نقل قول:
اساتيد محترم
اين سوال من بي جواب موند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
اساتيد محترم
اين سوال من بي جواب موند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تجربه ای با این مارک بلندگو ندارم.نقل قول:
مبارکت باشه ؟؟؟نقل قول:
بلنگوهای عقب رو در rs33 چطور استفاده کردین؟؟؟
آیا پلیر دی وی دی هم داره و usb می خوره؟؟؟
در ضمن در خصوص 717 اطلاعاتی دارین؟؟؟
منظورم تجربه کار کردن و گوش کردن به آن هست
با تشکر
مرسینقل قول:
فعلا رو باند ها گذاشتم تا براش پایه بگیرم .
داره usb2
دیدمش ولی به طور کل اگه قصد خرید داری سیستمی بگیر که امپش جدا باشه چون عمل کرده بهتری داره و راحت update میشه .
خواهش میکنم .
سلام نمیدونم سوالمو باید اینجا مطرح کنم یا نه در هر صورت من مشکل پروتکت نوشتن در دیسپلی و خاموش شدن در سینما خانگی سامسونگ دارم که فکر میکنم ایراد از قسمت آمپلی باشه کسی از دوستان میتونه بگه باید چکار کنم .
سلام به همگی...
من بین x vision 343 و 232 موندم،
میخوام بدونم کدومش برای ضبط برنامه روی هارد، نیازی به منبع تغذیه برای هارد(آداپتور) نداره؟
اگه فیلم و سریالُ روی یه usb flash چهار گیگ معمولی بریزم، مشکلی برای پخش نداره؟
بعدشم فایلهای ویدئویی با کیفیت 1080p رو راحت پخش میکنن؟
به سایت مادیران سر بزن و مشخصات دو دستگاه را ببین.نقل قول:
در مورد سوال آخرت، اینطور که من فهمیدم این دستگاه ها، ظاهرا هیچکدام از فرمت صدای DTS که فیلمهای 1080p واقعی ( نه از این 700 مگی ها که به اسم 1080 میگذارند!) یعنی فیلمهای MKV با حجم های 4 گیگ و 7 گیگ و ... پشتیبانی نمیکنند و این گونه فیلمها بدون صدا برایت پخش میشوند.
ممنون!!نقل قول:
این دوتا سوال شاید مسخره بنظر بیــاد :دی
1. برای استفاده از پلیرش که لازم نیست usb منبع تغذیه جدا داشته باشه، مثلا اگه بخوام چنتا ویدئو یا آهنگی رو که رو یه usb flash دارم ببینم؟
2. فایلهای روی هارد اکسترنالُ میشه با پلیر پخش کرد؟
مشخصات هر دو مدل رو تو سایت مادیران دیدم:
232:ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال
343:ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
تنها تفاوتشونم اینه که 343 کابل HDMI داخل پکیجش هست! [بعلاوه چنتا فرمت که 232 که ارزونتره، بیشتر ساپورت میکنه.]
اگر در ولوم بالا اين پيغام ميده؟ اين امكان هست اتصال كوتاه در سيم بلندگوها هست و يا مثبت و منفي پشت بلندگو اشتباه وصل كردي؟ اگر در ولوم پايين اين پيغام ميده حتما مشكلي هست و با نمايندگي مشورت كنيدنقل قول:
يه مارك چيني فوق العاده بي كيفيت كه وقتي در تهران وارد شد و هركي خريد سريعا فروخت و همگي رفت پاساژ استوك فروشي توپ خونه.نقل قول:
آنتن AM! اون گردالي سر به ميخي چيزي آويزان ميكني براي دريافت راديو AMنقل قول:
به چه دليل؟نقل قول:
با تشکر ، منم rs33 گرفتم دیروز ، خیلی صدای توپی داره فقط 2 تا مشکل دارم باهاش :
1- نتونستم با hdmi زسیورشو به tv وصل کنم یعنی از hdmi out ----- به tv که وصل می کنم هیچی نمی شناسه . پشت دستگاه dvd هم که hdmi نداره .
2 - تنظیمات صداش چه جوری انجام میشه ؟ من هر چی دکمه های setting , setup روی کنترل ----- می زنم می نویسه cant select !!!
لطفا کمکم کنید
مگه نباید hdmi out تی وی رو به ----- بدی ؟؟؟
شما برعکس نگفتین؟؟؟
نه دیگه و ما می خوایم که تصویر ----- تو تلویزیون بیفته و اصلا تلویزیون hdmi out نداره ، فقط hdmi in دارهنقل قول:
من منظورم ----- rs33 بود شرمنده
مبارک باشه.نقل قول:
1-فکر کنم این ----- قابلیت این رو نداره که تصویر آنالوگ رو بگیره و از دیجیتال خارج کنه یعنی ورودی آنالوگ رو به HDMI تبدیل نمی کنه.باید پلیر رو عوض می کردید و مدل 420 یا 430 رو بر می داشتید.اینطوری دردسرتون کمنر بود.تا دیر نشده تماس بگیرید و بهشون بگید که می خواید پلیر رو با مدل 420 یا 430 عوض کنید.اگر هم این کار رو نکردید باید تصویر پلیر رو به تلویزیون وصل کنید و صداش رو به آمپ.پلیر خروجی کواکسیال داره و صدای چند کانال هم از این طریق می تونید انتقال بدید.
2-اول رو کنترل دکمه receiver رو بزن و بعد دکمع setup رو بزن.البته تنظیمات صدا ربطی به قسمت setup سیستم نداره.شما تو قسمت setup می تونید پارامترهای بلندگو و ... رو تنظیم کنید.برای تنظیمات صدا باید روی کنترل از دکمه های auto direct و stereo و standard و todoroki و ... استقاده کنید.
نقل قول:
خیلی ممنون ، آره قضیه HDMI را فهمیدم ، اره خودم دقیقا همون کارو کردم یعنی تصویر پلیرو رو مستقیم به Tv وصل کردم و صداشو به ----- ، راستی این خروجی کواگزیال کابل مخصوص می خواد یا همین کابل های آنالوگ ؟ کیفبت صداش بهتره این جوری ؟
ولی مشکل اصلیم هنوز حل نشد یعنی تو کنترل رسیورو می زنم و بعدش هر کدام از دکمه های auto/direct, satnadard , adv surr, audio parameter ,setup را میزنم می نویسه cant sel !! هر کاری میکنم درست نمی شه !! تو رو خدا اگه کسی rs33 داره ببینه مشکل از دستگاه منه یا من قلقشو بلد نیستم ؟؟ ممنون
کابل کواکسیال یک کابل جداگونه هست و باید جداگونه تهیه بشه.مطمئنا کفیت صدای بهتری نسبت به آنالوگ داره.نقل قول:
برای مشکلتون هم تماس بگیرید نمایندگی بصورت تلفنی کمکتون می کنند.
من از مشهد گرفتم دستگاهم را ولی نمایندگی نبود ، شما شماره نمایندگی تهران را دارید ؟نقل قول:
021-66719101نقل قول:
دوستان عزیز جدیدا شرکت پخش کننده گیرنده دیجیتال Ester T-15 اقدا به توزیع این گیرنده کرده است . خواهشمندم اگر کسی قبلا این گیرنده را خریداری کرده است جزئیات بیشتری در مورد این دستگاه مانند کیفیت ساخت ، گیرندگی ، سرعت تعویض کانال ، کیفیت و برد کنترل از راه دور ، پخش فرمت های مختلف و سایز و رنگ زیرنویس آن در اختیار بقیه قرار دهد . با تشکر
سلام دوستان یه تایپیک زیدم کسی جوابمونو نداد حداقل اینجا کسی کمک کنه
این سامسونگ مدل ht d555 که دوتا باندش وایرلسه آیا در حال پخش کسی کنارش باشه یا از کنارش رد شده نویز و پارازیت میندازه و یا خش خش میکنه ؟؟؟چون بعضی فروشنده ها میگ وایرلس نبر این ایرادارو داره میخواستم ببینم راست میگن یا کسی که تجربه داشتن سینما خانگی وایرلس رو داره این مشکل رو حس کرده ؟؟
و آیا میشه این دوباند وایرلس رو به صورت سیم به دستگاه وصل کرد یا نه ممنونمیشم کمکم کنید .
سلام.نقل قول:
نه همچین مشکلی نیست.
می تونید با سیم هم به دستگاه متصل کنید.
سلام ، با تشکر ، ظاهرا شما تنها کسی هستید که در فروم rs33 داره !! منم به توصیه شما رفتم یکی خریدم و خیلی هم راضیم (ممنون ) . فقط یک مشکل دارم که اعصابمو خورد کرده:41: !! نمی تونم تنظیمات صدای رسیورو انجام بدم یعنی وقتی داره اهنگ پخش میشه از تو کنترل دکمه رسیورو می زنم و بعدش هر کدام از دکمه های auto/direct, satnadard , adv surr, audio parameter ,setup را میزنم می نویسه cant sel !! هر کاری میکنم درست نمی شه !! فقط todoruki کار میکنه . نمایندگی هم که زنگ زدم نتونستن کمکی کنن .می خواستم ببینم شما مشکلی ندارین ؟نقل قول:
سلام.آقایون یک سوال داشتم. آیا بلوری پلیر سونی مدل سه بعدی ( bdp-s480) زیرنویس فارسی رو ساپورت میکنه یانه؟ آیا دستگاهی بالاتر و بهتر از این سراغ دارین؟ ممنون میشم زودتر جواب بدین چون قصد دارم بخرم.
دلیلی نداشت فقط گفت برای موزیک های این جوری صدای 60 به بعد رو رعایت کنید !!
مبارک باشهنقل قول:
دوست عزیز اگه دکه todoroki روی هر حالت روشن باشه (چراغ قرمزه)تمامی تنظیم ها off میشه و به حالت پیش فرض todoroki میشه . اگه میخوای با setup کار کنی باید todoroki رو خاموش کنی . :8:
آقا آپدیت مدل TAKVISION TK-130 HD رو اگه کسی داره بذاره
کانالهارو قاطی کرده شبکه ورزش رفته روی کانال 800 بقیه کانالها همینطور 801, 802, ...
ستینگش روی LCN هست
يه فيلم با زيرنويس مورد نظرتون ببريد نمايندگي و تست كنيد.نقل قول:
براي فيلم كپي و زيرنويس دار همين دستگاه هم خيلي گرونه!
آقا RS77 من اصلا کلید تودورکی نداره آخه...کجاشه؟نقل قول:
دوست عزیز اگه دکه todoroki روی هر حالت روشن باشه (چراغ قرمزه)تمامی تنظیم ها off میشه و به حالت پیش فرض todoroki میشه . اگه میخوای با setup کار کنی باید todoroki رو خاموش کنی .
آقا دمت گرم ، چه نکته ساده ای بود من حواسم نبود !! دستت طلا نجاتم دادی !نقل قول:
RS77 آمپلیش 520 که todoroki نداره. todoroki فقط 320 و شاید 420 دارند.نقل قول:
من rs33 رو گفتم . amp 520 todoroki نداره.نقل قول:
خواهش :7: سلامتی.نقل قول:
سلام
آقا توی بازار که جز ایکس ویژن هیچ مارکی پیدا نمیشه بخصوص ایستر!!!
به یه خرید اینترنتی هم نمی شه اعتماد کرد!!!
به من مدل X.Vision XDVB-343 پیشنهاد شده...این مدل خوبه؟؟؟ کسی استفاده کرده که با مشکل روبه رو شده باشه؟؟
ممنون
تو بازار دنای و مارشال هم مثل xویژن پیدا میشه
دوستانی که سیستم های سری rs یا شبیه به این سری دارن لطف کنن بگن بهترین position برای ساب کجا میتونه باشه ؟ اگه لازم باشه عکس هم میزارم.
محل ساب بستگی به آکوستیک منزل شما و چیدمان وصایل و محل نشستن شما داره.باید ببینید کدوم قسمت جواب بهتری می گیری.نقل قول:
با سلام
بنده قصدخرید یه سینمای خانواده تا سقف 1میلیون رو داشتم.به نظر اساتید این امر بهترین گزینه تو این رنج قیمتی چی میتونه باشه؟
فقط خواهشا زود جواب بدید که ضروریه.
ممنون از لطفتون:40: