گزینه 2و3به نسبت سایزشون قیمت بسیار مناسبی دارند میتونی بهشون فکر کنینقل قول:
گزینه 2و3به نسبت سایزشون قیمت بسیار مناسبی دارند میتونی بهشون فکر کنینقل قول:
منتظر کمکتون هستمنقل قول:
اگربازی واست مهمه پلاسماهای جدیدپاناسونیک گزینه خوبین ومناسبن. به تایپیک st30 سر بزن. سونی سفارش غیر ایران هم خوبه.نقل قول:
چرا سوال منو صفحه قبل جواب ندادین دوستان
بنظرمن شما که حالامیخوای بخری 3d بگیر ضررنمیکنی. قرار نیست که هرسال عوضش کنی. مدلهای سونی و پاناسونیک 2011 هم سرچ بزن محصولات خوبی دادن. پلاسما پانا خوبه led سونی. بودجه و سلیقه ظاهری تلویزیون هم با شما. موفق باشینقل قول:
سامسونگ چطوره ؟ درسته که میگن از نظر صوتی تصویری جلوتره از بقیه؟نقل قول:
چه مدلیش خوبه؟
دوستان بهترین برند یا مدل تلویزیون در زمینه سه بعدی چیه؟
البته زیر 2 تومن
میگن سامسونگ سری 7000 و سری 8000 خوبن. 6940 رو در حالت خاموش دیدم خیلی شیکه ولی قیمت 1800بدون سینما که با اون +275تومان میشه بنظرمن زیاده!نقل قول:
سوالتون خیلی گسترده هست. ولی تو TV، سامسونگ فروشش تو دنیا باید اول باشه.نقل قول:
کیفیت و امکاناتش به نسبت قیمت، خوبه.
LED سامسونگ خواستی بگیری 46 اینچ D7000 خوبه. (سایز 40 نداره)
سایز 40 اینچ D6960 یا D6940 هر دو خوبن. فرقشون اینه که D6960 روش Web Browser و WiFi داخلی هست که D6940 نداره.
سلام دوستان چجوري موقع خريد بفهميم چندتا پيكسل سوخته داره
دوستان خواهشا به من کمک کنید .
خیلی تو انتخاب TV به مشکل خوردم .
من 800 تومان گزاشتم کنار تا تلوزیون بخرم و خودم نظرم روی پلاسما هست . ولی نمیدونم واقعا پلاسما به درد میخوره یا بعد از یکی دو سال دیگه کارایی خودشو از دست میده ؟
حالا نمیدونم پلاسما بخرم یا ال سی دی . ممنون میشم راهنماییم کنید .
والا با این بودجه ای که شما گذاشتین هر چی که بخرید، آخرش پشیمونیه. نه میشه پلاسما و نه ال سی دی خوب گرفت.نقل قول:
تو این قیمت پلاسما ها تصویرشون کدر و کثیفه و ال سی دی ها هم سایزشون خیلی کوچیکه. انتخاب خیلی سخته...
اگه می تونید الآن خرید نکنید و با پس انداز و اندکی صبر، بودجه رو تقویت کنید.
سلام دوستان .
این فایلی رو که براتون UP load کردم همون Breakin-Image . که هم برای تست TV زمان خرید ، از جهت اینکه پیکسل سوخته داره یا نه بکار میره و هم برای دوستانی که Plasma TV دارن ، جهت کالیبره اولیه .
کد:http://www.mediafire.com/?zqn1mfcnzt29700
سلامنقل قول:
برای آببندی پلاسما از zoom 2یا zoom3 هم میشه استفاده کنی.
نقل قول:
بله دوست من ، راه های رسیدن به خدا زیاده :46:
از برنامه UDPIXEL همه میشه استفاده کرد . اینا دیگه کلا برای کالیبراتوریه .
توو پست قبلی گفتم برای کالیبره اولیه نه Advance .
عرض کردم دوست عزیز دنبال سه بعدی نیستمنقل قول:
ولی با توجه به اینکه سونی و سامسونگ از مدلهایی که من انتخاب کردم قیمتاش یکیه میخواستم مطمئن شم کدومو بگیرم از سونی ex520 منظورمه.
در ضمن این امکان هست که به جای سینما خانگی از فروشنده دستگاه بلوری را هدیه گرفت؟؟؟؟.آخه تازگیا مد شده هرکی تی وی میخره خیال میکنه اگه سینما کنارش نباشه قران غلط در صورتی که هم جا میگیره هم مزاحم همسایه میشه هم عملا کاربرد نداره.
دوستان من یهtv میخام برای اینترنت البته فقط وبگردی بعنوان مانیتورو
تماشا فیلم از ماهواره که البته بین32تا40 اینچ باشه
کیفیت تصویر خیلی خوبی داشته باشه
ترجیحا ledباشه
ونهایت قیمت 1 میلیون باشه
احیانا مانیتور خوبی سراغ دارید که خصوصیات را داشته باشه والبته
ارزانتر
سلام , دوستان بهترین انتخاب تا 2 میلیون و نیم به نظرتون چیه ؟ مدلش فرقی نداره ؛ فقط توی شهرستان گیر بیاد /
ویژگی هایی هم که میخوام داشته باشه اینه :
- کیفیت تصاویرش خوب باشه و رنگ ها رو طبیعی نشون بده ...
- بالای 50 اینچ باشه .
- قابلیت پخش فیلم و عکس و موزیک رو در فرمت های مختلف داشته باشه از طریق UsB .
- HDMI داشته باشه ( 1 ورودی کافیه ) .
- WiFi هم داشته باشه که باهاش وبگردی کرد خیلی خوب میشه ...
- 3d هم نبود مشکلی نیست ...
پیشاپیش ممنون.
بچه ها من نظرم رو عوض کردم و میخام ال سی دی سامسونگ مدل 40D585 که امکانات خوبی داره بگیرم. قیمتش یک میلیون و بیست هزار تومان هست .
نظرتون در مورد این مدل چیه ؟
دوست عزيز بعد اين عكسا رو بريزم تويه فلش بزنم به پورت يو اس بي tvنقل قول:
تصوير اگه چجور بود يعني پيكسل سوخته داريم
---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:15 PM ----------
دوستان بين hx925 و vt30 كدوم يكيشون در مبحث كيفيت تصوير برترن
نقل قول:
این فایلو میریزی توو Root ه USB تون و به پورت TV وصل میکنین و تک تک عکسا رو چک میکنید . اگر پیکسل سوخته یا Burn in داشته باشه کاملا به چشم میاد ، دونه دونه های تیره یا سیاه میبینی و همون موقع TV رو توو سره فروشنده خورد میکنی .
در مورد انتخاب TV : هر دوشون از غولای بازارن ولی Plasma کجا و Led کجا . بی شک VT30 دوست عزیز .
دوستان لطفا کمک کنید:
ال ای دی سونی با سایز 40-42 کمتر از 1500.000
قابلیت دریافت کانال دیجیتال
تلتکست
ضبط کانال ها
سلام . نظرتون درباره تلوزیون اسمارت که اندروید داره چیه ؟؟؟؟؟
قیمتشون چنده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون من میخوام بخرم ...مر30
من بالا خره بعد از کلی تحقیق و سوال و ... نصمیم گرفتم st30 و اگه بتونم vt30 بگیرم
بد بختی اینجاست که هرچی بیشتر تحقیق میکنم بیشتر دودل میشم
این که میگن بعضی تنظیمات تو st30 مثل اتصال به اینترنت و تنظیمات تصویر... تو مدل ایران R حذف شده درسته؟
و یه سوال دیگه که فنی نیست : چرا قیمت st30 با این که همه میگن بهترین پلاسما هست(بعد از vt30 ) و ... کمتر از led هایه معمولیه سامسونگ هست؟کلا قیمتش از بقیه تلوزیون ها ارزون تره, دلیلش چیه؟اگه بهترین تلوزیون بعد از شارپ شناخته شده چرا ارزونه؟آیا این ارزون بودن دلیلی بر کمبودن کیفتشه؟
و یه سوال دیگه, این سینما های خانگی که بعضی نمایندیگا روش میدن قابلیت پخش سه بعدی و بلوری داره ؟یا علاوه بر سینما باید یه پلیر هم خرید؟
از کجا بفهمم که r هست یا مثلا m و ...؟
این سایت خرابه نمیشه دانلود کنی ازش .نقل قول:
تنظمیات st30 آسیا یی حذف شده st30 کلا تومدلهای بازار میشه گذاشتش سوم البته اگه مدلهای D7000 و D8000 وارد بازار بشن میره پنجم قرار میگیره .قیمت vt30 هم تقریبا در حد بالاترین led موجوده بازاره .نقل قول:
نه یابا دیگه اینقدر ها نمیشهنقل قول:
بهترین LED بازار میشه HX925
46HX925 4.300.000
55HX925 7.000.000
در حد قیمت VT20 میشه. حالا یه ذره بالاتر یا پایین تر.
50 در حدود 3.200 میشه که قیمتش با بهترین LED بازار فاصلش زیاده.
تقدیم شما :نقل قول:
کد:http://up3.--------.com/images/dkzw2p6fb7f3kyrwv84c.rar
من قیمت بدون گارانتی رو حساب کردم .
46HX925 2900
50VT30 2700
بچه ها sony kdl40-46 hx820 رو پیشنهاد میدین (اصلا تو ایران هست؟) یا sony kdl40-46 nx720? ممنون میشم دقیق جواب بدین.از نظر قیمت چطورین؟
دوستان لطفا کمک کنید:
ال ای دی سونی با سایز 40-42 کمتر از 1500.000
قابلیت دریافت کانال دیجیتال
تلتکست
ضبط کانال ها
تو این رنج قیمت تنها LED سونی 40EX520 هستش . البته ضبط کانال نداره.:41:نقل قول:
اینم برای Kambiz11000 عزیز و احیانا دوستانی که با مدیافایر مشکل داشتن .
کد:http://www.mediafire.com/?zqn1mfcnzt29700
کد:http://www.4shared.com/file/pM6TxYSx/Break-In_Images.html
امیدوارم کسی از دوستان نباشه که این فایلو برای تست نداشته باشه ، هرچند 1 ماه دیگه بازم یکی میاد و پست میزنه که Break- in چیه ؟ و از کجا میشه پیداش کرد !!! :31:
دوستانی هم در مورد نوع استفاده برای پلاسما و ال.ای.دی پرسیدن که :
در ضمن توو Root ه USB توون بریزید و دونه به دونه چک کنید با دقت ( زمان خرید بیشتر ) .
برای کالیبره اولیه ( آب بندی ) پلاسما ، تصاویر به صورت اسلاید نمایش داده بشن و هر تصویر حداقل 3 الی 5 دقیقه زمان داشته باشه تا 100 ساعته اولیتون تموم شه .
نقل قول:
KDL-EX720 سایز 40 قیمت 1.530
فکر نکنم با 30 تومن بیشتر مشکل داشته باشی .
سلام دوستان به نظر شما تا 1.300.000 بهترین تی وی ، سایز 40 چی میتونم بگیرم؟
ال سی دی و پلاسما و ال ای دی بودنش فرق نداره
ممنون
پلاسما 42" st30 پاناسونیک بی گارانتینقل قول:
40ex520 سونی
40d5550 سامسونگ
st30 مدل خاورمیانه ایش m این تنظیمات رو داره؟
از کجا میشه فهمید mهست یا یه جای دیگه؟
آقا چرا کسی به پستهای من جواب نمیده؟؟!!! سوالهای مشکلی نمیپرسم ممنون میشم جواب بدین:13:نقل قول:
همونجاییکه مدلشو زدهm یا r هم زده. مثلا st30-Rنقل قول: