::5::5::21::27:
کلاً سربازیه دیگه!برای من که ذهنم رو آماده کرده بودم خیلی سخت نبود.شاید هم به نظر من اینجوری بوده!ولی هرچی که باشه.......چون میگذرد غمی نیست!:46::10::12::12::33::15::rambo::rambo::th umbsup:
اگه سوالی هست در خدمتم.:7::6:
ما که داریم خدمتمونو میکنیم چهار ماه دیگه خدا بخواد تمومه ولی نرید سربازی . :13:
دوستان کسی تو فرودگاه خدمت نکرده یه خورده ما از تجربیاتش استفاده کنیم؟