تاييد ميشودنقل قول:
ضمنا روز به روز با اقزايش مشتري كيفيت بدتر خواهد شد :41:
بقيه دوستان هم كه الان مشكل ندارند به جمع ما مشكل داران اضافه خواهند شد:21:
Printable View
تاييد ميشودنقل قول:
ضمنا روز به روز با اقزايش مشتري كيفيت بدتر خواهد شد :41:
بقيه دوستان هم كه الان مشكل ندارند به جمع ما مشكل داران اضافه خواهند شد:21:
سرویس وایمکس بسته به جا و مکان سرویس دهیش متفاوت هست.
برای من در 1 ماه و نیمی که داشتم جز در اون زمان که کله اینترنت به مشکل خورده بود هیچ مشکلی نبوده.
خیلی از مشکلات از جایی هست که شما هستید و در اونجا ممکنه امکان سرویس بهتر برای شما نباشه.
من در زمانی که سرویس جدیدم فعال نشده بود خیلی راحت و با سرعت فوق العاده بالا تمام سایت های ایرانسل را باز می کردم.نقل قول:
اينكه وقتي ترافيكش تموم ميشه سايت ايرانسل رو به صورت آفلاين بياره كه بشه پول واريز كرد.
آقایون برای من قطع نیست عوضش سرویس 2 مگ من 80 بیشتر جواب نمیده...:18:
هر کی وایمکس داره بفروشه ADSL بخره به خدا
به نظر من تو روز های برفی مثل امروز آنتن دهیش بیشتره:31: سرعت من از 130 تا 180 میره
برای منم خوبه فقط این کنترل حسابش درست بشه مقدار پولی که در حسابمان هست رو درست بزنه به جای این همه آیکون میومد میذاشت حساب شما داخلش میزد اینقدر پول دارین بعد میزد مقدار حجم شما مقدار مصرف و مقدار باقیمانده به مگابایت میزد حالا کی کیلوبایت کار داره و قسمتی هم میزاشت شما یه فاکتور ایجاد میکردی سریع پرداخت میکردی بعد میتونستی استفاده کنی نه 24 ساعت بعد.
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:18 PM ----------
دوست عزیز adsl خیلی آشغال تره با این مخابارت افتضاح ضمن اینکه همه جای دنیا داره استفاده 3G میشه به خاطر در دسترس بودن و ارزان تر بودن و وایمکس و غیره قدیمی شده اینجا برای ما هنوز تکنولوژی هست در سایت وایمکس میتونین اخبارش رو ببینی. یعنی 4G یا همان lte بورس دنیا داره میشه ما هنوز 3G نداریم. چراب اید بریم وایمکس و adsl بگیریم اگر اپراتورهای درست داشتیم و دولت درست حسابی همین امکان 3G یا 4G میدادن شما یه سیم کارت میگرفتی همه جای کشورت به اینترنت وصل بودی با سرعت بالا لذت میبردی این همه دنگ و فنگم نداشت.نقل قول:
من نامحدود گرفتم از مخابرات میگن سرعت دانلودم رو 250 میاد جالبه
فقط هم واسه من اینطوریه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان یکم شرینگ بالاست سرعت دانلود رو 170
فقط شرینگش خیلیه چند نفر دانلود کنن کارت تمومه من 50 درصد توصیه میکنم
256 کیلوبیته مال من
این هم بود نفهمیدم چیه
تو speedtest 2 تا بود
تست همین الان که بارون شدید داره میزنه تهران:31:
سلام
1-سرعت دانلود سرویس 128 و 256 وایمکس چنده؟
2-شبانه رایگان داره؟
3-قطعی داره؟
4-افت سرعت داره؟
تغییر سرعت نداره معمولا چون شرینگ نداره
512 سرعت دانلودم رو 70 بود
قعطی بعضی وقت ها داشت نه زیاد
هیچ وقت رایگان نیست
من که دیگه شارژش نکردم
سرعت دانلود 1 مگ باید چه قدر باشه؟؟ برای من ثابت روی 126 هست.
و یک سوال دیگه من سرویسم اعتباری هست هزینه دوره بعدی رو چه جوری باید واریز کنم خودشون توی پانل کاربری فاکتور صادر میکنن یا باید خودم زنگ بزنم؟
ممنون
سرعتش نزدیک یه ماهه مسخره شده. خیلی وقتا گوگل رو هم باز نمیکنه. تقریبا با هیچ فیل ...شکنی هم نمیشه کار کرد. دیگه داره خسته کننده میشه...
معمولا وایمکس اول و آخر ماه خرابه خیلی فقط 10 روزه وسط خوبه که الان باید خوب باشه
براي من با دانلود منجر ثابت روي 119 هست.نقل قول:
یه سوال ، وایمکس ایرانسل دانلود شبانه ی رایگان نداره ؟!
سلام
این چند روزه سرعت وایمکس من داغونه !!!
نه :31:نقل قول:
برای من هم همینطور . البته خیلی بیشتر از چند روزه . از وقتی گفتن اینترنت قراره ملی شه سرعت من افت داشته تا الان :13:نقل قول:
این که خیلی بد شد ! تا اون جایی که من می دونم اکثر شرکت های خصوصی ، دانلود شبانه ی رایگان دارن ! ایرانسل تافته ی جدا بافته شده ! جالبه که قیمت هاش هم گرونتر از ADSL هست !
از شانس بد من ، منطقه ی ما رو هیچ ADSL ای پوشش نمیده ! به نظرتون برای مشاهده ی آنلاین فوتبال ( و یا سایر کانال های ماهواره ای که با نرم افزار باز میشن ) ، چه سرعت وایمکس با چه ترافیکی نیاز هست ؟
کانال ها HD باشن فکر کنم 1 مگ کافی باشه سرعت دانلود هم بسته به منطقه از 128 هست تا 250 کیلوبایتنقل قول:
نه منظورم کیفیت HD نیست چون احتمالا تو ایران با 2 مگ هم نمیشه دید اونا رو ! :31: منظورم همین کیفیت در حد ویدئو های یوتیوب ( یه کم بیشتر ) هست . اگر کسی تجربه ی مشاهد ه ی آنلاین این طور کانال ها رو داره ، لطف کنه بگه با چه سرعتی میشه بدون لگ و تاخیر تصاویر رو دریافت کرد و چقدر ترافیک میبیره معمولا ؟نقل قول:
من با 256 به سختی و با توقف های گاها چند ثانیه ی می بینم.نقل قول:
این بسته به وضع نت در اون زمان و شبکه آنلاینی که می بینی هم داره.
فکر می کنم با 512 در حد قابل قبول بتونی ببینی. (کیفیت متوسطو دارم میگما:31:)
وضعیت سرعت ایرانسل چند ماه است که خیلی بد شده به غیر از اول و آخر ماه روزهای دیگه هم افت سرعت و قطعی زیاد داره بخصوص غرب تهران
دوستان من اكانت خودم وصل هستش بعد ميرم داخل تنظيمات مودم قسمت وايمكس قبل از @ رو نام كاربري دوستم رو ميدم و رمزش رو هم ميزنم و ذخيره ميكنم بعد از status قسمت وايمكس disconnect network ميكنم ودوباره وصل ميكنم بعد ميرم داخل اينترنت هيچي نمياره كار نميكنه. مشكل كجاست؟؟ سرويس نامدحود 1 ساله هست.
سرعت خیلی افتضه :2: یعنی وضعیت جوّی اینقدر تاثیر داره ؟ :18:
ecare هم که باز نمیشه اصلاً :2:
مودم و اکانت به هم دیگه وصل هستند یعنی که توی مودم خودت نمیتونی از اکانت دیگری استفاده کنی و برعکسنقل قول:
من 1مگ دارم سرعت به نظرم پایین نیومده این چند روز من الان با قدرت سیگنال 60% سرعت 130 دارم دانلود و 65 کیلوبایت آپلود میکنم دو روز پیش کرج بودم قدرت سیگنال 100% بود سرعت دانلود تا 250 میرفت
بستگی به محل و قدرت سیگنال همش داره
دوست عزیز اون دوستم دیسکانکت بود به من داد استفاده کنم یا وقتی که خونه نیست زدم باز هم نشد. اصلا ربطی به این نداره شما با یوزر و پسوردت در هر مودمی میتونی استفاده کنی. چون خود من یوزر و پسوردم رو دادم به دوستم با مودم usb خودش استفاده کرد. یا خودش 128 داره داد به کسه دیگه استفاده کرد. نمیدونم برای من چرا اینطوری میشه.نقل قول:
معمولا تا 1 ساعت بعد عوض کردن سرور ایرانسل به قول خودمونی یکم گیج میشهنقل قول:
من روزی 2 بار عوض میکنم
یه ADSL دارم وقتی میخوام برم جایی یه واینکس با دوستم شریکی دارم
معمولا جند دقیقه باید صبر کنی
خوش به حالتون. من توي مشهد توي خونهمون قدرت سيگنالم 100% هست و سرعت دانلودم در بهترين حالت (استفاده از دانلود منجر) به 119 ميرسه.نقل قول:
البته بگم سرعتم افت نداشته.
نقل قول:
سلام
معمولا اگر بعد از عوض کردن رمز ، یوزر و پس ورد جدید رو ذخیره کنی و سیستم رو خاموش کنی ( یه جوری که چراغ مودم کلا خاموش بشه - یعنی برق سیستم کلا قطع بشه ) و بعد مجدد سیستم را روشن کنی و کانکت بشی مشکل به وجود نمی یاد. اما اگر با این کار هم مشکلت حل نشد باید با 707 تماس بگیری تا یوزر و پس رو چک کنن.
خوش باشی.
سلام
اقا شما برای باز کردن جیمیل مشکلی ندارین؟
من 256 دارم و وقتی میخوام وارد gmail بشم لود کردنش طول میکشه و پیغام خطا میده و در نتیجه باید در حالت Basic HTMLوارد بشم.....شماهم اینطوری هستین؟
منم همین مشکل رو دارم خداروشکر بهتر شده قبلا حتی دکمه های +1 گوگل که تو بیشتر سایت ها هست رو هم مثل اینکه فیلتر کرده بود هر سایت کلی زمان میبرد تا لود بشهنقل قول:
سلام
وایمکس ایرانسل قراره به شهرهای دیگه هم بیاد یا نه !؟
تو ارومیه فقط مبین نت هست که هم قطعی داره و هم نوسان شدید سرعت !!!
من كه سرويس 512 دارم همين مشكل رو دارم و با سرويس 3 مگ اداره هم همينطور. نميدونم چرا گوگل اينمطوريه. در صورتي كه هاتميل رو سريع مياره و راضي هستم.نقل قول:
فامیلمون می خواد وایمکس بگیره . بهش گفتم صبر کنه شاید تو این دهه فجر و یا نزدیک 22 بهمن دوباره وایمکس مودم هاشو نصف قیمت بده
دوستان کسی اطلاعی داره الان قیمت مودم وایمکس ایرانسل چنده؟
نصف قیمت شده یا نه؟
دوباره مثل قبل که عید ها نصف میشد ..........
من یه مودم 620 ایرانسل دارم میخوام به دوستم بفروشم چند بدم؟
خوب وایمکس ایرانسل افت سرعت نداره
یکیه چون شیرینگ نداره
ADSL یه ریست کنی حله
!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
شرینگ نداره یعنی چی؟
توی خود سایت ایرانسل گفته شرینگش 1 به 8 هست
ویرایش:
قسمت سوالات متداول:
آیا پهنای باندی که به من تخصیص داده شده به صورت اختصاصی است؟
در حال حاضر تمام پهنای باندهای ارائه شده به کاربران وایمکس ایرانسل به صورت اشتراکی با ضریب اشتراک یک به هشت میباشد
خدا وکیلی؟
پس چرا به ما گفتن نیست :)
آخه سرعتش کم و زیاد نمیشد همیشه پایین بود
خوب شد تعلیقش کردما
خدایی با ADSL روزی 4 گیگ دارم دانلود میکنم
پس اگه با ای دی اس ال کار میکنی پس توی فروم وایمکس چه کار میکنی؟