من مشکلی ندارمنقل قول:
شما کدوم مرکز هستید؟
پشتیبانی تهران تماس گرفتید؟
Printable View
من مشکلی ندارمنقل قول:
شما کدوم مرکز هستید؟
پشتیبانی تهران تماس گرفتید؟
آسیا تک کسی کندی سرعت شبانه نداره ؟؟
سرویس جدید گرفتم الان 2 شبه که سرعت مزخرفه !
سرعت شبانه جیب مردم تک (آسیا تک) از افتضاح هم افتضاح تره ....اصلا برای شبانه دنبال این شرکت نرید .....و امید افزایش هم نداشته باشید ...چونکه بنده قبلاسرویس نیم بها داشتم شبانه سرعتم روی 100 کیلو بود و هر شب حدود 1.9 گیگ دانلود داشتم .....اما حالا تغییر سرویس یه رایگان زدم شبانه به زور 620 مگ میگیرم ... اینا فکر همه جا رو کردند ...بی شرفا ....بگو آخه عوضی تو که پول شبانه رو میگیری چرا همون 90 کیلو رو نمی دی ..............
سلام کد پیگیری شکایات آسیاتک چطوری هست بینش خط فاصله داره؟ هرچی کد پیگیریمو میزنم میگه اشتباهه
برادر از مزخرف هم مزخرفتر هستنقل قول:
ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2
بله.خط فاصله داره ولی این کار بی فایدست.چون جوابگو نیستن و اصلا انگار نه انگار.خودتو خسته نکن.
کد که وارد کنی همون صفحه توضیحات که قبلا نوشتی میاد با مشخصاتت.جوابی ننوشته!!!!!!
من که سرعتم همچنان مزخرفه 512 پارس انلاین 1.8 یادش بخیر 4 گیگ داشتم بالای سه گیگ خیلی داشتم معمولیش همیشه 2.5 بود یادش بخیر
بله.نهایتا تا 50 کیلو میرسه.خود کارکنای شرکت هم قبول دارن که خیلی کم شده.من حتی 1kbهم داشتم!!!!:27:نقل قول:
دیشب به کیلو بایت هم نمیرسید دیگه فایده ندارهنقل قول:
مثل اینکه باید دوباره برم رو ماهواره
سلام به همه.میگم dg1 عزیز اگه میشه اینباکستو خالی کن میخوام برات پ خ بفرستم.ببخشید دوستان
اینم تست اینترنت من،استان مازندران(چالوس):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دادش اشتباه اومدینقل قول:
سر راه 2تا نون بربری هم میگرفتی اومدی اینجا.نقل قول:
تو اکثر تاپیکا اعلام کردیا
سلام ...
کسی در مورد biffnet چیزی میدونه ؟
این شاتل قبل از فروش آیا ظرفیت سازی هم میکنه؟
من از سرعت خود در مقایسه با ماه ها و سال های پیش ناراضی هستم.
همشهریا
کسی از سرویس 1 ماهه پارس انلاین خبرداره (1ماه از پارس آنلاین بگیریم مجانی بعد دوباره بریم بیست نت)آیا به پارس آنلاین به راحتی رانژه رو جمع اوری میکنه
همشهریا
کسی از سرویس مجانی پارس آنلاین خبر داره چه جوریاس
میگه ماه اول مجانیه خوب میریم پارس انلان بعد دوباره رانژه رو جمع می کنیم کوچ می کنیم بیست نت:34:
سلام
میگم جدی جدی شده اینترنت کارتی ها !!
آخه من دانلود هم نمیکنم که بگم محدود شدم. اصلا وضع خیلی خرابه. صفحات وب رو اصلا نمیتونه درست باز کنه.
متاسفانه شرکت های ایرانی هر چند وقت که از محبوبیت شون گذشت. کیفیت رو خراب میکنند .
آخه من دانلود نکردم که محدود بشم. سایت های معمولی هم به روز میاره.
حذف شود.............
تکذیب میشه/اسیاتکنقل قول:
دوست عزیز شاید مشکل از سا ک ست باشه.من که خیلی راحت هم با چی پی ان وصل شدم هم با سا ک س
نه هر چی زورشون برسه مشترک میگیرن/ای تو روح هما...نقل قول:
اینا یه نرم افزار دارن برای محدودیت /یکبار حتی سرعت روزانه منو محدود کرده بودن زیر 5 کیلو /بعد از چند بار زنگ زدن محدودیت روزانمو برداشتن/ من که هر کار کردم دیدم نمیشه اینها را درست کردم خودم را خلاص دارم از این...نقل قول:
سلام
ببنید هر طوری حساب کنیم . مقصر ISP ها نیستند. البته اون ها این قدر قدرت دارند که میتونن از خودشون دفاع کنند.
مثالی میزنم:مثلا یکی اینترنت 128 کیلوبیت رو گرفته.
خوب این سرعت دانلودش میشه 128/8=16 کیلوبایت بر ثانیه
این مال وقتی هست که خط اختصاصی داشته باشی. اما طبق قانون سازمان تنظیم و مقررات بین 10 نفر اشتراک گذاری میشه این خطوط.
یعنی سرعت دانلود 1.6 کیلو بایت بر ثانیه.
یعنی اگر کمتر از این شد . میشه پیگیر شد.
در خطوط دیگه هم همین جور!!!!!!!!!! البته متاسفانه این طوره
باور کنید من درصدی از شاتل نمیگیرم. اما تنظیم مقررات محدودیت هایی که اعمال کرده. بیشتر اذیت میکنه
بچه ها وضعیت آسیا تک این دورزه چطور بوده شیراز؟
سلام عزیزان من الان از آسیاتک اشتراک دارم تا چند روز پیش هنوز سرویس قدیمی رو داشتم و شبا معمولا 1.2 گیگ دانلود میکردم اما از وقتی که سرویس جدید رو گرفتم دانلود شبانم اومده رو 500 مگ.من مرکز مدرس کافو نوری هستم و هر جا زنگ زدم فقط آسیاتک و 20نت بهمون adsl میدن میخواستم ببینم که آیا کسی شبانه 20نت رو تست کرده ببینه سرعتش چقدره؟ ممنون
سلام دوست عزیز ! 20 نت شبانه رایگان نداره !:41:نقل قول:
یادش بخیراون زمانی که تازه خط ارم نت گرفته بودم دانلود شبانه و روزانه ام روی 180 کیلو بایت بود یعنی شبی 2.7 گیگ. سیستم هم روی فرم بود خود سیستم هم لذت میبرد از دانلود .... نه مثل حالا که از ساعت 2 تا 8 صبح 6 ساعت اشک سیستم در بیاد برای 500 مگ ...... یاد ایام قدیم بخیر
من که زنگ زدم گفتم جمعش گنند از رویه خطم ما که رفتیم رو ستلایت. ....اسیاتک هم کردننقل قول:
منم می خواستم بگم جمعشم کنند که یکدفعه 3 ماه کردن تو پاچم ..............لعنتی ها
می خوای بری روی ماهواره چجوری ه؟
به زودی اموزش رو قرار میدم سرعت فعلی 10مگ در ثانیهنقل قول:
ای تو روحشون.
امشب شاتل منو محدود کرده.
نمیدونم دیگه از دست این دزدا چکار کنم.باید زود حجممو مصرف کنم و درخواست جمع آوری بدم.
ولی هر چی نوشته های دوستان رو میخونم میبینم شرکتا یکی از یکی بدترن.
مخابرات دستغیب.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت منه:256 اکو از شاتل-سرور تهران
اینم لرزش دستای من بر اثر اعصابه.:thumbsdow
دوستان اسیاتکی لطفا با شماره 1844 تهران از 8 صبح تا 5 بعد از ظهر داخلی 6 تماس بگیرید و درخواست بدید ساعت شبانه را از 2تا8 به 1تا9 افزایش بدن مثل اسیاتک بقیه شهرهای دیگه/ من با یکی از پشتیبانی ها صحبت کردم گفتند اگه درخواست زیاد باشه انجام میدن لطفا دریغ نکنید هر وقت تماس گرفتید با تهران داخلی شماره 6 1844 هم مطرح کنید موضوع افزایش ساعت شبانه از 1تا9 مانند بقیه شهرها
نقل قول:
آخه برادر من اگه موضو ع افزایش سرعت بود یک چیزی .... با این سرعت اصلا ارزش نداره
سرعت من خوبهنقل قول:
سلام به دوستان عزیز!!یک راهنمایی میخوام!!
ما که صبا نت داریم شبانه افتضاح،میخوام اگه بشه برم تو کار یک شرکت دیگه،این اینترنت "بیست نت" چه جوریاست؟!!سرعتش خوبه؟512 سرعت دانلودش چقدر هست!!!
در ضمن مرکز سلمان هم هستم
ممنون!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شبانه رایگان نداره ولی..
سلام
من تماس گرفتم قسمت صدای مشتریان - پیشنهاد دادم که ساعت شبانه رو به 1 تا 9 تغییر بدن
نقل قول:
اره دیدم قیمت هاش رو،این ولی که گفتی اخرشم بگو خب دیگه کاکو جون :D شما داری از این شرکت سرویس؟چه جوریاست؟یکم اطلاعات اگه لطف کنی بدی خیلی عالی میشه،از صبا نت عاجز شدم!!!!!!نقل قول: