من میخوام سنجش شرکت کنم
جامع سومی
بعد نوشته معدل کتبی دیپلم ... معدل سوم دبیرستان
الان منظورشون کدومه؟؟؟
نهائی یا دیپلم 3 سال یا خود سوم دبیرستان؟؟؟؟
Printable View
من میخوام سنجش شرکت کنم
جامع سومی
بعد نوشته معدل کتبی دیپلم ... معدل سوم دبیرستان
الان منظورشون کدومه؟؟؟
نهائی یا دیپلم 3 سال یا خود سوم دبیرستان؟؟؟؟
سلام بچه ها
کسی سوالای کنکور آزاد سالای 84 ,85 , 86, 87 رو نداره؟ با پاسخ تشریحی...
چاکریم داداش (پسری دیگه؟) آخه من تا حالا جمع همه ی ساعتای مطالعه م (کلا از اول تیر تا حالا ) 150 ساعت بوده و با همون این درصدارو آوردم حالا که اگه خدا بخواد! می خوام تو این دو هفته 100ساعت درس بخونم هدف گذاریم این طوری به قول شما درصداش کیلویی رفته بالا دیگه البته به احتمال قریب به یقین من قلم نمی رم این 17 رو می رم جامع دوم سنجش آزمون قبلی سنجشو بعد از ظهر دادم خراب شد کلی دپرس شدمنقل قول:
خب بايد از نظر بلد بودن درس هم تو سطح خوبي باشيد. خوبه قبل آزمون به خودتون بگيد، خب، الان اول ديفه كه فلان مبحث مياد و اين همه كار كردم و تست زدم. يه مروري تو ذهنتون داشته باشيد به مدل سوالاتش و جاهايي كه امكان داره اشتباه كنيد.نقل قول:
در مورد خستگي، من خودم صبح ها كم صبحونه ميخورم و همين جوري ميرم سر آزمون. وسطاش هم با يه شكلات خودمو زنده نگه ميدارم. اما خسته نميشم. يعني خستگيم رو ميذارم بره بعد آزمون. بايد انگيزه ي بالايي داشته باشيد و به درصد هاي خوب بعد آزمون فكر كنيد. وقتي خوب خونديد حتما با طمع زيادي دفترچه رو برميداريد و شروع ميكنيد به تست زدن. تو خونه تمرين كردن هم خيلي خوب و واجبه.
نمی دونم والا دیروز پشتیبان جونمون گفت لحنش جدی بود و تاکیدم کرد که یادداشت کنم تاریخای جدیدونقل قول:
مرسی داداش...من اصلا صبحانه نمی خورم یعنی حتما باید بخوریم؟؟؟ آره اون انگیزه رو خیلی باهاش موافقم چون من همیشه بعد از اینکه درسایی رو که خوب بلدم جواب دادم خستگیم شروع می شه...دستت درد نکنه من هر وقت بچه درس خونا رو می بینم یه کم به خودم میام که یه ذره درس بخونم دیروز کلی ذوق زده شدم واسه خودم امروز از صبح 4 ساعت خوندم تازه بعد از ظهرم می خوام بخونم تا حالا که بیشتر از 5 ساعت تو 1 روز نخوندم امروز می خوام رکورد بزنم (تو رو خدا دعا کنین تا تیر همین طوری ذوق زده بمونم)نقل قول:
یه سوال از بچه ها ی با تجربه : این رتبه معادلایی که سنجش می ده واسه کنکور درستن؟؟؟
من شنیدم می گن تو قلم چی کشوری هر حدودی رتبه بیاریم سراسری همون می شه رتبه ی منطقه مون؟ این تا چه حد درسته؟
من قلم کشوریم 10 هزار اینا میاد سنجشم پیش بینی کرده 7هزار اینا (7400) می شه رتبه معادلم تو کنکور به نظر شما کدوم یکی درست تر تره؟؟
یه چیزی میگم حالا شاید شنیدین شاید اعتقادی ندارین ولی بخونین بعد کنکور مقایسه انجام بدین
1 ) به این نکته که فیزیک 88 با تمام گلابی بودنش مثه 86 و 84 ( سوالای فوق نجومی 84 رو فاکتور بگیرین ) بود کنکور 89 رو پیشنهاد میکنم اگه تونستین روی 85 و 87 حتما بیشتر زوم کنین ( نمیگم که فقط 85 87 که بقیرو نزنید میگم بیشتر دقت کنید و سعی کنید از 90 تا تستی که دارن حداقل 90 جور برداشت کنید )
2 ) به طور تجربی هم ریاضی رو از معلما بشنوی میگن 4سال یه بار بازگشت به عقب داره به 88 و 84 دقت کنید حالا برا امسال ریاضی 85 رو هم حتما مد نظر بگیرین ( سخت بوده اونسال :-S :-S )
سپاسگزار از راهنمایی هات.نقل قول:
اما به نظرم این چیزا خیلی درست نیستن! همش شایعه و خرافه است!!!
به جای این محاسبات و دلخوش کردن ها، تمرکز روی خود درس می تونه کمک بیشتری بکنه.
دیدم زمینش رو elendil جان درست کرده منم یه ذره بگم ، امسال روی آینه ها و نور سرمایه گذاری زیاد کنید(از من گفتن....) و اگر مدار چند حلقه دیدید تعجب نکنید ....:46:نقل قول:
یه سوال ، این کنکور های سنجش آخر گاج رو از کی شروع کنیم به حل کردن ؟
:31:نقل قول:
داداش شما هر چند وقت یه بار میای یه سری خبر مخفی رو اینجا اعلام میکنی بعدشم ...
نکنه سوالات کنکور رو خریدی؟:31:
جدا اینا رو از کجا میاری؟
(ناراحت نشیا)
عزیزم منظورش معدل کتبی دیپلمه دیگه. همونی که سمت چپ کارنامه دیپلمت نوشته.نقل قول:
منظورت همونه که تاثیر میدن تو کنکور دیگه؟
خوبه دو ساله دارم ثبت نام میکنم ولی یادم رفته :دی
یکی به داد من برسه!!نقل قول:
سلام بچه ها
کسی سوالای کنکور آزاد سالای 84 ,85 , 86, 87 رو نداره؟ با پاسخ تشریحی...
یه سوال فنی داشتم! چه جوری دووم آوردی 3 سال پشت کنکور؟خیلی تحملت بالاس! من سال دوممه تازه سال اول نخوندم دیگهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كاربر فعال انجمن ادبيات و علوم انساني
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تاريخ عضويت: Aug 2008
کم کم دارم هلاک میشم!
سلام دوست عزیزنقل قول:
مرسی داداش...من اصلا صبحانه نمی خورم یعنی حتما باید بخوریم؟؟؟ آره اون انگیزه رو خیلی باهاش موافقم چون من همیشه بعد از اینکه درسایی رو که خوب بلدم جواب دادم خستگیم شروع می شه...دستت درد نکنه من هر وقت بچه درس خونا رو می بینم یه کم به خودم میام که یه ذره درس بخونم دیروز کلی ذوق زده شدم واسه خودم امروز از صبح 4 ساعت خوندم تازه بعد از ظهرم می خوام بخونم تا حالا که بیشتر از 5 ساعت تو 1 روز نخوندم امروز می خوام رکورد بزنم (تو رو خدا دعا کنین تا تیر همین طوری ذوق زده بمونم)
مواظب باش ذوقتو نگه داری، آخه بعد که حسش بره، یا دلزده میشی یا به زور میخونی!
به نظر من یهو نیا 7 ساعت بخون چون ذوق داری، چون مطمئن باش به احتمال خیلی زیاد روز بعدش هیچی نمیخونی! کم کم ساعتتو زیاد کن نه یک دفعه.
حس می کنم این چند وقته بیش از حد پای پی سی بودم...الان میرم کیس پی سی رو میزارم تو انباری درش رو هم 6 قفله میکنم و بست میشینم پای درسا...پس فعلا!:40:
خب من که صُب تا شب پای درس نیستم که
کارامو میکنم درسم همینطور ... اتفاقا اصلا بهم سخت نمی گذره
امسال تازه بهم بیشتر خوش گذشت ! :دی
راستش من چون بابت قبولی مطمئنم و تو این دو سال هم قبول شدم دانشگاه تهران واسه همین استرس و ... ندارم ...
چی شد بلاخره؟
منظور همون معدل کتبیه س که تاثیر میدن؟؟؟
خب خوبه..ایشالا م.شیمی دانشگاه تهران میقبولی...نقل قول:
ب من که صُب تا شب پای درس نیستم که
کارامو میکنم درسم همینطور ... اتفاقا اصلا بهم سخت نمی گذره
امسال تازه بهم بیشتر خوش گذشت ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من چون بابت قبولی مطمئنم و تو این دو سال هم قبول شدم دانشگاه تهران واسه همین استرس و ... ندارم ...
دوستان به همه ی شما این تغییر تاریخ آزمونای قلم چی رو اعلام کردن؟!
خدا رو شکر دلم خوش شد حداقل دو نفر هستن اینایی که مینویسم رو بخونن و
نقل قول:
دیدم زمینش رو elendil جان درست کرده منم یه ذره بگم ، امسال روی آینه ها و نور سرمایه گذاری زیاد کنید(از من گفتن....) و اگر مدار چند حلقه دیدید تعجب نکنید .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال ، این کنکور های سنجش آخر گاج رو از کی شروع کنیم به حل کردن ؟
بله آینه ها طبق سنجش به مباحثی مثل سرعت و اینا داره توجهکی میشه بد نیست که تستاش زده بشه ولی راستشو بخوای چون از 85 به اینور چندحقله ندادن و چند حلقه حل کردن کاری نداره ولی وقت گیره مثه نوشتنه معادله خط از نقطه ای خارج از آن حل کردن 4 5 تا مثالش که اتفاقا تو گاج هم به ترتیب متعلق به سالای 85 84 سنجش 884 گزینه 2 84 گزینه 2 84 و 83 و 82 هست که اینکه چند سال پشت سر هم اومده و این چند سال نیومده باعث میشه که بشه روی اومدنش مانور داد :) :)
کنکور خارج از کشورا رو هم فک کنم یا 5تاس یا 6تا ( به خودم قول دادم حتی یه نگاه جزئی هم نندازم به ص154 و بعدش :دی :دی ) که حدودا 18 تا 20 روز کافیش هست سعی کنید اگه میخواین آزاد رو از خودتون بگیرین تا قبل خرداد این کارو انجام بدین البته اگه دقیق هم بخواین کار کنید با گاج میتونین از 16 17 خرداد یه پروژه 20 روزه برای سنجش های آخر بزارین که مطمئنا نتیجه طلائی میگیرین شک نکنین
نقل قول:
داداش شما هر چند وقت یه بار میای یه سری خبر مخفی رو اینجا اعلام میکنی بعدشم ...
نکنه سوالات کنکور رو خریدی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدا اینا رو از کجا میاری؟
(ناراحت نشیا)
fبعد کنکور بت میگم خریده بودم یا . . . :دی :دی
ناراحت برا چی بشم حرف بدی که نزدی که ناراحت شم
والا شما برو تستای 84 86 88 رو نگاه کن 84 واقعا خاص بود :دی :دی از دوستام شنیدم تلفات هم داشته =))))))) ( پسر عمه دوستم سر کنکور 84 وقتی به فیزیک رسید سوالا رو دید از حال رفت :( :( )
حالا به 86 نگاه کن سوال میدون مغناطیسی که داره مستقیم از خود هالیدی دادن + اون سوال انبساط حجمی ظرف و مایع که برا اون سال میشه گفت نوین بود در نوع خودش حالا به این مباحث کار ندارم ولی شما به اون سه سال نگاه کن به 85 87 89 هم نگاه کن
از این طرف 84 ریاضیشو با 88 ریاضی یه قیاس انجام بده
البته اینطوری باید خیلی درسا رو در نظر گرفت مثه ادبیات که 82 متحول شد یه دفعه و 86 یا شیمی پارسال کلا به بعضی چیزا دقت کردن با اهمیت نسبی دادن بهشون ( نمیگم 100% که بد برداشت بشه و بعدش بگین نه امسال اصلا اون طوری نبود و از زمین تا کره مریخ فرق داشت یه توجه نسبی داشتن میتونه حتما حتما حتما کار ساز باشه )
دوست عزیز میشه بگی برای چی 20 روز ؟ سنجش آخر 11 تا آزمون داره(البته بجز آزاد!) من میخوام 11 روز آخر هر روز یه آزمون و بعد از ظهرش هم همون آزمون تحلیل کنم به نظرت نمیشه یا وقت کم میارم؟؟؟؟ یعنی حتی روز قبل کنکور ریاضی هم یه آزمون از خودم بگیرم!:13:نقل قول:
که حدودا 18 تا 20 روز کافیش هست سعی کنید اگه میخواین آزاد رو از خودتون بگیرین تا قبل خرداد این کارو انجام بدین البته اگه دقیق هم بخواین کار کنید با گاج میتونین از 16 17 خرداد یه پروژه 20 روزه برای سنجش های آخر بزارین که مطمئنا نتیجه طلائی میگیرین شک نکنین
پیمان جون (Timsar Jackson) کجا بودی دلم برات تنگیده بود ؟
به من نه..به تو اعلام کردن؟نقل قول:
دوستان به همه ی شما این تغییر تاریخ آزمونای قلم چی رو اعلام کردن؟!
من که همین جا بودم!!ولی راستش تو رو اصلا به جا نمیارم!!نقل قول:
پیمان جون (Timsar Jackson) کجا بودی دلم برات تنگیده بود ؟
حدودا دوساعت گذشته و بازم اومده!!!!نقل قول:
---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:41 PM ----------
به نظرم امکان نداره بتونی هر روز 4 ساعت یه جا بشینی و کنکور بگیری!!نقل قول:
بچه ها به نظرتون اینکار عملیه؟؟
نقل قول:
دوست عزیز میشه بگی برای چی 20 روز ؟ سنجش آخر 11 تا آزمون داره(البته بجز آزاد!) من میخوام 11 روز آخر هر روز یه آزمون و بعد از ظهرش هم همون آزمون تحلیل کنم به نظرت نمیشه یا وقت کم میارم؟؟؟؟ یعنی حتی روز قبل کنکور ریاضی هم یه آزمون از خودم بگیرم!
روز قبل آزمون اصولا کسی درس نمیخونه حالا شما اینکارو میکنی خودش جای بحث داره
برداشت من از ایشون هم طبق خود تالیف کتاب گاج سنجش آخر = آزمونای خارج از کشور که یا 5تا هستن یا 6تا برا هر آزمون هم 2 یا 3 روز برای رفع اشکال مباحثی که اشکال ها پیدا شده وقت بزاریم میشه بین 15 تا 18 روز که من به طور max گفتم 20 روز که فک کنم منطقی هم باشه
دمت گرم پیمان کلی خندیدم:31:نقل قول:
من که همین جا بودم!!ولی راستش تو رو اصلا به جا نمیارم!!
در مورد روز قبل آزمون من طبق گفته مشاورا که به نظرم دیبازر خیلی بهتر توضیح داد گفت خیلی ها میان مغز مثل یه ظرف فرض میکنن که مثلا شب قبلش یه چیزی بخونی محتویاتش بهم میخوره یه عده هستن شب قبل کنکور هم یه سری مطالب میخونن بعضی ها هم اینجوری نیستن و شب قبل هیچی نمیخونن این کلا به خود داوطلبین بستگی داره!!!نقل قول:
روز قبل آزمون اصولا کسی درس نمیخونه حالا شما اینکارو میکنی خودش جای بحث داره
برداشت من از ایشون هم طبق خود تالیف کتاب گاج سنجش آخر = آزمونای خارج از کشور که یا 5تا هستن یا 6تا برا هر آزمون هم 2 یا 3 روز برای رفع اشکال مباحثی که اشکال ها پیدا شده وقت بزاریم میشه بین 15 تا 18 روز که من به طور max گفتم 20 روز که فک کنم منطقی هم باشه
در مورد آزمون هم یعنی واقعا نمیشه تو یه نصف روز آزمون تحلیل کرد ؟! خوب شد پست شمارو دیدم حالا یه آزمون جمعه تست میکنم ببنم میتونم خوب تحلیلش کنم یا نه اگه نشد یه روز واسه تحلیل آزمونای خارج کشور وقت میذارم
من که نمیخوام 4 ساعت بشینم فوقش 2ساعت نیم تموم میکنم:31:نقل قول:
بچه ها به نظرتون اینکار عملیه؟؟
مشاور مردسه مون این طوی واسه ما نسخه پیچیده :نقل قول:
1 تا 7 خرداد:83 84 داخلی (7 خرداد سنجش)
8 تا 14 : 85 86 (14 قلم که جاش عوض شد)
15تا 21 : 87 88 (21 قلم)
22 تا 28 : 84 85 خارج (28 قلم)
29 تا 6 تیر: 86 87 88 خارج (که 4 تیر یه دونه قلم داریم پس می شه تا 7 تیر)
2-3 روز آخر: استراحت
من که می خوام قبل از آخرین آزمون همه رو بدم هفته ی اول خرداد سه تا آزمون می زنم (83 84 88) چون اینا رو قبلا یه بار زدم تستاشو و اینا رو به روش 2 روز یه بار کاری می کنم (امتحان فیزیک 2 روز اولشم که کشک)
ممنون بابت راهنماییت ، کتاب سنجش آخر سراسری ها هم خارج کشورش رو گفتم هم داخل رو که مجموع این دو تانقل قول:
11 تا آزمون هست.
پس با این حساب که شما گفتی اگر حداقل 2 روز (3روز) رو به هر آزمون اختصاص بدیم 11 تاآزمونش 22روز (33روز) طول میکشه که اگر حالت اول رو در نظر بگیریم از 15 یا 16 خرداد مناسبه و حالت دوم از 3 یا 4 خرداد.
راستی بحث آینه ها تعداد سوال هاش هم امسال بیشتره و چون آسونه ارزش وقت گذاشتن داره تو بحث مدار ها هم چند حلقه یا آنتن یکیشون میاد ...:46:
به منم نه!!!:31:نقل قول:
اینجور که بچه های این جا می گن یه آزمون جامع افتاه 4 تیر! 14 خرداد هم حذف!
باید یه سر بریم مرکز قلم چی...
خوب شد گفتین اینارو من که نورو کلا حذفیده بودمنقل قول:
پریروز یه نفر زنگ زد گفت پشتیبانت عوض شده و پشتیبانت منم! گفتم زیاد فرقی نمیکنه شما یکم در مورد من از پشتیبان قبلینقل قول:
به منم نه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجور که بچه های این جا می گن یه آزمون جامع افتاه 4 تیر! 14 خرداد هم حذف!
باید یه سر بریم مرکز قلم چی...
سوال بپرسید میفهمید که من زیاد رابطم با پشتیبانا خوب نیس! بعد چیزی در مورد عوض شدنِ تاریخ آزمونا نگفت...
کار درستان محترم:31:چندتا سوال شیمی انتظار شما رو میکشه! (هر چند سوالای سختی نیست ولی با جواب دادن بهشون خیلی کمکم میکنین):11:
راستی این همه طوطی وار تاریخ ادبیات ها رو حفظ می کنیم تا حالا فکرش ر کردیم که بریم چند تا از این اسامی کتب محفوظ شده رو بخونیم؟ (حداقل بعد کنکور)
چند روز پیش شازده کوچولو رو خریدم. فوق العاده است...
چند روز اولش سخته ولی بعدش عادی میشه . من تست کردم . البته اصلا پیشنهاد نمیشه چون به کنکور نرسیده آدم واریس میگیره:31:نقل قول:
اتفاقا من شب کنکور زیست رو یه دور دوره میکنم چون یه سری فصلاش و البته عکساش حفظیه و فوق العاده فراره (مثلا آغازیان)نقل قول:
من کتابای صادق هدایت رو همون دوره دبیرستان گرفتم خوندم . خیلی داستاناش جالبه بخصوص سگ ولگردش رو 10 بار بیشتر خوندم .فرصت کردین بخونین من موقع خوندنش سگ رو ناخودآگاه به آدمی تشبیه میکردم که 1اشتباه جبران ناپذیر کرده! البته بعد از خوندن کتاباش آدم احساس یاس میکنهنقل قول:
من دو سال پیش کلبه عمو تم رو خوندم! خیلی قشنگ بود! واقعا محشره! :40:نقل قول:
راستی این همه طوطی وار تاریخ ادبیات ها رو حفظ می کنیم تا حالا فکرش ر کردیم که بریم چند تا از این اسامی کتب محفوظ شده رو بخونیم؟ (حداقل بعد کنکور)
چند روز پیش شازده کوچولو رو خریدم. فوق العاده است...
اینقدر قشنگ خواننده رو میبرد تو داستان که هروقت میخوندمش فکر میکردم منم توی داستانم! : دی
============
وای نمیدونم چرا جدیدا اینقدر اینترنت وقتمو میگیره! قبلا تاپیکهایی که توی Favorite سیو کرده بودم و چک میکردم و میرفتم، اما الان تا میام،لنگر میندازم! یا استرس درسم خیلی زیاد شده یا خیلی کم! خودم احتمال میدم کم شده باشه به دلایلی! چه کنم؟
من راهنمایی بودم خوندمش اونجاییش که شاهزاده نقاشی بچگی نویسنده رو میبینه و به حقیقت چیزی که کشیده با نگاه کودکانش پی می بره عالیه...نقل قول:
یادش بخیر از کلاس 4 ابتدایی تا اوایل پیش دانشگاهی عضو کتابخونه بودم...
چقدر از کتابای آگاتا کریستی خوشم میاد 9تا توی یه سایت پیدا کردم گذاشتم تو آب نمک برا بعد کنکور:31::31:
راستی حتما کیمیاگر پائولو کوئیلو رو بخون
کلا بدلیل اینکه زیاد اسم کتاب و نویسنده و... خیلی میدونم راحت یاد می گیرم این تاریخ ادبیاتو
ولی این شاعران بعد از انقلاب واقعا اسم کتابشون یادم نمی مونه!!!!!!!!!!!
ای گفتی! :31:نقل قول:
منم منظورم همینه اصلا هیچ ربطی نداره من همه دروس خوندم بعد اگه شب قبل آزمون یه سری مطالب بخونم مطالب قبلی هم یادم بره !!!نقل قول:
اتفاقا من شب کنکور زیست رو یه دور دوره میکنم چون یه سری فصلاش و البته عکساش حفظیه و فوق العاده فراره (مثلا آغازیان)
دوستان شما هم این روزا اعصابتون خورده یا فقط من قاطی کردم مثلا اگه مامانم جاروبرقی بکشه یا ظرفارو بشوره یه صدای کوچک هم بیاد ناجور قاطی میکنم :31: راستی ساعت خوابتون چطور زیاد نشده ؟ تازگیا خیلی زیاد میخوابم :41:
این کتابا ارزش حداقل یه بار خوندن رو دارن.من خودم بعضی هاشونو که قبلن خونده بودم یه سریشون هم همین امسال گیر آوردم خوندم (!)
ولی خدایی بعد کنکور یه سری هاشونو بخونید (اگه اهل کتاب و کتاب خوانی هستید همشونو تا جایی که دستتون میرسه بخونید.)
مثلن خوندن سیاحت نامه ابراهیم بیک یا تاریخ بیهقی رو از دست ندید.یا اصلن همین کتاب روزهای دکتر اسلامی ندوشن آنچنان قشنگ نوشته شده که آدم نمیتونه زمین بزارتش.فارق از سلیقه ای که دارید برید یه چند تاییش رو بخونید.
اگه اهل ادبیات و کتاب باشید امکان نداره وسوسه نشید ژیل بلاس که اولین رمان دنیاست بخونید.
آقا خلاصه لیست کنید اینا رو و هر وقت شد بخونید.
در ضمن یه کلیات سعدی نشد یه جلد غزلیات سعدی بخرید واسه خودتون.از خوندنش هیچ پشیمون نمیشید.
عشق ادبیات های عزیز هم لطفن پله پله تا ملاقات خدا و اسرار التوحید فی مقامات شیخ سعید و کلیدر و چشمهایش و شوهر آهو خانم و دون کیشوت و ...(اونقدر زیادن که آدم یادش میره:21:) رو از دست ندید که خسرانی ست عظیم.
اگه هم راجع به رابطه مولانا و شمس کمی فقط کمی کنجکاوید کتاب من و مولانا نوشته ویلیام چیتیک (یه نویسنده آمریکایی که دکترای ادبیاتش رو از دانشگاه تهران گرفته) نشر مروارید از دست ندید.
این بود انشای من راجع به ادبیات و کتاب خوانی باشد که مقبول افتد....
سلام .
من یک سوال داشتم در رابطه با مرور درس ها . گفتم یه مشورتی بکنم ببینم این کارم درسته یانه
من اگربرای دروس اختصاصی فقط فرمول ها رو با نکات مهمش بدون تست زدن دوره بکنم روش درستیه یعنی دیگه اصلا تست نزنم ):
به نظر شما این کار درستیه میشه اگه روشی برای دوره کردن درسا دارید بگید
مخصوصا برای کسانی که خلاصه نویسی نمی کنن ):